30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Rohnson R-7800

Termékkatalógus
Rohnson R-7800
4,8 9 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,5 l, 2200 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 230 V, érintéses vezérlés, duplafal, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet jelző, figyelmeztetés forráspont elérésekor
14 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROHrk44 Termékszám:  R-7800
Rohnson R-7800 14 090 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Rohnson R-7800

Rohnson R-7800 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. Ezen Rohnson elektromos vízforraló 1,5 l űrtartalmat és könnyű kezelhetőséget biztosít. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, hanem a használata is rendkívül praktikus, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és bármely konyha stílusába belesimul. A minőségi Rohnson vízforraló energiafelhasználása 2200 W. Az ízléses és megbízható Rohnson elektromos vízforraló számtalan előnyös funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Rohnson R-7800 ...
Vízforraló Rohnson R-7800 ...

A hasznos Rohnson R-7800 elektromos vízforraló legfontosabb előnyei

  • A modern Rohnson vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Kapacitása 1,5 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A modern Rohnson gyorsforraló teljesítménye: 2200 W
  • Ez a termékvariáns 230 V-ról működik, ami egy hagyományos villamos aljzat feszültségének értéke
  • Modern kialakítás
  • A vízforraló különleges duplafalú kialakítással rendelkezik
  • Használatát a forgótalp és a praktikus kábeltároló rekesz teszi még egyszerűbbé
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforraló kezelése igazán könnyű és hatékony az érintéses vezérlésnek köszönhetően
  • A forralás befejezésését hangjelzés jelzi
  • A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított szinten tartja
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
  • A modern kijelző folyamatos információt nyújt a víz hőmérsékletéről

Egy igazán biztonságos vízforraló

A gyártó komoly figyelmet fordított a vízforraló maximális biztonságára. E célból a gyártó dupla falú megoldást választott, amely nemcsak a vízforraló biztonságát, hanem a kiváló hőszigetelést is garantálja. A használat során a készülék külső fala nem forrósodik fel, ezért gyermekeid keze minden alkalommal teljes biztonságban van. A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Vízforraló Rohnson R-7800 ...
Vízforraló Rohnson R-7800 ...

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Az elegáns Rohnson elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. A vízforraló üzemelése egyszerű és praktikus az érintőgomboknak köszönhetően, a kívánt funkció egy-két gombnyomás segítségével beállítható. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely a forralás befejezéséről informál. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, újabb melegítésre nem lesz szükség. A tartályban lévő víz hőmérsékletét a vízforraló a beállított szinten tartja. A forralás kezdetekor LED világítás lép életbe, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. A modern, könnyen leolvasható kijelzőnek köszönhetően mindig szemmel tarthatod a víz hőmérsékletét is.

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Szűrő típusa
Nincs Kész!

Szín

Szín
Fekete, Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-7800
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ