Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Playstation (PS) VR

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A PlayStation VR (virtuális valóság) teljesen összeolvadt a játékok világával, így a játékok igazán magával ragadó élményt nyújtanak. Mindössze egy speciális szemüvegre, egy kamerára és természetesen egy PlayStation konzolra van szükséged. Mi teszi egyedivé a PS4 VR és PS5 VR modelleket, és miért érdemes beszerezni? Nézzük meg a legfontosabbakat.

Tovább

Miért érdemes PlayStation VR-t beszerezni?

A PS VR számos vonzó előnyt kínál az egész család számára. Melyek ezek?

  • Támogatja az aktív játékot.
  • Éld át a történetet egy teljesen más szemszögből.
  • Az első generáció támogatja a PS4-et és a PS5-öt is, a második generáció teljes mértékben kihasználja a PS5 előnyeit.
  • Nagyszerű élményt nyújt egyéneknek, családtagoknak és barátoknak.
  • Hozzáférés exkluzív VR-játékokhoz, amelyek csak PlayStation-konzolokon érhetőek el.

Mire van szükséged az új PlayStation VR2 készülékkel?

A PlayStation VR2-t önmagában vagy teljes csomagban is megvásárolhatod. Mi található a PS VR2 csomagban?

A PS VR csak a PlayStation konzolokkal kompatibilis, tehát PC-n vagy mobilon nem játszhatsz játékokat. A VR-szemüvegek kategóriában biztosan megtalálod a megfelelőt a készülékedhez.

PlayStation VR2 szemüveg

A PlayStation VR2 szemüveg az előző generációhoz képest akár négyszeres felbontást, haptikus választ és - ami a legfontosabb - teljes önállóságot kínál. Így nem kell kamerát vásárolnod a szemüveghez - a szemüvegbe van építve. Négy külső kamera követi a térben való mozgásodat, két belső pedig a szemmozgásodat, ami az irányítás másik alternatívájaként szolgál.

Innovatív PlayStation VR2 Sense vezérlők

A PlayStation VR2 virtuális valóság második generációjának vezérlőin rengeteg munka összpontosult. A továbbfejlesztett haptikus reakciónak, az ujjérintés-érzékelésnek és a dinamikus válaszkapcsolóknak köszönhetően mostantól teljesen új módon léphetsz kapcsolatba a játékvilágokkal. A PS VR játékok közben érezni fogsz minden megragadott tárgyat, a feszülő íjhúrt és még sok mást is.

!

Figyelj a jelölésekre! Néhány évvel ezelőtt megjelent a piacon a PS VR v2 nevű headset. Míg annak idején a PlayStation virtuális valóság első generációjának kissé továbbfejlesztett változata volt, a PlayStation VR2 egy teljesen új generáció, kizárólag a PlayStation 5 számára.

PlayStation VR játékok

A szükséges felszerelésen kívül a készlet különböző PS VR játékokat is kínál. A csomag a változattól függően 1-5 különböző műfajú játékot tartalmazhat különböző korosztályok számára, így mindenki számára van valami. Válasszuk ki tehát a megfelelő PS VR készletet a benne található játékok alapján.

Nincs elég játék benne? A PS VR játékok kategóriában minden játékos számára kínálunk különféle játékokat.

Milyen tartozékok kaphatók a PlayStation VR2 készülékhez?

A PS VR kiegészítők kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a virtuális valósághoz. Az olyan alapvető dolgok mellett, mint a további kontrollerek, különböző állványok és kontroller töltők, az új headset új tartozékokat is tartalmaz. De ne keress PS4 visszafelé kompatibilis adaptert. Sőt, a Sony teljesen visszalépett tőle.

Érdemes fontolóra venni az első generációs PlayStation virtuális valóságot?

Ha csak PlayStation 4-ed van, vagy egyszerűen csak szeretnél egy kis pénzt megtakarítani, a PS VR v2 még mindig jó választás. Bár a headset felbontása lényegesen kisebb, és nem kínál olyan mozgásszabadságot, mint a legújabb generáció, a népszerű VR-címek egy sorát még mindig megfelelő minőségben tudja kezelni. A PS VR1-nek korábban két változata volt.

  1. A PlayStation VR v1 2016-ban jelent meg az első belépő szintű modellként.
  2. A PlayStation VR v2 2017-ben váltotta fel az első verziót. Integrált 3D hanggal és HDR-támogatással is felszerelték.

PS5 VR - milyen a kompatibilitás az első generációval?

Ha PlayStation 5 konzolod van, és az első generációs szemüveget szeretnéd használni, egy speciális felszerelésre lesz szükséged. De nem kell aggódnod - a PS VR v2 dobozában általában PS5-adaptert is találsz.

i

Olcsóbb PlayStation VR2?

Nem tudod, hol lehet olcsón hozzájutni a PS VR2-höz? Az Outlet oldalunkon használt darabok is találhatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
60 termék
Synth Riders - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1210
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
Synth Riders Remastered Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Részben freestyle táncjáték, részben bokszolós, ritmusjáték, sajátítsd el a képességeidet, és mássz fel a ranglista élére 58 pályán.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0405
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, gyerekeknek és virtuális valóság - A PlayStation VR segítségével egyesítened kell az őrült madarakat és a disznókat, el kell indulnod egy víz alatti felfedezőútra, és meg kell találnod az Eagle Island nevű szigetet... és útközben kincseket gyűjteni.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1037
4,6
VENOM VS5014 Charging Station PS VR2
Töltőállomás - PS5 számára, feltölti a headsetet és a kontrollereket, diszkrét USB-dongle, töltés hálózaton vagy USB-n keresztül, fejhallgató állvány, töltésjelző
15 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: VNM057
4,9 13×
iPega P5 V001 Többfunkciós töltőállvány PS VR2-hez
Játékkonzol állvány iPega Multifunkcionális töltőállvány PlayStation VR2 kontrollerekhez, valamint tároló a VR2 szemüveg és a headset számára.
8 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iPega92
4,9
iPega P5 V003 szilikon lencsevédő PS VR2-hez
VR szemüveg tartozék iPega szilikon lencsevédő VR2-hez
1 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iPega78
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515

Playstation (PS) VR

Playstation (PS) VR

A Playstation (PS) VR kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playstation (PS) VR Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playstation (PS) VR A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playstation (PS) VR A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playstation (PS) VR vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ