AlzaBoxy Q1 Shop roku

Plegium smart paprika spray SPS-BL

Termékkatalógus
Plegium smart paprika spray SPS-BL
Paprika spray - egyszer használatos, biztonsági fedél megakadályozza a véletlenszerű kioldást, ergonomikus forma, használat közben automatikusan helymeghatározó üzeneteket generál a segélyhívó kapcsolattartóknak
22 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PLG22_004 Termékszám:  PL-SPS-BL
Plegium smart paprika spray SPS-BL 22 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Plegium smart paprika spray SPS-BL

Plegium smart paprika spray SPS-BL egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Plegium intelligens paprikaspray beépített szirénával, LED fénnyel és exkluzív garanciával

Érezted már úgy, hogy nem vagy biztonságban az utcán? Vagy rendszeresen sétálsz este a sötét utcán a munkahelyedről haza? Ebben az esetben értékelni fogsz egy olyan permetet, amelynek elég kapacitása van ahhoz, hogy elriasszon egy vagy több támadót. De ez még messze nem minden! A Plegium paprikaspray összekapcsolható egy mobilalkalmazással, amely használatakor üzeneteket küld a vészhelyzeti kapcsolattartóknak. Még stroboszkópos fény és hangos sziréna is található a készülékben. Ezenkívül a gyártó garantálja azt a rendkívül kiváló garanciát is, hogy vadonatúj paprikaspray-t küld neked, ha a Plegium paprikaspray-t kellett használnod, hogy megvédd magad.

A Plegium paprikaspray-vel több zaklatóval szemben is megvédheted magad

A Plegium paprikaspray 10-15 másodpercig tartó folyamatos permetezéshez elegendő folyadékot tartalmaz. Ez bőven elég ahhoz, hogy beállítsd a célzást, és akár 3 méteres távolságból több támadót is eltalálj. Ezenkívül a folyadék vörös és UV festéket is tartalmaz, hogy láthatóan megjelölje az agresszorokat.

Plegium paprika spray és a hozzá tartozó mobilalkalmazás

Abban az esetben, ha a Plegium paprikasprayt kell használnod, a GPS-helyzetét tartalmazó szöveges üzenet azonnal elküldésre kerül 5 vészhelyzeti kapcsolattartónak. Az üzenet küldése mellett automatikus hívást is kapsz. Az üzenetküldés mellett automatikus hívás is megtörténik. A segítség perceken belül biztosan megérkezik, ami jelentősen növeli a biztonságodat.

Gyors és egyszerű használat

Nyilvánvaló, hogy a Plegium paprikaspray-t mindig magadnál kell tartanod. Éppen ezért minden permethez mágneses gyorskioldó kulcskarika tartozik, így könnyen felakasztható a kulcscsomóra vagy a táskába tehető. Ha azonban mégis használni kell a Plegium paprikaspray-t, akkor könnyen leválaszthatod azt egy kézzel. Mindig készen áll az akcióra, köszönhetően a nagy teljesítményű akkumulátornak, amelyek akár 4 évigis kitart újratöltés nélkül.

A Plegium SPS-BL intelligens paprikaspray legfontosabb jellemzői

  • Eldobható paprikaspray - elegendő folyadék 10-15 másodperc folyamatos permetezéshez
  • A használat során automatikusan és ingyenesen generálódnak helymeghatározási jelentések és telefonhívások a segélyhívó kapcsolattartók számára
  • 130dB sziréna + LED-es stroboszkóp fény
  • Biztonsági fedél véd a véletlen indítás ellen
  • Az akkumulátor élettartama 4 év, újratöltés nélkül
  • Ergonomikus forma a szilárdabb fogás és a kényelmes használat érdekében
  • Ingyenes új termék garancia bizonyított támadás esetén

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ