30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung HW-J250 Hangprojektor

Termékkatalógus
Samsung HW-J250 Hangprojektor
4,6 15 értékelés
SoundBar - 2.2 csatornás, 80 W, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Bluetooth, TV SoundConnect, 3D Plus hang, USB, optikai bemenet, távvezérlő, falra szerelhető
36 540 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WR614c2 Termékszám:  HW-J250/EN Gyártó honlapja:
Samsung HW-J250 Hangprojektor 36 540 Ft Felbontott raktáron

Samsung HW-J250 Hangprojektor

Samsung HW-J250 Hangprojektor egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ha a jó minőségű hangot szereted, biztosan tudod, hogy a TV-k beépített hangszórója nem tud igazán kiváló hangélményt nyújtani. Különösen igaz ez a vékony LCD képernyőknél. Ezzel a Samsung HW-J250 hangprojektorral egy magasabb szintre emelheted az otthoni moziélményt: a hang sokkal folyékonyabb, tisztább és hitelesebb lesz. A síkképernyős TV megjelenéséhez igazított, elegáns kialakítás harmonikus egységet biztosít.

Vezeték nélküli jelátvitel

80 W-os teljesítményével és a passzív mélynyomóval ez a 2.0 csatornás hangprojektor lehetővé teszi, hogy igazán átéld kedvenc sorozataidat és filmjeidet. A TV elé helyzheted, vagy a falra is szerelheted. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül megoszthasd a hangot a TV-ről közvetlenül a hangszóróra, így csúnya kábelek többé nem fogják elrontani a lakás tiszta és modern megjelenését.

Telefon vagy tablet, mint távirányító

Párosítás után a Samsung Audio Remote használatával intelligens Android eszközöd távirányítóként használható. Ezzel a kényelmes applikációval egyszerűen állíthatsz a hangerőn, illetve könnyedén változtathatsz az egyedi beállításokon is. Számos működési variáció közül választhatsz, például a Zene Mód, a Mozi Mód vagy a Sport Mód.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jonapot kivánok Takács István vagyok megszeretném kérdezni hogy a Samsung HW-J250 hangprojektorhoz járe távirányito enyilenne a kérdésem Üdvözlettel Takács István

Kiegészítők: Samsung HW-J250 Hangprojektor
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ