Shop roku 30 dnů na vrácení

Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51

Termékkatalógus
Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51
5 7 értékelés
Légtisztító - 520 m³/h légtisztító teljesítmény, 58 W teljesítményfelvétel, 62 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 56 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 65,7 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
180 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHICV205 Termékszám:  AC3059/51 Gyártó honlapja:
Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 180 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Akkor tökéletes választás számodra egy ilyen modern Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 légtisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak hatékonyan semlegesíti nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és az effektív HEPA, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Teljesítményének köszönhetően 62 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód és éjszakai mód.

Légtisztító Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 Lifestyle
Légtisztító Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 Jellemzők/technológia

Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 légtisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen Philips légtisztító segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 62 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 520 m³/h teljesítménnyel bír
  • A légtisztító mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Érintésvezérlés
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • A porérzékelő a porszemcsék koncentrációját figyeli
  • Eme Philips levegő tisztító gép teljesítménye 58 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 15 dB(A), és ez az érték legfeljebb 56 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán neves Philips gyártótól

Egy ilyen praktikus Philips levegő tisztító olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Elengedhetetlen része azoknak a háztartásoknak, ahol allergiások élnek. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a légtisztító a levegő minőségéhez igazodik, és beállítja az optimális teljesítményt. Minden automatikusan kerül beállításra, így nem kell aggódnunk a vezérlés miatt. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Légtisztító Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 Jellemzők/technológia
Légtisztító Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 Képernyő

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Egy ilyen modern Philips légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító vezérlése egyszerű a mobilalkalmazáson keresztül, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelzőn a legfrissebb információk jelennek meg. Az áttekinthető érintős kezelőpanel lehetővé teszi az összes fontos funkció egyszerű vezérlését. A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét, és a hatékony szűrés érdekében automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét.

Eme Philips légtisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító berendezés nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Tökéletes szűrőrendszer

Egy ilyen praktikus Philips levegőtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen praktikus Philips levegőtisztító 520 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 15 dB(A), illetve a maximális érték 56 dB(A).

Méretei:

65,7 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
58 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
520 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
62 m2 Kész!
Maximális zajszint
56 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
15 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Éjszakai mód Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,5 cm Kész!
Mélység
29,5 cm Kész!
Magasság
65,7 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ