AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Rohnson R-8100 PURE AIR

Termékkatalógus
Rohnson R-8100 PURE AIR
4,0 9 értékelés
Ventilátor - oszlop típusú, funkciók: állítható dőlésszög, kijelző, lapát nélküli és ionizáló, időzítő, 32 dB zajszint, 30 W teljesítmény, 9 sebességfokozat, 80°-os vízszintes oszcilláció, távirányító a csomag része, fehér kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROHVE796 Termékszám:  R-8100 PURE AIR
Rohnson R-8100 PURE AIR 79 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

82 320 Ft
Szett megvásárlása

Rohnson R-8100 PURE AIR

Rohnson R-8100 PURE AIR egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Rohnson R-8100 PURE AIR friss levegőt hoz otthonodba, és hatékonyan kiszűri az esetlegesen jelenlévő szennyeződéseket. Ez egy hatékony 2 az 1-ben készülék - egy oszlopventilátor és egy légtisztító együttese. Az előszűrőnek és a HEPA 13 szűrőnek köszönhetően akár 99,95 por-, pollen- és egyéb szennyező anyagot is felfog a levegőből. Az R-8100 PURE AIR készülék UV-C lámpával rendelkezik, amely sterilizál, majd a baktériumok és vírusok akár 99%-át is eltávolítja. A plazmatechnológia olyan ionokat hoz létre, amelyek közvetlenül a levegőből veszik ki a káros részecskéket. A ventilátor 9 sebességfokozattal, automatikus vízszintes oszcillálással (80°) és összesen 4 üzemmóddal rendelkezik. Elegáns fehér kialakításával a készülék bármilyen belső térbe illeszkedik. A mellékelt távirányítóval könnyen vezérelheted.

A Rohnson R-8100 PURE AIR légtisztítóval ellátott oszlopos ventilátor legfőbb jellemzői

  • A 2 az 1-ben készülék erőteljes 25W-os motorral rendelkezik, amely erős fújást és magas szűrési hatékonyságot biztosít
  • HEPA 13 szűrő a légtisztításhoz, amely a szálló por, pollenek, szagok és egyéb szennyező anyagok 99,95%-át távolítja el
  • 9 választható ventilátor sebesség
  • A Rohnson R-8100 PURE AIR 4 üzemmóddal rendelkezik (automatikus, szellő, éjszakai mód, max)
  • A zajszint csak 37 dB a legmagasabb fokozatnál
  • Könnyen leolvasható LED kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet és páratartalmat
  • Praktikus, többfunkciós távirányító mellékelve
  • 80° automatikus vízszintes oszcillációs funkció
  • Állítható dőlésszög 30°-ban
  • Automatikus üzemmódban a Rohnson ventilátor a szobahőmérséklethez igazítja a fújást
  • Az UV-C sterilizáló lámpa a baktériumok és vírusok 99%-át elpusztítja
  • A plazmatechnológia ionokat hoz létre és csapdába ejti a káros részecskéket a levegőből

Az R-8100 PURE AIR hatékony szűréssel és fejlett légtisztítással rendelkezik

A Rohnson R-8100 PURE AIR Oszlopos ventilátorés légtisztító kétszeres teljesítménnyel tisztítja a helyiség levegőjét. Az előszűrő és a HEPA H13 szűrő felfogja a szálló port, az allergéneket, a baktériumokat, a penészt, a mikrobákat és a poratkákat is. A Rohnson ventilátorban egy UV-C lámpa található, amely a baktériumok és vírusok akár 99%-át is elpusztítja, ennek köszönhetően a ventilátor és légtisztító allergiás családok számára is alkalmas. A készülék zajszintje 37 dB, így nem zavar otthon vagy az irodában.

Rugalmas frissítési beállítások

A nagy teljesítményű 25 W-os motornak köszönhetően a légáramlat akár 5 méteres magasságig is eljut. A Rohnson R-8100 PURE AIR automatikus vízszintes oszcillációs funkciót használ 80°-os tartományban. Összesen 9 választható sebesség és 4 üzemmód (automatikus, szellő, éjszakai mód, max) közül választhatsz. A csendes éjszakai üzemmód aktiválásával éjszaka is friss levegőhöz juthatsz.

A Rohnson R-8100 PURE AIR modern dizájnt és távirányítót kínál

A Rohnson R-8100 PURE AIR ventilátor könnyen leolvasható kerek LED-kijelzővel rendelkezik, amely a helyiség aktuális hőmérsékletét vagy páratartalmát mutatja. A készülékhez egy praktikus távirányító is tartozik, így még a kanapéról sem kell felállnod, hogy aktiváld a funkciókat vagy beállítsd a ventilátort. A Rohnson R-8100 PURE AIR modern formatervezéssel büszkélkedik, és könnyen integrálható a belső térbe.


Paraméterek

Összehasonlít
Maximális zajszint
32 dB Kész!
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Sebességfokozat
9 Kész!
Funkciók
Oszcilláció, Időzítő Kész!
Tulajdonságok
Állítható dőlésszög, Kijelző, Lapát nélküli, Ionizáló Kész!

Tulajdonságok

Maximális zajszint
32 dB Kész!
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Sebességfokozat
9 Kész!
Funkciók
Oszcilláció, Időzítő Kész!
Tulajdonságok
Állítható dőlésszög, Kijelző, Lapát nélküli, Ionizáló Kész!
Csomag tartalma
Távirányító Kész!
Vízszintes oszcilláció
80 ° Kész!

Típus

Típus
Oszlop Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes ventilátor választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Alap lenne a következő paraméterek feltüntetése: - magasság - szélesség - súly Vagy csak nekem kerülte el a figyelmem, mert sehol nem találom ezeket az adatokat?

Kiegészítők: Rohnson R-8100 PURE AIR
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ