AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

Rozsdamentes kombinált tűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Sütő térfogata
59 l
65 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(2)
Függő rácsok
(1)
Teljesítmény
2,25 kW
3,1 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(2)
Nem
(1)
Szűrés

A rozsdamentes kombinált tűzhelyek ötvözik a gázrezsó gyorsaságát az elektromos sütő funkcióival és megbízhatóságával. A nemesacél borítás magas ellenállóságot, tartósságot és könnyű tisztíthatóságot biztosít. A nemesacél kombinált tűzhelyek emellett kiválóan szolgálnak modern konyhák elegáns dizájnelemeiként. Segítünk Neked a megfelelő modell kiválasztásban.

Tovább

A rozsdamentes kombinált tűzhelyek hasznosak és stílusosak

A nemesacél kombinált tűzhelyek ötvözik a gázrezsó gyorsaságát az elektromos sütő funkcióival. Ezáltal maximális teljesítményt és sokféle sütési programot kínálnak. A rozsdamentes kombinált tűzhelyek számos előnnyel járnak, de vannak hátrányaik is.

  • Magasfokú ellenállás.
  • Hosszú élettartam.
  • Nagyon esztétikus design.
  • Egyszerű tisztítás.
  • Felületi károsodás léphet fel a durva tisztítás során.

Soha ne használj drótkefét vagy tisztítóhomokot a nemesacél kombinált tűzhelyeken. Ezzel megakadályozhatod a felület sérülését, amit már nem lehet visszafordítani. Egy minőségi nemesacél felület tisztításához egy pamutrongy és szappanos víz is elegendő.

Milyen kivitelekben kaphatóak a rozsdamentes kombinált tűzhelyek?

A nemesacél kombinált tűzhelyek könnyen és intuitívan kezelhetők. A főzőlapjuk azonnal felmelegszik, és a sütőjük számos sütési programot kínál. Ezen típusú tűzhelyek rendelkeznek alacsonyabb beszerzési árral és kiváló ár-érték aránnyal. Milyen típusú nemesacél kombinált tűzhelyek kaphatóak?

  • A rozsdamentes kombinált tűzhely öntisztító sütővel megkönnyíti a sütő tisztítását.
  • A rozsdamentes kombinált tűzhely gőzsütővel biztosítja az ételek maximális minőségét és szaftosságát.
  • A rozsdamentes kombinált tűzhely grillezővel és forgatható grillráccsal lehetőséget nyújt ropogós húsok sütésére.
  • A rozsdamentes kombinált tűzhely légkeveréses sütővel a meleg levegőt egyenletesen osztja el a sütőben, így egyenletes hőmérsékletet tart fenn benne. A forró levegő extra ropogósságot ad az ételeknek.

Hogyan válassz rozsdamentes kombinált tűzhelyet?

Már ismered a nemesacél kombinált tűzhelyek előnyeit. Milyen paraméterek alapján válassz tűzhelyet?

Rozsdamentes kombinált tűzhelyek és méretük

A nemesacél kombinált tűzhelyek általában 50 és 60 cm közötti szélességben készülnek, válaszd ki a konyhádban rendelkezésre álló helytől függően. A sütő belső térfogata a háztartás méretétől függ. Egy 45 literes sütő egyéneknek vagy pároknak elegendő, míg nagyobb háztartásoknak legalább 50 literes kombinált gáz- és elektromos sütőt ajánlunk.

Rozsdamentes kombinált tűzhelyek teljesítmény szerint

Ha gyakran sütsz, fontolóra veheted az energiafogyasztást is, mivel az meghatározza, mennyi energiát fogyasztanak a nemesacél kombinált tűzhelyek. A kisebb energiafogyasztás alacsonyabb számlát eredményez, ugyanakkor lehet, hogy a teljesítmény is alacsonyabb lesz. Az alacsony energiafogyasztás és elegendő teljesítmény közötti egyensúly megtalálása érdekében körülbelül 2,5–3 kW teljesítmény ajánlott.

i

Nem akarsz új készüléket vásárolni? Nézd meg, milyen akciókat kínálunk nemesacél kombinált tűzhelyekre.

Milyen speciális funkciókat kínálhatnak a rozsdamentes kombinált tűzhelyek?

A nemesacél kombinált tűzhelyek számos olyan funkcióval rendelkezhetnek, amelyek megkönnyítik és javítják a főzést.

  • A teleszkópos sütőrács biztonságos kezelést tesz lehetővé a forró tepsivel vagy edénnyel a sütőben.
  • A smalt vagy öntöttvas főzőrácsok stabilitást és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a főzőlapokon.
  • A gázégő biztosítékok automatikusan lezárják a gázellátást, ha a láng véletlenül kialszik.
  • Az automatikus gyújtás azt jelenti, hogy a gázégők bekapcsolásához nem szükséges gyufa vagy gyújtó. Ez megakadályozza a gáz szivárgását és a felesleges égést.
  • A kijelző segít az ételek sütési folyamatának áttekintésében és sok más feladatban is.

Adsz mások véleményére? Tekintsd meg a legkelendőbb nemesacél kombinált tűzhelyeket, és inspirálódj.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
INDESIT IS5G5PHX/E Szállításra kész 1 db
Tűzhely kombinált, 50 cm-es, MultiStep, Click & Clean, Cook útmutató, Hidrolitikus tisztítás, rozsdamentes acél, rács + lap
149 990 Ft

3 termék
5,0
INDESIT IS5G5PHX/E
Tűzhely kombinált, 50 cm-es, MultiStep, Click & Clean, Cook útmutató, Hidrolitikus tisztítás, rozsdamentes acél, rács + lap
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHRSP008
4,4 20×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP001
4,4 20×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
127 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SGRSP001
tűzhelyekA gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit,...

Rozsdamentes kombinált tűzhelyek

A Rozsdamentes kombinált tűzhelyek kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Rozsdamentes kombinált tűzhelyek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rozsdamentes kombinált tűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rozsdamentes kombinált tűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rozsdamentes kombinált tűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ