AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Scarecrow - 18

Termékkatalógus
Scarecrow - 18
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Légtisztító - 200 W teljesítményfelvétel, 500 m² max. ajánlott szobaméret, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, vírusölő, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése, felszereltség: UV lámpa
2 073 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AUPR277673 Termékszám:  SC18
Scarecrow - 18 2 073 890 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Scarecrow - 18

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Ebben az esetben biztos nagyon tetszeni fog ezen SCARECROW levegőtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A fejlett technológia és az effektív UV-lámpás szűrő, antibakteriális, antivírus, HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 500 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód, időzítő és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Scarecrow - 18 Lifestyle
Légtisztító Scarecrow - 18 Lifestyle

Scarecrow - 18 légtisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Egy ilyen SCARECROW légtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, antibakteriális, UV sugárzás és vírusölő
  • 500 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • Levegőminőség-szenzor
  • Eme SCARECROW légtisztító teljesítménye 200 W

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a neves SCARECROW gyártótól

Egy ilyen hasznos SCARECROW légtisztító készülék számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. A légtisztító készülék optimális teljesítménye az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmi miatt. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen praktikus SCARECROW levegő tisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A légtisztító tartalmaz egy UV-sterilizáló lámpát, amely elpusztítja az összes gyakori vírust, baktériumot és egyéb szerves eredetű szennyeződést.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen SCARECROW levegő tisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő hatékonyan távolítja el a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat. A szénszűrő hatékonyan kiszűri a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, beleértve a kén-dioxidot. A levegő tisztítóban található antibakteriális és vírusölő szűrő megbízhatóan semlegesíti a baktériumokat és a levegőben terjedő vírusokat.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scarecrow - 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarecrow - 18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Scarecrow – 18.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ