Rack UPS

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Valódi teljesítmény
280 W
10000 W
-
Tápellátás típusa
Line interactive
(55)
Online dupla konverziós
(42)
Hatékonyság 100%-os leterheltségnél
94 %
98 %
-
Biztonsági mentési idő 100%-os terhelés mellett
0,47 perc
31,8 perc
-
Szűrés

Az UPS-ek, azaz a szünetmentes tápegységek a leggyakrabban használt rack komponensek közé tartoznak. A fejlett rack UPS nemcsak az áramellátás váratlan megszakadása ellen védi a berendezéseket, hanem a túlfeszültség és alacsony feszültség problémáinak megelőzésében is segít. Mire érdemes figyelni a rack UPS kiválasztásánál? Tanácsot adunk.

Tovább

Mit tud a rack UPS?

A rack UPS fő feladata az, hogy áramkimaradás esetén is működésben tartsa a rendszert. A modern folyamatos áramellátást biztosító források számos további funkciót kínálnak. Melyek a legfontosabbak?

  • Automatikus feszültség-szabályozás, ami kiküszöböli az elektromos hálózat feszültségingadozásának következményeit.
  • Túlfeszültség-védelem, amely megóvja a rackben lévő eszközöket a tűréshatár feletti túlfeszültségtől.
  • Távoli kezelés, ami lehetővé teszi az UPS beállításainak számítógépes hálózaton keresztüli kezelését.
  • A tápellátott aljzatok kezelése lehetőséget biztosít az áramkimaradás esetén kevésbé fontos eszközök kikapcsolására.

A legfontosabb a teljesítmény

Az UPS alapvető paraméterei közé tartozik a teljesítmény. Minél nagyobb a teljesítménye a tartalék forrásnak, annál több komponenst tud üzemben tartani szükség esetén. A legigényesebb működtetésű rack UPS teljesítménye meghaladhatja a 4 000 W-t.

Az akkumulátor kapacitásától függ, hogy meddig tartja üzemben az UPS az eszközöket?

Egy másik fontos UPS paraméter az akkumulátor kapacitása. A nagyobb kapacitás hosszabb tartalékidőt jelent, ami az az idő, amíg az UPS az eszközöket bekapcsolva tartja. A tartalékidőt a kapacitáson kívül az eszközök energiaigénye is befolyásolja.

i

A folyamatos áramellátást biztosító források üzemideje percekig vagy akár órákig is tarthat.

Rack UPS méretei

A rack UPS, akárcsak a rackhez való összes eszköz, szabványos rack szekrény méretekben kaphatóak. A magasságuk különbözik, azaz hány rackegységet (Rack Units) foglalnak el.

  • 1U rack UPS egy egységet foglal el a rackben. Általában kisebb teljesítményűek és kevesebb csatlakozóaljzattal rendelkeznek.
  • 2U rack UPS több helyet kínál az akkumulátoroknak és aljzatoknak. Általában nagyobb teljesítményűek, mint az 1U UPS-ek.
  • 3U rack UPS három egységet igényel a rack szekrényben. Ezek az igényesebb működésre szánt UPS-ek.

Különböző technológiájú rack UPS

Az offline UPS-ek nem teszik lehetővé a feszültség módosítását. Ezek a legegyszerűbb típusú tartalék források. A line-interactive UPS-ek lehetővé teszik a feszültség módosítását akkumulátorok használata nélkül is. A legfejlettebb online UPS-ek minden körülmények között konstans feszültséget biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
97 termék
LEGRAND Inverter Daker DK Plus 5000VA - Szünetmentes tápegység Ingyenes
szállítás boltjainkba
LEGRAND Inverter Daker DK Plus 5000VA
Szünetmentes tápegység - hagyományos UPS, valóságos/látszólagos teljesítmény 5000 W / 5000 VA, 2U rackhoz tervezve, online dupla konverziós, USB és RS-232, méretek 440 × 88 × 680 mm (H×Sz×Mé), tömege 25 kg
834 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LEGc23

Rack UPS

Rack UPS

A Rack UPS kategóriában összesen 97 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rack UPS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rack UPS A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rack UPS A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rack UPS vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ