Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Rollei ActionCam 430 WiFi fekete

Termékkatalógus
Rollei ActionCam 430 WiFi fekete
1,5 2 értékelés
Digitális videókamera - extrém sportokhoz, 4K videó 30fps, FULL HD 1080p/120/60fps, 12Mpx Sony CMOS, 2" LCD kijelző, felvétel szöge 170 fok, Time Lapse, vízálló 40 méterig, WiFi, HDMI, távirányító, Safety Pad biztonságos technológia, CZ menü
30 110 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  ROLL01x90t Termékszám:  4048805403028 Gyártó honlapja:
Rollei ActionCam 430 WiFi fekete 30 110 Ft Használt raktáron

Rollei ActionCam 430 WiFi fekete

Rollei ActionCam 430 WiFi fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

ROLLEI ActionCam 430 WiFi

Az ActionCam 430 modell a ROLLEI cég zászlóshajója - kiváló felvételi minőséget kínál. A minőségű szenzornak köszönhetően teljesen belevetheted magadat minden kalandba azzal a legnagyobb bizonyossággal, hogy a készített felvételek kiválóak lesznek. Élvezd az élességet és a részleteket, amiket ez a termék kínál, és csak a saját teljesítményedre koncentrálj! Mindent ellenőrizhetsz a beépített LCD kijelzőn az áttekinthetően kialakított menüben. A ROLLEI cég hosszú ideje, már 1920 óta gondosan vigyáz a gyártott termékek jó minőségére és az ügyfelek elégedettségére.


Főbb jellemzők:

  • 4K videó 30 fps mellett (csak a nagy sebességű microSD kártyával)
  • 2K videó 60 fps mellett
  • Full HD videó 120/60/30 fps mellett
  • HD videó, 200 fps mellett
  • 12Mpx Sony CMOS szenzor
  • Beépített LCD kijelző
  • Széles látószög
  • Time Lapse felvétel
  • Integrált WiFi
  • Kommunikáció okostelefonokkal és táblagépekkel
  • Vízálló tok 40 méterig
  • Számos tartozék az alapcsomagban

Rendkívül ellenálló kamera

Az ActionCam úgy lett tervezve, hogy képes legyen felvételeket készíteni még a legnehezebb körülmények között is, akár víz alatt és extrém külső felvételeknél is. A termék kiváló kidolgozásának és a precíz német ellenőrzésnek köszönhetően, a termék kiemelkedik a saját kategóriájában a többi olcsó termék közül.

 Rollei ActionCam 430 WiFi

A kamera az alábbi formátumokban rögzít

A ROLLEI AC 430 WiFi termék korszerű videofelvételek készítését kínálja 4K felbontásban harminc képkockát másodpercenként, és FULL HD felvétel esetében akár 120, 60 és 30 képkockát másodpercenként. Szó szerint hihetetlen a HD felvétel, amely lehetővé teszi, hogy akár 200 képkocka készüljön másodpercenként. A menüben egy egyszerű átkapcsolással kiválaszthatod a felvételt, amelyre éppen szükséged van és az eredményként kapott felvétel mindenkinek tetszeni fog, akinek megmutatod. A felvétel tehát teljesen ideális lassított videók készítéséhez és egyéb számodra szükséges tevékenységekhez. A 4K felbontású videófelvételhez U3 sebességű memóriakártyát használj!

Time Lapse felvétel közvetlenül a kamerából

A felhasználók körében egyre népszerűbb felvételt itt, ennél a videokameránál is megtalálod. Unikális felvételek naplementéről, szálló felhőkről és  hegycsúcsokról a nyaralásod alatt, ennek a videókamerának köszönhetően mindezt igazán élvezni fogod és sokáig fogsz emlékezni ezekre a nagyszerű pillanatokra.

 Rollei ActionCam 430 WiFi
 Rollei ActionCam 430 WiFi

LCD kijelző

Minden rögzített felvételt - vagy videót, amit most akarsz felvenni, kényelmesen meg lehet nézni a beépített 2" LCD képernyőn. Így nem kell attól tartanod, hogy a rögzített felvétel nem fog megfelelni az elvárásaidnak. Nagy előnye a második elülső kijelző, amelyen láthatod, hogy éppen milyen módon készítesz felvételt, az időt és az akkumulátor állapotának kijelzését.


Minőségi fényképezőgép

A Sony 12Mpx CMOS érzékelőjének és a menüben való gyors váltásnak köszönhetően a videókamerából minőségi fényképezőgépet lehet csinálni, amellyel szép és tiszta fényképeket lehet készíteni.

 Rollei ActionCam 430 WiFi

A csomagolás bőséges tartalma és SAFETY PAD technológia

A ROLLEI kivétel nélkül minden kamerája a konkurenciától eltérően SAFETY PAD technológiával van ellátva. A biztonságos kioldás világszerte szabadalmaztatott rendszere biztosítja a kamera biztonságos kivételét ütés esetén. A rendszert professzionálisan tesztelték ás úgy alakították ki, hogy megakadályozza a súlyos sérüléseket.

 Rollei ActionCam 430 WiFi
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Kommunikál okostelefonokkal és táblagépekkel

A ROLLEI mindegyik ActionCam kamerája beépített WiFi interfésszel, az Android és az IOS segítségével az alkalmazás egyszerű letöltésének köszönhetően, kényelmesen kommunikál okostelefonokkal vagy táblagépekkel. A készüléket tetszés szerint bárhol kényelmesen elhelyezheted és az okos készülék, amelyet éppen használsz, átváltozik távirányítóvá és a teljes, éppen most rögzített felvétel rögtön a szemed előtt lesz.


Tartósság extrém körülmények között

Ellenálló védőtok használata esetén a kamerából kiváló társ válik szélsőséges terepen és feltételek között - legyél akár a víz alatt, és szeresd a búvárkodást vagy a síelést, vagy a sportos kerékpározást, a kamera minden körülmények között képes forgatni és a készített videófelvételek szó szerint lélegzetelállítóak.

 Rollei ActionCam 430 WiFi
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Nagy akkumulátor élettartamát

Minden felhasználó minden bizonnyal értékeli, ha az akkumulátor teljesítménye kiváló - a ROLLEI FULL HD felbontású videó készítésénél akár 90 perc üzemidő teljesítményű akkumulátort kínál.


Cseh menü

Minden ROLLEI ActionCam modell esetében gondolunk a cseh felhasználóra, ezért a menü teljes egészében megvan cseh nyelven - a kamera kezelése így nagyon egyszerű lesz számodra.

 Rollei ActionCam 430 WiFi

Német minőség

A Rollei cég hagyománya 1920 óta él Braunschweig (Brunswick) városban, ahol Paul Franke 1916-ban feltalált egy filmtekercset használó újfajta fényképezőgépet, amely azóta Rolleiflex néven vált ismertté, Reinhold Heideck befektetővel pedig kereskedelmi céget alapított.


 Rollei ActionCam 430 WiFi

A csomagolás tartalma

  • ActionCam ROLLEI AC 430 WiFi
  • Vízálló tok
  • Hátsó panel víz kifröccsenése ellen
  • Kamera keret védő tartója és adapter
  • Akkumulátor
  • Távirányító
  • Hajlított Safety Pad matricával (3M)
  • Egyenes Safety Pad matricával (3M)
  • 2. komponensű csavar, az állványra rögzítve
  • USB kábel - kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Érzékelő felbontása
12 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Max. videófelbontás
Ultra HD (3840 × 2160) Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,9 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
2,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei ActionCam 430 WiFi fekete
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ