Akvizice ApF HU Shop roku

Salente Ario II

Termékkatalógus
Salente Ario II
5 1 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, főzés nyomás alatt és lassú főzés, hőmérséklet szabályozás, dupla főzés, automatikus programok és szárítás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SALmhr78 Termékszám:  ARIOIICZ Gyártó honlapja:
Salente Ario II 77 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Salente Ario II

Salente Ario II egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A Salente Ario II egy multifunkciós elektromos edény forrólevegős sütővel. Az edény cseh nyelvű vezérlőgombokkal és LCD kijelzővel rendelkezik. A Salente Ario II belső edényének űrtartalma 6 liter, az edény rozsdamentes acélból készült és teflonfelülettel rendelkezik (2-6 személy számára). A készülék összesen 63 programmal rendelkezik. Használd nyomástaró főzéshez, lassú és sous-vide főzéshez, sütéshez, konzerváláshoz és szárításhoz.

A Salente Ario II multifunkciós edény legfontosabb jellemzői

  • Egészséges főzés zsírok nélkül
  • Sütő és forrólevegős sütő egyben
  • Nyomástartó főzés, lassú és sous-vide főzés, sütés, konzerválás és szárítás
  • 63 program
  • Egyszerű - könnyen használható cseh nyelven
  • Választható hőmérséklet és főzési idő
  • Sokkal gyorsabb főzés az idő- és energiatakarékosság érdekében
  • A főétel és a köret egyidejű elkészítése
  • Az edénynek rengeteg tartozéka van
  • 6 literes űrtartalom
  • Nyomtatott szakácskönyv és utasítások cseh nyelven

Egészséges főzés és sütés a Salente Ario II multifunkciós edényel

Az Ario II multifunkciós elektromos edény 21. század modern főzőedényét testesíti meg. A fazékban a főzés egyszerű, gyors és mindenekelőtt egészséges. A nyomófedéllel az edényt gyorsfőzőként, az üvegfedéllel pedig lassú főzőként használhatod. A Salente Ario II kiválóan alkalmas a tojások változatos elkészítésére. Az edény lehetővé teszi a sütést vagy a párolást is. Ha felrakod a fedelet - a sütőt -, akkor egy többfunkciós forrólevegős sütőt kapsz. A sütő a tartályban lévő légkeringést használja ki, nincs szükség liternyi olajra, még akkor sem, ha chipset vagy sült krumplit sütünk. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően az edényben egyszerre főzheted a főételt és a köretet. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően egyszerre főzheted a főételt és a köretet az edényben.

Három készülék egyben

A Salente Ario II multifunkciós elektromos edényt háromféleképpen használhatod. Egyszerűen cseréld át a fedelet, és a Salente Ario II nyomástartó vagy lassú főzővé válik - sőt, ha a sütőt felhejezed akár forrólevegős sütővé is válik. Finom pörkölt, házi húsleves vagy ropogósra sült sült krumpli egy fazékban.  

Salente Ario II forrólevegős fritőz üzemmódban

A Salente Ario II készülékben a speciális sütőfelszereléssel gyorsan és egyszerűen készíthetők egészséges ételek zsír és olaj felhasználása nélkül. A belső edény kapacitása lehetővé teszi a csirke sütését vagy a sült krumpli sütését. Az édesek szerelmesei értékelni fogják a kis sütemények vagy muffinok sütésének lehetőségét.

Főétel és köret egyszerre főzve a Salente Ario II edényben

A rozsdamentes acélból készült köretnek köszönhetően egy edényben külön főzheted nyomás alatt a főételt és a köretet.Ha például vasárnapi ebédre burgonyát és húst szeretne főzni mártással, akkor a burgonyát egy kosár vízbe teszi, rácsra helyezi, a húst és a mártást pedig a belső edény aljára teszi. Az egész étel pillanatok alatt elkészül. A főzőedény mindent egyedül intéz, így több időd marad magadra.  

Lassú főzés és ételkészítés

A Salente Ario II-t az üvegfedél segítségével alakítsa át lassú főzővé. A lassú főzés alkalmas finom házi húsleves vagy egy becsületes gulyás alapjának elkészítésére.

Költség- és időmegtakarítás a Salente Ario II multifunkciós edényel

A köret és a főétel főzése egy multifunkcionális edényben egyszerre gazdaságos és környezetbarát. Heti háromszori főzéssel és 6 CZK/kWh árral évente 1500 CZK-t takarít meg, és a főzés összességében rövidebb lesz. A Salente Ario II sok szabadidőt biztosít egy év alatt, és kíméli a pénztárcád.


A Salente termékeket az Abacus Electric cég tervezi, amely az Evolveo után most egy újabb márkát is piacra dobott - a Salente-t. A Salente márka a főzéshez és a takarításhoz használható háztartási kisgépek szegmensét célozza meg. A termékeket mindkét háztartási tevékenységhez úgy tervezték, hogy kellemesebbé tegyék a házimunkát és kíméljék a pénztárcádat is. Az Evolveo és a Salente ugyanahhoz a családhoz tartozik.  

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok, Szárítás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!

Típus

Típus
Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok, Szárítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Főzés nyomás alatt, Lassú főzés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szuvidáló kínálatunkban!
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente Ario II
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ