Shop roku 30 dnů na vrácení

Salente G4

Termékkatalógus
Salente G4
Robotporszívó - antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, 45 W teljesítmény, mérete 8 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SALrbv101 Termékszám:  RTX-G4-WH Gyártó honlapja:
Salente G4 69 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Salente G4

Salente G4 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Olyan robotporszívót keresel otthonodba, amely a lehető legkönnyebbé teszi a takarítást? A SALENTE G4 robot pontos giroszkópos navigációval egyszerre képes porszívózni és felmosni. Kényelmesen vezérelheted egy magyar nyelvre lokalizált intelligens alkalmazás segítségével. A SALENTE G4 robot magyarul is beszél. A kiváló minőségű BLDC motor biztosítja a sima és erőteljes működést. A robot akár 120 percig is működhet, a teljes feltöltés pedig mindössze 4 órát vesz igénybe. A kiváló minőségű HEPA szűrőnek köszönhetően higiénikusan tiszta otthont biztosít.

A SALENTE G4 robotporszívó moppal legfontosabb jellemzői

  • Robotporszívó giroszkópos navigációval
  • Egyszerre feltöröl és a felporszívózik + extra UVC lámpa
  • Kényelmesen vezérelheted a Sante intelligens alkalmazás segítségével
  • A robot akár 120 perces üzemidőre is képes
  • A töltés mindössze 4 órát vesz igénybe
  • Mosható HEPA szűrő a higiénikusan tiszta otthonért
  • A robot felismeri a padló típusát és automatikusan beállítja a teljesítményt
  • 600ml-es portartály
  • Az alkalmazás teljes mértékben magyar nyelvű, és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel
  • 3 törlési szintre állítható
  • A csomagban találsz egy praktikus távirányítót.

Csatlakoztasd a SALENTE G4 porszívót az intelligens Salente alkalmazáshoz

A SALENTE G4 robotporszívó intelligens funkcióival nyűgöz le, amelyek az egész háztartás nélkülözhetetlen segítőjévé teszik. Csatlakozhatsz a Salente mobilalkalmazáshoz, és távolról vezérelheted azt. Az alkalmazásban mindent beállíthatsz, amire szüksége van, sőt, különböző tisztítási módokat is elindíthatsz, és beállíthatod a porszívózási vagy feltörlési szinteket. Az alkalmazás teljes mértékben magyar nyelvű, és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel.Ha nem rajongsz az intelligens vezérlésért, használd a mellékelt távirányítót. A SALENTE G4 robotporszívó nagy előnye, hogy hanggal is vezérelhető, mivel kompatibilis az Alexával és a Google Home rendszerekkel.

A robot egyszerre porszívózik és felmos

Az egész háztartás kitakarítása néha sok időt vesz igénybe, a SALENTE G4 robotporszívóval azonban mindent egy menetben elvégezhetsz! A porszívó kombinált tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre porszívózzon és felmosson.A hatékony tisztítást egy elektronikusan vezérelt tálca is biztosítja, amely 3 törlési fokozatra állítható. Ideális mind a fapadlókhoz, mind a parkettákhoz. Ha csak porszívózni szeretnél, használd a 600 ml-es portartályt.

Tökéletes fertőtlenítés az UV-C fénynek köszönhetően

A Salente G4 robotporszívó modern UVC-lámpával van felszerelve, amely UV-C fény kibocsátásával a besugárzott felületen lévő vírusok és baktériumok 99,99%-át elpusztítja. Az UV-C fény károsítja a kórokozók DNS-ét és RNS-ét, megszüntetve szaporodási képességüket, és ezáltal gyors, kényelmes és hatékony fertőtlenítést eredményez.

A SALENTE G4 robot biztosítja a higiénikusan tiszta otthont

A higiénikusan tiszta otthon elengedhetetlenül fontos. A SALENTE G4 robotporszívó háromfokozatú szűrését egy mosható HEPA szűrő is gazdagítja, amely segít a finom por és az allergének felfogásában. A szűrő az apró részecskék felfogására is kiválóan alkalmas, így azok nem kerülnek vissza a levegőbe. A HEPA szűrő is mosható, így újra és újra használhatod. A még magasabb szintű tisztítás érdekében fertőtlenítőszert is adhatsz a víztartályhoz.

A SALENTE G4 robot intelligens vezérlése

Abban az esetben, ha a SALENTE G4 robot lemerül, az akkumulátor feltöltése után automatikusan visszatér oda, ahol abbahagyta. Ugyanígy működik, amikor a tisztítás megszakad. Ez a funkció annyiban nagyszerű, hogy a robot nem tisztítja meg többször ugyanazt a helyet, hanem folytatja azt, amit elkezdett.

A robot felismeri a padló típusát és automatikusan beállítja a teljesítményt

A SALENTE G4 robotporszívó legfőbb előnye kétségtelenül az automatikus padlótípus-felismerés. A robot érzékeli a padló típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletes tisztítást érjen el még akkor is, ha olyan szőnyegen halad át, amelynek a hatékonyabb tisztításhoz extra teljesítményre van szüksége.

Normál tisztítási mód

A bekapcsolást követően a SALENTE G4 porszívó elkezdi a környező terület letapogatását, és egy térképet készít, amelyet több részre oszt. Ezután nekilát a takarításnak, egyenként elkezdi a falak mentén, pontosan az útvonaltervnek megfelelően, szerpentinek formájában. Amikor befejezte, a SALENTE robotporszívó automatikusan visszatér az állomásra, ahol feltöltődik, hogy újra használatra kész legyen.

Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Google Asszisztens Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Felszereltség, tartozékok

További kiegészítők
Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
45 W Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente G4
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ