30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12

Termékkatalógus
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12
4,7 75 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Változat
129 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHIZK045 Termékszám:  HX9992/12 Gyártó honlapja:
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12 129 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

138 630 Ft
Szett megvásárlása

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12

Philips logó

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige
Szónikus elektromos fogkefe SenseIQ technológiávalHX9992/12

Kivételes, a saját igényeidhez igazított gondoskodás

A Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige a SenseIQ technológiával a legfejlettebb szónikus elektromos fogkefe.Innovatív és egyedülálló technológia érzékeli az tisztítási stílusodat, alkalmazkodik és ápolja fogaidat és ínyedet a szónikus technológiának és a több érzékelőnek köszönhetően. A mesterséges intelligencia és a mobilalkalmazáshoz való kapcsolódás egyéni ajánlásokat kínál neked a fogmosási szokásaid javítására, és az összegyűjtött adatok alapján automatikusan kiválasztja a hozzád illő legjobb fogmosási módot. Az intelligens érzékelők érzékelik, ha túl erősen nyomod vagy túl erősen súrolod a fogad, és azonnal figyelmeztetnek. A Prestige kefefej kompromisszumok nélkül tisztítja fogaidat - akár 20-szor több lepedéket* távolít el, a pigmentfoltok 100%-át eltávolítja és fogínyedet15× egészségesebbé teszi. Kényeztesd magad professzionális tisztítással a 9900 DiamondClean Prestige kefével! Ez nem csak egy fogkefe - a Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige teljes fog- és ínyápolást biztosít a legstílusosabb eleganciával.

Philips Sonicare Prestige HX9992/12

Fehérebb fogak. Akár 20x több lepedéket távolít el*. Akár 15× egészségesebb íny.

Philips Sonicare Prestige HX9992/12

Érzékeli és adaptálja a tisztítást - SenseIQ

Philips Sonicare Prestige HX9992/12

Személyre szabott megközelítés a jobb tisztítás és fogápolás érdekében

Philips Sonicare Prestige HX9992/12

SenseIQ technológia

Ismerd meg az első SenseIQ technológiával ellátott Philips Sonicare fogkefét. A Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige a SenseIQ technológiával érzékeli a nyomást, a tisztítási mozgástartományt és más paramétereket tisztítás közben. A kefe másodpercenként akár 100× is gyűjti az adatokat és a jeleket a tisztítás javítása érdekében. Azonnal kiértékeli a felvett adatokat és beállítja a tisztítás intenzitását. Ha túl nagy nyomást gyakorolsz a fogakra, azonnal beavatkozik. Kényeztesd magad az egyszerű és professzionális ápolással, amely idővel egyre jobb fogtisztítást eredményez. A SenseIQ technológiának köszönhetően a Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige készülékkel pontosan a saját igényeidnek megfelelő fogmosási technikára támaszkodhatsz, és egyedülálló személyre szabott fogmosási élményt érhetsz el.

Philips Sonicare Prestige HX9992/12 elektromos fogkefe

Philips Sonicare technológia

Eltávolítja a nem kívánt lepedéket a szónikus technológia segítségével. A szónikus mozgás dinamikus hullámot hoz létre, amely hatékonyan távolítja el a lepedéket még a fogközökből is. Ugyanakkor a szónikus technológiával történő tisztítás akár 62 000 kíméletes, mégis hatékony, egyenletes dinamikus mozgást tesz lehetővé a kefefej szálainak dinamikus mozgatásával.A kíméletes szónikus technológia alkalmas fogszabályzók, tömések, koronák és foghéjak esetén. Megelőzi a fogszuvasodást és javítja az íny egészségét. Még a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuthat. A szádat kivételesen frissnek és tisztának fogod érezni.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Érzékel és alkalmazkodik

A SenseIQ technológiával ellátott mesterséges intelligenciának köszönhetően a 9900 DiamondClean Prestige a fogmosási technikát érzékelő és testre szabó érzékelőkkel szinkronizálja és beállítja a fogmosási technikát. Értékeli és ajánlja a a fogak és az íny ápolásának lehető legjobb módját. A nyomásérzékelő figyelmeztet, ha a fej túlzott nyomást gyakorol a fogakra, sőt, ha fogmosás közben "súrolja" a fogak felszínét, és az intenzitási szintet a saját igényeidhez igazítja. Egy másik helyzetérzékelő figyeli és ellenőrzi, hogy a tisztítás során nem hagysz-e ki területeket. Az érzékelők ezt az másodpercenként akár 100-szor ellenőrzik, és figyelemmel kísérik a tisztításra fordított időt.

Philips Sonicare Prestige 9900 szónikus fogkefe HX9992/12

A legfejlettebb Prestige fej

Fogtisztítás kompromisszumok nélkül. A Philips Sonicare A3 Prestige fogkefe innovatív és egyedülálló feje forradalmasítja a fogak és az íny ápolását. Akár a lepedékeltávolítással, akár a mindennapi pigmentfoltok eltávolításával, akár az íny kíméletes ápolásával szeretnél foglalkozni, egyetlen fej egyedi kialakításával és funkciójával mindezt megoldja.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

BrushSync technológia

A kefefej idővel elhasználódik, és lepedékek eltávolításának hatékonysága fokozatosan csökken. Az intelligens BrushSync kefefej-felismerő technológiának köszönhetően soha nem mulasztod el, hogy mikor kell kicserélni a kefefejet. A fogkefében lévő érzékelők figyelik, hogy mennyi ideig és hogyan mostál fogat, és jelzik, ha időszerű a váltás. A Philips Sonicare alkalmazással nyomon követheted a kefefejek élettartamát is. A legjobb eredmény elérése érdekében gondoskodj a fej cseréjéről, ideális esetben 3 havonta.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

20x több lepedéket távolít el*. 15x egészségesebb íny.

A legfejlettebb fej, a Philips Sonicare A3 Prestige ferde sörtékkel rendelkezik, amelyek segítségével akár 20-szor több lepedéket távolíthatsz el, még a nehezen hozzáférhető területeken is. * A fejen lévő sörték végei háromszög alakban végződnek, amely arra szolgál, hogy 2 nap alatt akár 100%-kal több pigmentfoltot távolítsanak el**, és még világosabb árnyalatot adjanak a fogaidnak, amely ragyogóbbá teszi a mosolyodat.A fej széleinél található hosszabb sörték alaposan megtisztítják az ínyt, amely akár 15-ször egészségesebb lesz mindössze 2 hét alatt. *** Tapasztald meg a tiszta fogak és az egészséges íny teljesen új érzését.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Nyomásérzékelő

Lehet, hogy nem veszed észre, ha túl nagy nyomást gyakorolsz fogaidra fogmosás közben, vagy ha pillanatnyilag rossz irányba kezdesz el fogat mosni, de a 9900 DiamondClean Prestige azonnal érzékeli ezt a változást. Ha túl nagy nyomást gyakorolsz, a villogó gyűrű a test végén lilán világít, és a kefetest rezegni kezd. Ez finoman figyelmeztetni fog, hogy engedned kell a nyomásból.

Philips Sonicare Prestige fekete szónikus fogkefe HX9992/12

Súrolás stop

Ha a fogkefe olyan változásokat észlel, amelyek helytelen fogmosási technikához vezetnek, mikor "súrolod" a fogaidat, a fénygyűrű narancssárgára változik, és a test rezegve figyelmeztet a változásra (de ez a funkció kikapcsolható az alkalmazásban). A kefe a tisztítás során egyszerű visszajelzést ad, hogy segítsen javítani a technikán.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Intelligens mobilalkalmazás

A Philips Sonicare mobilalkalmazás mesterséges intelligenciával rendelkezik, amely a Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige fogkeféhez csatlakozik, hogy egyedülálló fogmosási élményt nyújtson. Használd ki az alkalmazás előnyeit, hogy valós időben, a fogmosási szokásaidból összegyűjtött adatok alapján, egyedi utasítások segítségével javíts a fogmosási technikádon. Az alkalmazás informál a nyomásról, a mozgásról, a tisztítandó fogak és íny lefedettségéről, a tisztítás időtartamáról és gyakoriságáról.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Tisztítás visszajelzéssel

Vannak olyan problémás területek a szádban, amelyekre a fogorvos vagy a dentálhigiénikus felhívta a figyelmedet? Segítünk kiemelni őket az alkalmazásban található 3D-s szájtérképén, és emlékeztetünk, hogy jobban figyelj ezekre a területekre. A Philips Sonicare alkalmazás figyelmeztet, ha elérted a tökéletes tisztaságot, és tippeket ad arra vonatkozóan, hogy hogyan moshatnád meg fogaidat jobban és alaposabban. Ha fogmosás közben kihagysz egy területet, a TouchUp megmutatja, hova kell visszamenned, hogy minden alkalommal teljesen tiszta fogakat kapj. A tisztítási jelentések elmentésre kerülnek az alkalmazásban, és visszamenőleg is megtekinthetők, beleértve a előrehaladási jelentéseket nap, hét, hónap és akár év szerint. Az adatok automatikusan szinkronizálódnak és frissülnek az alkalmazásban, még akkor is, ha fogmosás közben nincs nálad a mobiltelefonod az alkalmazással együtt.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Személyre szabott tisztítás

A 9900 DiamondClean Prestige kefe testén csak egy gomb van a kefe be- és kikapcsolására (kivéve, ha 2 perc tisztítás után automatikusan kikapcsol). Nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik üzemmód a legjobb a számodra, melyik távolítja el a legtöbb pigmentációt, szabadul meg az összes lepedéktől, vagy hogy melyik a legkíméletesebb ápolás az ínyed számára. A SenseIQ technológiával ellátott 9900 DiamondClean Prestige Sonic fogkefe érzékeli minden mozdulatodat, és a saját igényeid alapján beállítja magát a legmegfelelőbb üzemmódra. A tisztítási módok, amelyekből összesen 5 van, automatikusan alkalmazkodnak hozzád, manuális váltás nélkül. A Clean és DeepClean tisztítási módok a lepedék eltávolítására összpontosítanak, a White+ mód a fogak pigmentációjára van kiválasztva, a GumHealth mód az íny egészségének javítását segíti, a Sensitive mód pedig kíméletes tisztítást biztosít.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Hasznos időzítők

A Smarttimer időzítő figyeli a számodra ajánlott minimum 2 perc tisztítási időt, és figyelmeztet, ha ez az idő letelt. A BrushPacer időzítő tudatja veled, hogy a megfelelő mennyiségű időt fordítsd a fogmosásra a száj minden egyes részén, négy negyedre osztva. A fogmosás így maximálisan hatékony és helyesen időzített.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Praktikus töltés

A stílusos töltéshez a elegáns, korong alakú töltőalap minimális helyet foglal, mégis modern kiegészítője a fürdőszobának. Egy teljes feltöltéssel akár 2 hétig is használható. **** A kefe testén található akkumulátor jelzőfény figyelmeztet, ha az akkumulátor lemerült.

Philips Sonicare Prestige Sonic HX9992/12 fogkefe

Stílusos tárolás és töltés

Ha a fogkeféből utazás közben kezd lemerülni az energia, használd a stílusos kompakt utazótokot töltőként. Helyezd a fogkefét az USB töltőtokba, és csatlakoztasd a laptopodhoz, vagy egy konnektorba. A tok egyszerű kialakítása gyengéd vegán bőrből készült, és biztonságos illeszkedést biztosít a kefének.

Műszaki adatok

SenseIQ technológia

Nyomásérzékelő

Figyelmeztetés a túl nagy tisztítási nyomásra; utasítások a dörzsölés csökkentésére

Elhelyezkedésérzékelő

Minden tisztításnál ellenőrzi a lefedettséget

Adaptív intenzitás

Az intenzitás szintjének beállítására szolgál (ha a nyomás túl magas)

3D-s szájtérkép

Megjelöli a kihagyott területeket

Mesterséges intelligencia

Érzékeli és szinkronizálja a fogmosást

A csomag tartalma

Markolat

1× Sonicare 9900 DiamondClean Prestige

Kefefejek

1× A3 Philips Sonicare Prestige Philips Sonicare Prestige

Prestige USB töltőtok

1 ×

Töltőalap

1 ×

USB kábel

1 ×

Csatlakoztathatóság

Bluetooth® vezeték nélküli technológia

Fogmosási alkalmazás

Kompatibilitás

Android-kompatibilitás

Android OS 8.0 vagy újabb verzió

iOS-kompatibilitás

iOS 13.0 vagy újabb verzió

Sonicare alkalmazás M.I. technolgiával

Valós idejű útmutatás

Személyre szabott javaslatok, napi/havi/éves előrehaladási jelentés

Személyre szabható üzemmódok

Clean, White+, Gum Health, Deep Clean, Sensitive

Formatervezés és kidolgozás

Szín

Éjkék

Fogmosási teljesítmény

Frekvencia

62 000 mozgás percenként

Nyomásvisszajelzés

Lilán világító gyűrű, a markolat rezgésével figyelmeztetni a használót

Dörzsölés-visszajelzés

Sárgán világító gyűrű, a markolat rezgésével figyelmezteti a használót, be- és kikapcsolási opció az alkalmazásban

Időzítő

BrushPacer és Smartimer

Egyszerű használat

Markolat

Zökkenőmentes érintésvezérlés

BrushSync csere-emlékeztető

Az emlékeztető ikon világítani kezd

Töltöttségjelző

Világító jelzőikon

Műszaki adatok

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Működési idő

2 hét****

Teljesítmény

110-220 V

szerviz

Garancia

2 év korlátozott garancia

További jellemzők

*egy kézi fogkeféhez képest
**laboratóriumi teszt alapján egy kézi fogkeféhez képest
***egy kézi fogkeféhez képest 6 hét után
****aponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve, standard üzemmódban


Paraméterek

Összehasonlít

Sorozat szerint

Sorozat
Philips Sonicare Prestige Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
1 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12 termékhez:

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11

Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kosárba
127 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/31

Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kosárba
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Philips HX9992/42 Sonicare 9900 DiamondClean Prestige

Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kosárba
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ