Shop roku AP+ plus nový vizuál

Samsung Jet 60 turbo

Termékkatalógus
Samsung Jet 60 turbo
4,5 36 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
Álló porszívó 99,999% allergiabiztos Többrétegű szűrőrendszer, gyorstöltés 3,5 óra, üzemidő 40 perc, cserélhető akkumulátor, teljesítmény 410 W, tartály kapacitása 0,8 liter szőnyegtisztításhoz, állati szőrre és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 2 az 1-ben fali/asztal töltőállomás, puha kerekek, 3 fokozatú teljesítményszabályozás
93 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SAMTV801 Termékszám:  VS15A6031R1/GE Gyártó honlapja:

Samsung Jet 60 turbo

Samsung Jet 60 turbo egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A Samsung Jet 60 turbo felbecsülhetetlen érték az egész ház vagy lakás rutinszerű tisztításához. A 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően akár a rúdporszívóként, akár a kézi porszívóként is használhatod, így könnyen hozzáférhetsz a bútorokon található szennyeződésekhez is.A Samsung rúdporszívó az egyik legnépszerűbb készülék a különböző típusú padlók, szőnyegek, puha felületek, kárpitok, linóleum, valamint fa- és laminált padlók tisztításához. Határozott előnye, hogy a kutya- és macskaszőrt probléma nélkül fel porszívózza. A porszívó levegője egy nagy hatékonyságú szűrőn, egy mikroszűrőn, egy mosható szűrőn és egy habszűrőnkeresztül tisztul. Akkumulátorral működik, így így az aljzatoktól távolabbi helyekre is eljuthatsz segítségével. Li-ion akkumulátora 60 perc porszívózást biztosít egyetlen feltöltéssel. A rúdporszívó akkumulátorának feltöltése 3,5 órát vesz igénybe.

Samsung Jet 60 turbo akkumulátoros porszívó legfontosabb jellemzői 

  • Csúcsminőségű, 5 fokozatú szűrőrendszer 99,999%-os szűréssel
  • Cserélhető akkumulátor a porszívózási idő meghosszabbításához
  • Különleges könnyűszerkezetes kialakítás
  • Samsung Jet 60 turbo kiváló minőségű inverteres motorral 
  • Jet Cyclone a légellenállás csökkentéséhez
  • Rugalmas állomás a Samsung Jet 60 turbo vezeték nélküli rúdporszívó egyszerű töltéséhez 
  • Nagy szívóteljesítmény akár 200 W a kefés használat során
  • Mosható portartály az egyszerű karbantartás érdekében
  • Lágy Action Brush kefefej minden felületre

Nagy teljesítményű porszívó Samsung Jet 60 turbo a tökéletes eredményekért

A digitális inverteres motornagy, akár 200 W-os szívóteljesítményt érhet el, így precízen porszívóz. A légrendszer aerodinamikus kialakítása optimalizálja a légáramlást, a többciklonos szűrés pedig a legfinomabb porszemcséket is felfogja. Az ultrahanggal hegesztett pengéknek köszönhetően az inverteres motor optimális légáramlást biztosít, és a vezeték nélküli Samsung Jet 60 turbo porszívót erős, akár 550 W-os bemeneti teljesítménnyel látja el.

A Jet Cyclone gondoskodik a légellenállás csökkentéséről

A Samsung Jet 60 turbo egy rendkívül hatékony többcsatornás Jet Cyclone szerkezet. Ez a szerkezet biztosítja a tisztább levegőt és a nagy szívóteljesítményt. Az optimális légútvonal biztosítja a levegő ellenállásának csökkentését, a 9 ciklon pedig 27 légbeömlővel minimalizálja a szívóteljesítmény csökkenését.

Turbo Action szőnyegkefe - opcionális tartozék

A praktikus Turbo Action Brush kefe, amely percenként akár 3750-szeres sebességgel forog, a szőnyegeken és keménypadlókon lévő finom porszemcséket is felfogja. A 180°-ban elforgatható porszívófejnek köszönhetően a Samsung Jet 60 turbo egyszerűen irányt vált, és minden sarkot alaposan megtisztít.

Samsung Jet 60 turbo csúcsminőségű szűrőrendszerrel 

A beszívott levegő tökéletes tisztítása érdekében a vezeték nélküli Samsung Jet 60 turbo rúdporszívó ötrétegű HEPA szűrőrendszerrel rendelkezik. A fő ciklonszűrő és fémrácsok a nagy szennyeződések felfogására alkalmasak, míg a Jet Cyclone és mikroszűrő a finom por felfogására ideális. Az ultrafinom porszűrő az ultrafinom részecskék és különböző allergének felszívására szolgál. A szűrőrendszer a baktériumok és vírusok 99,999%-át elnyeli.

A minőségi akkumulátor hosszú, akár 1 órás üzemidőt biztosít

A Samsung Jet 60 turbo akkus porszívó minőségi 3000 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely elegendő teljesítményt biztosít a porszívónak még hosszabb porszívózáshoz is. Az akkumulátor akár 1 órán keresztül fenntartja a szívóerőt. Ha az akkumulátor lemerült, egyszerűen kivehető a porszívóból és kicserélhető egy tartalék akkumulátorral, így a porszívózási idő akár 80 percre is meghosszabbítható.

Rugalmas állomás az egyszerű töltéshez

A Samsung Jet 60 turbo porszívó 2 az 1-ben töltőállomást használ, amely ideális kiegészítője bármely otthonnak. Az állomás bárhol elhelyezhető, ahol csak szükséged van rá, mivel kompakt méretű és 7 fokig állítható. Az állomást önálló töltőként is használható, így egyszerűen kiveheted az akkumulátort, ésbárhol feltöltheted, ahol szükséged van rá.

Samsung Jet 60 turbo porszívó digitális kijelzővel

A beépített digitális kijelzőnek köszönhetően könnyen ellenőrizheted a teljesítményszintet vagy a kefe típusát. A Samsung Jet 60 turbo akkumulátoros porszívó figyelmeztet, ha probléma merül fel a tisztítás során, és a maximális biztonság és kényelem érdekében blokkolhatja azt. Sőt, figyelmeztet a kefével kapcsolatosproblémákra is, vagy ha eltömődést észlel.

Teljesen mosható portartály a könnyű karbantartás érdekében

A Samsung Jet 60 turbo akkumulátoros porszívó könnyű portartály ürítést kínál. A 0,8 literes, többciklonos rendszerrel ellátott tartály teljesen mosható, így könnyen tisztán tartható.

Samsung Jet 60 turbo porszívó ergonomikusan formázott fogantyúval

A Samsung Jet 60 turbo porszívó kellemes előnye a teleszkópos cső, amely megkönnyíti az irányítást és a mozgást a tisztítás során. A porszívó könnyű kialakítású, így kíméli a csuklót, és jelentősen csökkenti a használattal járó erőfeszítéseket. A teleszkópos cső hosszát is nagyon egyszerűen, 4 fokozatban állíthatod be.

Soft Action Brush kemény felületek tisztításához

A Samsung Jet 60 turbo vezeték nélküli porszívó segítségével hatékonyan megszabadulhatsz a finom portól, mindezt a Soft Action Brush kefének köszönheted, amely antisztatikus ezüstszálakkal lett átszövve. A Samsung Jet 60 turbo 180°-ban elforgatható porszívófeje minden sarkot elér.

Spinning Sweeper a padló karbantartásához - opcionális tartozék

A Samsung Jet 60 turbo akkumulátoros porszívó Spinning Sweeper kiegészítővel is felszerelhető. A kettős fonalú nedves párnáknak köszönhetően a porszívó kevesebb erőfeszítéssel ér el tökéletes tisztítási eredményt. Eldobható mikroszálas párnák vagy eldobható nedves törlőkendők is használhatók a törléshez.

Töltsd le az ingyenes Samsung HA AR alkalmazást a lehetőségek bővítéséhez

A Samsung Jet 60 turbo rúdporszívó megvásárlásával virtuálisvalóságban találhatod magad. Egyszerűen olvasd be a QR-kódot, és telepítsd az ingyenes Samsung HA AR alkalmazást. Az alkalmazás elindítása után válaszd ki a Jet sorozatot a letöltéshez, és tapasztald meg az alkalmazás és a Jet technológia számos hasznos funkcióját.

Samsung porszívó tartozék:

  • Adapter
  • elektromos turbó kefe
  • rugalmas tömlők
  • Kárpit szívófej
  • Padló/szőnyegkefe
  • töltőállomás
  • kivehető akkumulátor
  • forgókefe
  • 2 az 1-ben résszívófej
  • teleszkópos cső

Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, Teljesítmény szabályozás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!
Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Forgó, Turbó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, Mosható szűrő, Habszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
410 W Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
112 cm Kész!
Mélység
20,3 cm Kész!
Tömeg
2,74 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Jet 60 turbo
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ