AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Philips Series 800 AC0819/10

Termékkatalógus
Philips Series 800 AC0819/10
Légtisztító - 190 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 22 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, 2 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 160 cm, méret: 36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), 2,4 kg súly
42 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHICV588 Termékszám:  AC0819/10 Gyártó honlapja:
Philips Series 800 AC0819/10 42 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Philips Series 800 AC0819/10

Philips Series 800 AC0819/10 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból ez a modern Philips Series 800 AC0819/10 levegő tisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is kiszűri. Jelentősen javítja a levegő minőségét, és csökkenti az allergiás reakciókat. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 22 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint turbó üzemmód.

Légtisztító Philips Series 800 AC0819/10 ...
Légtisztító Philips Series 800 AC0819/10 ...

Philips Series 800 AC0819/10 légtisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen Philips levegő tisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Tökéletesen tiszta levegőt biztosít 2 szűrőnek köszönhetően
  • Filter típusa: HEPA
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok kiszűrését tudja
  • 22 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott
  • 190 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • 2 tisztítási móddal funkcionál az optimális szűrés érdekében
  • A fizikai gombok segítségével mindent egyszerűen beállíthatunk
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • Egy ilyen Philips légtisztító teljesítménye 20 W
  • A minimális zajszint értéke 19 dB(A), illetve a maximális érték 49 dB(A)
  • A kábel hossza 160 cm

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű Philips gyártótól

Eme Philips légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Nem hiányozhat olyan háztartásokból, ahol allergiások élnek. Ez a fejlett légtisztító készülék 2 tisztítási móddal rendelkezik az optimális szűrés érdekében. A gyártó nem feledkezett meg a turbó üzemmódról sem, amely a lehető legnagyobb erővel és intenzitással működik. Ennek az üzemmódnak köszönhetően a szennyeződések gyorsabban és hatékonyabban távolíthatók el, ami hozzájárul a helyiség levegőminőségének javításához. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító Philips Series 800 AC0819/10 ...
Légtisztító Philips Series 800 AC0819/10 ...

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Egy ilyen modern Philips légtisztító készülék beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. Tökéletesen tiszta levegőt garantál 2 szűrő segítségével. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok tökéletes semlegesítésére fejlesztették ki. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Ezen Philips légtisztító 190 m³/h kapacitással rendelkezik. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy ne legyen zavaró hatással a nyugalmunkra. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 19 dB(A), illetve az érték legfeljebb 49 dB(A).

Méretei:

36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

2,4 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
20 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
190 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
22 m2 Kész!
Maximális zajszint
49 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
19 dB(A) Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
36,7 cm Kész!
Tömeg
2,4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Series 800 AC0819/10
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ