30 dnů na vrácení ApF HU

LED reflektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lámpa típusa
Fali
(11)
Függő
(3)
Álló
(3)
LED panel
(4)
LED reflektor
(77)
Konnektorba
(1)
Fénydekoráció
(3)
Fényáram
330 lm
22000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(2)
Semleges fehér
(60)
Hidegfehér
(16)
További tulajdonságok
Smart
(2)
Fényszín beállítás (RGB)
(2)
Mobilalkalmazás
(5)
Energiafelhasználás
10 W
200 W
-

A LED reflektorok megbízható és gazdaságos megoldást jelentenek belső és külső terek megvilágításához. Használhatók udvarokon, parkolókban, szobrok, emlékművek, építészeti különlegességek megvilágításához. LED reflektor választása során azonban sok kérdés és bizonytalanság merül fel. Hogyan válasszuk ki a megfelelő LED reflektort? Tanácsot adunk.

Tovább

LED reflektorok kiválasztása - Hogyan?

Melyik LED reflektor a megfelelő? A LED reflektorok teljesítmény, színhőmérséklet, IP védettség, méretek, hordozhatóság, és még sok más paraméter szerint különböznek. 4 alapcsoportra oszthatjuk őket használat, hordozhatóság, bemeneti feszültség és mozgásérzékelő jelenléte szerint. Tehát melyik reflektort válasszuk?

Ha némi inspirációra van szükséged LED reflektorok kiválasztásakor, és szeretnéd tudni, hogy melyik a legjobb számodra, javasoljuk, hogy látogasd meg a legnépszerűbb, legjobb LED reflektorok kategóriánkat, ahol megtudhatod, hogy melyek a legnépszerűbbek jelenleg.

LED reflektorok a használat helye szerint

A LED reflektorok kiválasztásakor fontos átgondolni, hogy hol és hogyan fogod leggyakrabban használni őket.

  • Beltéri - Leginkább lakásokban, házakban vagy garázsokban történő használatra alkalmasak, ahol nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak, így nincs szükség fokozott IP védelemre.
  • Kültéri - Ezek a modellek jól bírják a nedvességet és a port, és összességében tartósabbak. Azonban fordítsd figyelmet a megfelelő szintű IP védettség kiválasztására.
  • Univerzális - Az univerzális reflektorok rendelkeznek nedvesség és por elleni védelemmel, így például a bejárati előtető alatt is használhatók.
  • Speciális - Ezek a modellek fokozott porvédelemmel rendelkeznek, ezért gyakorta használják őket ipari környezetben, s gyakran ipari LED reflektor néven utalnak rájuk.

Hordozható LED reflektorok vs. Állványos LED reflektorok

A LED reflektorokat hordozható és nem hordozható modellekre osztjuk. Ha egy helyen kívánod használni, vagy csak ritkán mozgatod más helyre, akkor az állványos az ideális választás. Tökéletesen alkalmas építkezésekhez ipari minőségben, de például a kert éjszakai megvilágításához is ideális. Az állványos viszont kevésbé alkalmas gyakori mozgatáshoz vagy nehezen hozzáférhető területeken, ilyen esetekben előnyösebb a hordozható LED reflektorok használata.

Állványos LED reflektor
Állványos LED reflektor

Hordozható LED reflektor
Hordozható LED reflektor

LED reflektorok - Bemeneti feszültség

A LED reflektor bemeneti feszültségét (V) a környezettől és a reflektor felhasználásától függően válaszd ki. Ez a paraméter határozza meg, hogy a fényforrásnak milyen feszültségforrásra van szüksége a megfelelő, és ami a legfontosabb, biztonságos működéshez.

  • A hagyományos reflektor bárhol használható, ahol hagyományos 230 V-os hálózati forráshoz csatlakoztatható.
  • Az alacsonyfeszültségű reflektorok (pl. 12V) alkalmasak autóba, teherautóba vagy kerti használatra.

A 12 V vagy 24 V-os LED-es munkalámpák hatékony eszköznek bizonyulnak olyan helyeken, ahol nincs 230 V-os hálózat. Ha egy ilyen LED reflektort akkumulátorral párosítasz, akkor szinte bárhol használható, akár útközben is.

LED reflektorok mozgásérzékelővel - Energiatakarékos megoldás

A LED reflektor mozgásérzékelővel gazdaságosan és egyszerűen használható megoldás. A mozgásérzékelő biztosítja a világítás automatikus be- és kikapcsolását az érzékelő hatósugarában lévő tárgyak vagy személyek mozgásától függően. Így jelentősen csökken az áramfogyasztás és meghosszabbodik a fényszóró élettartama.

i

A LED reflektor izzó (LED = Light-Emitting Diode) valamivel drágább fényforrás. Magasabb beszerzési árát azonban nagy tartósság és energiahatékonyság formájában fizeti vissza.

LED reflektor választása - Az 5 fő szempont

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelőt a számtalan LED reflektor modell között, meg kell válaszolnod néhány kérdést. Nézzük sorjában.

Beltéri vagy kültéri LED reflektor modellre van szükséged?

Kültéri LED reflektor választásakor különösen fontos figyelembe venni a termék nedvességgel, porral és magasabb hőmérsékletekkel szembeni ellenállását. Érdemes arra is figyelni, hogy kellően masszív legyen a konstrukció. A beltéri egységek esetében az ellenállóság nem annyira fontos.

  • Kültéri LED reflektor esetében legalább IP44-es védettséget válassz, amely garantálja a -20°C és +40°C közötti hőmérsékleten való működést.
  • Ha műhelybe keresel LED reflektort, akkor szintén a magasabb IP védelemmel rendelkező modellek közül érdemes választanod.
  • Ha otthonod belső helyiségeibe keresel LED reflektort, nem szükséges fokozott figyelmet fordítani az IP védelem kérdésére.

LED reflektorok és IP védelem - Víz- és porállóság

Az IP-besorolást két számmal fejezik ki, ahol az első azt jelzi, hogy a LED reflektor mennyire ellenálló a szilárd részecskékkel szemben (pl. por), a második pedig a víz elleni védelmet jelzi. Például, ha a termék IP 65 jelöléssel van ellátva, a 6-os szám a teljes porállóságot, az 5-ös szám pedig a fröccsenő vízzel szembeni ellenállóságot jelzi. Ha szeretnél többet megtudni a témában, érdemes elolvasnod Az IP védettség mértéke a folyadék és por elleni védettségét jelöli című cikkünket, amelyben táblázatokban szemléltetjük az IP-védettség fokozatait, és konkrét példákon keresztül szemléltetjük, hogyan lehet értelmezni az egyes IP jelöléseket.

A munkavégzéshez inkább a hideg és semleges színhőmérsékletű világítás alkalmas, amely stimulálja az agyat, a melatonintermelést viszont elnyomja. Az ilyen színhőmérsékletű LED reflektorok hosszabb munkaidőt és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Az otthonodba viszont válassz melegebb színeket, amelyek kellemesebb környezetet és megfelelő hangulatot teremtenek a pihenéshez.

LED reflektor - Optimális világítási szög

A világítási szög határozza meg, hogy a LED reflektor mekkora területet világít meg. Ez tehát az a szög, amelynél egy bizonyos világítási intenzitás biztosított. A fényszóró az ideális szög határán túl is világít, de csökkentett intenzitással.

  • Egy épület vagy emlékmű megvilágításához célszerű olyan modellt választani, amelynek szöge akár 100° is lehet.
  • Nagyobb terület vagy helyiség egyenletes megvilágításához válassz szélesebb szórásszögű reflektort.
  • Munkavégzéshez használt LED reflektorok esetén a szűkebb világítási szög az ideális, bár ez természetesen a tevékenység típusától is függ.

LED reflektor - Színhőmérséklet

Minden fényforrás, beleértve a LED reflektort is, eltérő színhőmérséklettel rendelkezik. A színhőmérsékletet Kelvinben (K) adják meg, és a tevékenység típusától vagy a világítás helyszínétől függően érdemes kiválasztani.

  • Pihenésre szolgáló helyeken, például kertben, célszerű melegebb fényű LED reflektort használni.
  • A hideg vagy nappali fényű modellek utcai világításhoz, ipari területekhez vagy sportpályákhoz alkalmasak.
  • A fentiek azonban nem kőbe vésett szabályok, ezért a választásnál mindenképp vedd figyelembe a saját preferenciáidat is.
Színhőmérséklet (K) Leírás
2 700-3 000 meleg fény, arany színspektrum
4 000-4 500 semleges nappali fény, fehér fényspektrum
6 000-6 500 hideg fehér fény, hidegfehér színárnyalattal, kék fényspektrummal

Mi a fényáram, a fényerősség, és mi a szerepük a LED reflektorok esetén?

A LED reflektorok fontos jellemzője a fényáram, amely közvetlenül a fényerősséget, vagyis a kibocsátott fény mennyiségét jelzi, pontosabban, hogy a fényforrás mennyi fényt bocsát ki egy másodperc alatt. A fényerősség mértékegysége a lux (lx), a fényáram mértékegysége a lumen (lm), és érdemes ezekre is figyelni választáskor.

  • Ha a kerti pavilonban szeretnél LED reflektort elhelyezni, ahol esténként esetleg még olvasni is fogsz, akkor 300 lx-es világítási intenzitást ajánlunk.
  • A kényelmes munkavégzéshez például műhelyben vagy garázsban válassz ennél nagyobb fényerősségűt.
  • A ház előtti sötétben történő tájékozódáshoz elegendő 20-30 lx-es erősségű LED reflektor.
  • Egy parkoló megvilágításához célszerű legalább 75 lx fényerősségű reflektorokat használni.

LED reflektorok - Teljesítmény

A LED reflektorok ajánlott telepítési magassága az adott reflektor teljesítményének függvényében változik. A magasságot úgy kell megválasztani, hogy a megvilágított terület mérete a lehető legnagyobb és a fényáram a lehető legintenzívebb legyen.

  • LED reflektor 10W - Ajánlott maximális telepítési magassága 2,5 m. Ideális garázsba vagy kisebb műhelyekbe.
  • LED reflektor 20W - 3 m-es ajánlott beépítési magassággal ideális műhelyekben vagy raktárokban történő használatra.
  • LED reflektor 30W -Legfeljebb 4 m magasságig ajánlott telepíteni. Ezért ideálisak kertekbe, teraszokra.
  • LED reflektor 50W -Telepítése maximum 6 m magasságig ajánlott. Kisebb ipari csarnokokban és raktárakban is használhatók.
  • LED reflektor 100W - Nagyobb magasságokban, akár 14 m-ig telepíthetők, ezért elsősorban csarnokokban találkozunk velük.
  • LED reflektor 200W - Akár 20 méteres magasságban és afölött is elhelyezhetők. Tökéletesek például stadionokban.
  • Miért érdemes halogén helyett LED reflektort választani?

    A modernebb reflektorok sokkal alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint a halogén spotlámpák, miközben gyakran több fényt (lm) biztosítanak. Halogén fényforrás cseréjéhez a következő táblázat megkönnyíti a megfelelő LED alternatíva kiválasztását.

    Fényáram (lm) Teljesítmény LED (W) Teljesítmény halogén (W)
    900 10 65
    1 500 20 125
    2 500 30 200
    4 500 50 300
    9 000 100 600 - 700

    A táblázatban szereplő adatok csak tájékoztató jellegűek.

    i

    A vásárlók halogén fényforrás cseréjekor gyakran tévesen ugyanolyan teljesítményű LED reflektort vásárolnak. Míg a hagyományos izzóknak 75 W-ra van szükségük 700 lm fényáram előállításához, a halogén izzóknak pedig 45 W-ra, addig a LED reflektorok ugyanezt a fényerősséget mindössze 7,5 W-tal érik el.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
EMOS LED REFLEKTOR TAMBO 20W 1600LM PIR Szállításra kész 4 db
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, időzítő, vízálló, IP54 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 16,5 × 13,5 × 6,4 cm
több darab vásárlása esetén 7 140 Ft-tól

2.
EMOS LED REFLEKTOR ILIO 50W 4000LM Szállításra kész > 5 db
LED reflektor - 50W teljesítmény, 4000 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 17 × 20,8 × 5,5 cm
-6 %
11 290 Ft
10 560 Ft

3.
AlzaTools CWL100LED20V BatteryONE 20V Szállításra kész > 5 db
LED reflektor - műhelylámpa, kompatibilis a BatteryONE sorozattal, 50 W teljesítmény, 2 világítási fokozat: 2000 és 5000 lm, 100 db hosszú élettartamú SMD Led, maximális színhőmérséklet: 6500 K, 120°-os fényszög, állítható a lámpa dőlésszöge, puha fogantyú, 2 Ah-s akkumulátor ajánlott a maximális stabilitás érdekében, méretek: 27 × 23 × 17 cm
13 990 Ft

Még több
82 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0
AlzaTools CWL100LED20V BatteryONE 20V
LED reflektor - műhelylámpa, kompatibilis a BatteryONE sorozattal, 50 W teljesítmény, 2 világítási fokozat: 2000 és 5000 lm, 100 db hosszú élettartamú SMD Led, maximális színhőmérséklet: 6500 K, 120°-os fényszög, állítható a lámpa dőlésszöge, puha fogantyú, 2 Ah-s akkumulátor ajánlott a maximális stabilitás érdekében, méretek: 27 × 23 × 17 cm
Szuper ár
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT040
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
EMOS LED REFLEKTOR ILIO 50W 4000LM
LED reflektor - 50W teljesítmény, 4000 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 17 × 20,8 × 5,5 cm
Leárazás -6 %
10 560 Ft 11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20012
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 22×
EMOS COB LED újratölthető reflektor munkaállomáshoz, P4536, 2000 lm, 8000 mAh
LED reflektor - kültéri használatra, 2000 lm fényáram, hidegfehér, IP20 védelem, egy Li-Ion elemmel működik, 14,5 óra üzemidő, méretei: 28 × 21,4 × 5,6 cm
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20076
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Einhell műhelylámpa, vezeték nélküli TE-CL 18/2500 LiAC-solo Einhell Expert
LED világítás - kompatibilis a Power-X-Change sorozattal, LED-ek, fényáram 2500 lm, színhőmérséklet 6500 K, 2 fényerőszint, 1/4"-os menet állványra szereléshez, ergonomikus fogantyú, rögzítő hurok, fekete-piros szín, nincs benne akkumulátor vagy töltő
32 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF321
4,4
RETLUX RSL 243
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, IP65 védelem, tápellátása hálózati, méretei: 8 × 11,5 × 2 cm
3 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL013
5,0
EMOS LED reflektor SIMPO, mozgásérzékelővel, 20,5 W, fekete, semleges fehér
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 20,5W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1800 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, mozgásérzékelős, vízálló, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 20000 óra élettartam, méretei: 16,6 × 10,8 × 4,9 cm
6 660 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS22_006
3,3
WOOX R5113 intelligens LED-es reflektor PIR érzékelővel
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, 6500K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Woox22_27
4,6 17×
EMOS LED REFLEKTOR TAMBO 20W 1600LM PIR
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, időzítő, vízálló, IP54 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 16,5 × 13,5 × 6,4 cm
7 140 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20006
4,7
EMOS LED reflektor SIMPO mozgásérzékelővel, 10,5 W, fekete, semleges fehér
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 10,5W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 900 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, mozgásérzékelős, vízálló, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 20000 óra élettartam, méretei: 16,6 × 10,8 × 4,9 cm
5 860 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS22_005
4,6
Solight Easy LED reflektor, 20W, 1600lm, 4000K, IP65
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, semleges fehér, IP65 védelem, 25000 óra élettartam, méretei: 3,5 × 12,5 × 1 cm
2 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2021_114
5,0
BOSCH GLI 12V-330
LED reflektor - beltéri használatra, 12 V bemeneti feszültség, 330 lm fényáram, 200°-os fényszög, méretei: 6,8 × 5 × 13,9 cm
28 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC07029
4,0
EMOS LED REFLEKTOR TAMBO 10W 800LM
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 10W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 10,2 × 10,5 × 5,5 cm
2 650 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20001
4,0 15×
RETLUX RSL 246
LED reflektor - kültéri használatra, 10W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, IP65 védelem, tápellátása hálózati, F energiaosztály, méretei: 11,5 × 14,5 × 4,7 cm
5 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL016
5,0
EMOS LED REFLEKTOR ILIO 10W 800LM PIR
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 10W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, időzítő, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 16,2 × 11,4 × 7,5 cm
6 220 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20013
3,0
RETLUX RSL 251 LED FL REFL.20W 4000K PIR
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1800 lm fényáram, semleges fehér és hidegfehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, vízálló, IP54 védelem, tápellátása hálózati, E energiaosztály, méretei: 14,5 × 13,5 × 6,2 cm
9 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL028
4,0
EMOS LED REFLEKTOR ILIO 20W 1600LM
LED reflektor - 20W teljesítmény, 1600 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 12,3 × 14,7 × 5,5 cm
5 240 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20010
5,0
ST223 Tölthető zónafény 30W
Díszvilágítás - beltéri és kültéri használatra, anyaga polikarbonát és PVC megerősítések, Teljesítmény 30 W, nem vakít el, nem vet árnyékot, újratölthető LED, lítium-ion akkumulátorral, 3 óra működés egy töltéssel, töltés 3,5 óra, power bankként is szolgál
34 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp36
5,0
EMOS LED REFLEKTOR ILIO 10W 800LM
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 10W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 950 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 9,9 × 11,4 × 5,1 cm
2 590 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20009
RETLUX RSL 250 LED FL REFL.20W 4000K
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1800 lm fényáram, semleges fehér és hidegfehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, E energiaosztály, méretei: 10,4 × 13,4 × 4,7 cm
5 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL029
3,5
RETLUX RSL 248
LED reflektor - kültéri használatra, mozgásérzékelős, IP65 védelem, tápellátása hálózati, F energiaosztály, méretei: 22 × 23 × 4,7 cm
8 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL018
EMOS LED reflektor SIMPO 50 W, fekete, semleges fehér
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, 50W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 5000 lm fényáram, semleges fehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 14,2 × 18,2 × 2,7 cm
7 020 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS24_011
3,5
Solight LED reflektor 10 W WM-10W-L
LED reflektor - 10W teljesítmény, 920 lm fényáram, hidegfehér, 120°-os fényszög, IP65 védelem, 30000 óra élettartam, F energiaosztály
4 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOL19014
2,0
RETLUX RSL 247
LED reflektor - kültéri használatra, 230 V bemeneti feszültség, 2400 lm fényáram, semleges fehér és hidegfehér, 4000K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, IP65 védelem, tápellátása hálózati, F energiaosztály, méretei: 19 × 21 × 4,7 cm
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL017
RETLUX RSL 244
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, IP65 védelem, tápellátása hálózati, méretei: 13,2 × 18,8 × 2 cm
4 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL014

LED reflektorok

Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...

LED reflektorok

A LED reflektorok kategóriában összesen 82 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED reflektorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LED reflektorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED reflektorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED reflektorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ