30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray
Tablet - 12,4" QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Exynos1380 90 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,9), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), IP68 védettségi fok, USB-C, 45W gyors töltés, 10090 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Tárhely kapacitás
Szín
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HSATA1033b1 Termékszám:  SM-X610NZAAEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray 244 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray

Ez az előnyös SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+ tablet hű segítőd lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 12,4" méretű kijelzővel van ellátva, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok vagy a filmek rajongói is le lesznek nyűgözve. 8 magos Exynos1380 processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelekő működését. A RAM mérete 8 GB. 128GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez elegendő memória normál használatra, korlátozások nélkül. A szükséges energiát 10090 mAh. USB-C portot kínál a csatlakozáshoz. A tablet vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem lepik meg a hirtelen események. IP68 védettségi foknak megfelelő védelmet élvez. Ez a tablet az elsőrangú Samsung Galaxy Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...
Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray tablet - alapvető jellemzők

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Samsung tablet segítségével!
  • 8magos processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelelő működését
  • A RAM kapacitása 8 GB
  • 12,4" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozót kínál
  • Vízálló, így ellenáll a vízzel kapcsolatos baleseteknek
  • IP68 védelmi fokozattal van jelölve
  • Az előnyös Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik
  • A tablet gyárilag Gorilla Glass biztonsági üveggel rendelkezik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 10090 mAh
  • 45 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített ARM Mali G68 MP5 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 1000 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet engedélyezi az OTG funkciót

Az előnyös Samsung tablet kijelzőjét kellemes nézni

Minden pillanat, amit ezen Samsung tablettel töltesz, örömteli lesz, mivel 12,4" méretű és QHD 2560 × 1600 felbontású kijelzője első osztályú kivitelben szolgálja ki a tartalmat. 244 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod bármely vizuális tartalom fogyasztását. A tabletet Gorilla Glass biztonsági üveggel látták el, amely véd a karcolások és fizikai sérülések ellen.

Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...
Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...

Bárhol és bármikor fotózhatsz

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású főkamerát és 12Mpx elülső kamerát kínál. Ezen Samsung tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,9, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 2160p (4K) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora tisztességes üzemidőt kínál

Ezen Samsung tablet 10090 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. 45 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet ARM Mali G68 MP5 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a szükséges teljesítménnyel a kívánt multimédiás tartalom feldolgozásához.

Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...
Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...

A hasznos Samsung tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 128 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és nagy mennyiségű adatot is képes kezelni, még az igényes 4K videók sem fogják megállítani. Ha a tablet memóriája korlátoz, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a nagyszerű Samsung tablet különböző lehetőségeket biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, így könnyebben kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat kábel nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdjeleket használ az eszközök helyének meghatározására a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...
Tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray ...

A hozzáadott funkciók mindig örömöt jelentenek

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a nagyszerű Samsung tablettel! A tablet OTG-támogatással rendelkezik, amely biztosítja perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció megkönnyítésére kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a célszerű mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismerés feloldja a tabletet, amint megérinted. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és spórol az akkumulátor energiájával, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Pontosan érzékeli, hogy mozdulatlanul fekszik, ringatózik, vagy esetleg egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

185,4 × 285,4 × 6,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

627 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
12,4" (31,5 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
244 PPI Kész!
RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
12,4" (31,5 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
244 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
10 090 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
90 GHz Kész!
Processzor modell
Exynos1380 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali G68 MP5 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
185,4 mm (18,54 cm) Kész!
Szélesség
285,4 mm (28,54 cm) Kész!
Mélység
6,5 mm (0,65 cm) Kész!
Tömeg
627 g (0,63 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68 Kész!
Szín
Szürke Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy Tab S9 FE+ termékhez:

240 790 Ft - 244 990 Ft

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB silver

Tablet - 12,4" QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Exynos1380 90 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,9), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), IP68 védettségi fok, USB-C, 45W gyors töltés, 10090 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
240 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray

Tablet - 12,4" QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Exynos1380 90 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,9), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), IP68 védettségi fok, USB-C, 45W gyors töltés, 10090 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
244 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8GB/128GB gray
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ