AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Salente Ario II

Termékkatalógus
Salente Ario II
5 1 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, főzés nyomás alatt és lassú főzés, hőmérséklet szabályozás, dupla főzés, automatikus programok és szárítás
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SALmhr78 Termékszám:  ARIOIICZ Gyártó honlapja:
Salente Ario II 65 590 Ft Használt raktáron
Vásárlás

Salente Ario II

Salente Ario II egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A Salente Ario II egy multifunkciós elektromos edény forrólevegős sütővel. Az edény cseh nyelvű vezérlőgombokkal és LCD kijelzővel rendelkezik. A Salente Ario II belső edényének űrtartalma 6 liter, az edény rozsdamentes acélból készült és teflonfelülettel rendelkezik (2-6 személy számára). A készülék összesen 63 programmal rendelkezik. Használd nyomástaró főzéshez, lassú és sous-vide főzéshez, sütéshez, konzerváláshoz és szárításhoz.

A Salente Ario II multifunkciós edény legfontosabb jellemzői

  • Egészséges főzés zsírok nélkül
  • Sütő és forrólevegős sütő egyben
  • Nyomástartó főzés, lassú és sous-vide főzés, sütés, konzerválás és szárítás
  • 63 program
  • Egyszerű - könnyen használható cseh nyelven
  • Választható hőmérséklet és főzési idő
  • Sokkal gyorsabb főzés az idő- és energiatakarékosság érdekében
  • A főétel és a köret egyidejű elkészítése
  • Az edénynek rengeteg tartozéka van
  • 6 literes űrtartalom
  • Nyomtatott szakácskönyv és utasítások cseh nyelven

Egészséges főzés és sütés a Salente Ario II multifunkciós edényel

Az Ario II multifunkciós elektromos edény 21. század modern főzőedényét testesíti meg. A fazékban a főzés egyszerű, gyors és mindenekelőtt egészséges. A nyomófedéllel az edényt gyorsfőzőként, az üvegfedéllel pedig lassú főzőként használhatod. A Salente Ario II kiválóan alkalmas a tojások változatos elkészítésére. Az edény lehetővé teszi a sütést vagy a párolást is. Ha felrakod a fedelet - a sütőt -, akkor egy többfunkciós forrólevegős sütőt kapsz. A sütő a tartályban lévő légkeringést használja ki, nincs szükség liternyi olajra, még akkor sem, ha chipset vagy sült krumplit sütünk. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően az edényben egyszerre főzheted a főételt és a köretet. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően egyszerre főzheted a főételt és a köretet az edényben.

Három készülék egyben

A Salente Ario II multifunkciós elektromos edényt háromféleképpen használhatod. Egyszerűen cseréld át a fedelet, és a Salente Ario II nyomástartó vagy lassú főzővé válik - sőt, ha a sütőt felhejezed akár forrólevegős sütővé is válik. Finom pörkölt, házi húsleves vagy ropogósra sült sült krumpli egy fazékban.  

Salente Ario II forrólevegős fritőz üzemmódban

A Salente Ario II készülékben a speciális sütőfelszereléssel gyorsan és egyszerűen készíthetők egészséges ételek zsír és olaj felhasználása nélkül. A belső edény kapacitása lehetővé teszi a csirke sütését vagy a sült krumpli sütését. Az édesek szerelmesei értékelni fogják a kis sütemények vagy muffinok sütésének lehetőségét.

Főétel és köret egyszerre főzve a Salente Ario II edényben

A rozsdamentes acélból készült köretnek köszönhetően egy edényben külön főzheted nyomás alatt a főételt és a köretet.Ha például vasárnapi ebédre burgonyát és húst szeretne főzni mártással, akkor a burgonyát egy kosár vízbe teszi, rácsra helyezi, a húst és a mártást pedig a belső edény aljára teszi. Az egész étel pillanatok alatt elkészül. A főzőedény mindent egyedül intéz, így több időd marad magadra.  

Lassú főzés és ételkészítés

A Salente Ario II-t az üvegfedél segítségével alakítsa át lassú főzővé. A lassú főzés alkalmas finom házi húsleves vagy egy becsületes gulyás alapjának elkészítésére.

Költség- és időmegtakarítás a Salente Ario II multifunkciós edényel

A köret és a főétel főzése egy multifunkcionális edényben egyszerre gazdaságos és környezetbarát. Heti háromszori főzéssel és 6 CZK/kWh árral évente 1500 CZK-t takarít meg, és a főzés összességében rövidebb lesz. A Salente Ario II sok szabadidőt biztosít egy év alatt, és kíméli a pénztárcád.


A Salente termékeket az Abacus Electric cég tervezi, amely az Evolveo után most egy újabb márkát is piacra dobott - a Salente-t. A Salente márka a főzéshez és a takarításhoz használható háztartási kisgépek szegmensét célozza meg. A termékeket mindkét háztartási tevékenységhez úgy tervezték, hogy kellemesebbé tegyék a házimunkát és kíméljék a pénztárcádat is. Az Evolveo és a Salente ugyanahhoz a családhoz tartozik.  

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok, Szárítás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!

Típus

Típus
Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok, Szárítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Főzés nyomás alatt, Lassú főzés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szuvidáló kínálatunkban!
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente Ario II
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ