AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Sencor SNB 4301RD

Termékkatalógus
Sencor SNB 4301RD
4,7 94 értékelés
Turmixgép - 1000 W teljesítmény, pulzáló funkció, rendeltetése levesek készítése és pürékészítés, hordozható palack a csomag része, 2 tárolóedény a csomagban, tartály térfogata 1 l, edény anyaga tritán
18 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SSSG1m Termékszám:  SNB 4301RD Gyártó honlapja:
Sencor SNB 4301RD 18 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Sencor SNB 4301RD

Sencor SNB 4301RD egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A turmixgépek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek tápanyag kinyerő erejüknek köszönhetően, és így Sencor SNB 4301RD forradalmian új mixere egy pillantás alatt meghódítja majd a világot. Az SNB 4301RD egy rendkívül erős turmixgép, mely minden alapanyagot alaposan összeaprít, hogy a nehezen hozzáférhető vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat is kinyerje az ételekből egy fantasztikus vitaminkoktél elkészítésének érdekében. Minden korosztály számára tökéletes, egészen a kisgyermekektől az idősebb generációig. A természet pozitív energiáival tölt fel mindenkit. A hat kiváló minőségű kés és motor elképesztő 1200 Wattos teljesítményre képes. A mixer minden értékes tápanyagot kinyer gyümölcsökből, zöldségekből, gabonafélékből, magvakból, diófélékből, melyekből normál esetben kevesebb jutna a szervezetbe. A tápláló vitaminkoktél javítja az alvás minőségét, az emésztést és egész napig tartó energiát biztosít.

Legfontosabb jellemzői

  • A turmixgép minden ételből kinyeri az értékes tápanyagokat
  • Gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, magvak, diófélék, gyógynövények és még rengeteg más élelmiszer aprítására alkalmas
  • Nagy mennyiségű vitamin, enzim, ásványi anyag és energia kinyerés
  • Extra erős motor 1000 - 1200 W
  • Hat, kiváló minőségű acélból készült kés
  • A titán bevonatú kések megakadályozzák a vitaminok elvesztését és az oxidálódást
  • Két levehető, tartós Tritanból készült palack 0,8 l és 1 l űrtartalommal
  • Praktikus kiszerelésének és biztonsági fedelének köszönhetően a palackot egyszerűen magával viheti
  • A biztonsági mechanizmus megakadályozza az elindítást helytelen összeszerelés esetén
  • Csúszásmentes kialakítás

Kicsi, de erős

Ez a kompakt mixer tökéletes levesek, bébiételek, mártások, koktélok, turmixok, desszertek és egyéb ételek elkészítéséhez. A hat kiváló minőségű rozsdamentes acél pengét egy réteg titán borítja, mely megakadályozza az értékes enzimek és vitaminok elvesztését és csökkenti a tápláló koktélok oxidációját. A Tritan bevonatos palackokat könnyen eltávolíthatja a mixerről, így itala pozitív hatásait akár munkahelyén vagy az edzőteremben sem kell tovább nélkülöznie. Ezután nincs más dolga, csak megfelelően lezárni a palack tetején elhelyezkedő fedelet.

Biztonságosan és gyorsan

A mixer üzemeltetése és karbantartása hihetetlenül egyszerű. A biztonsági mechanizmus megakadályozza, hogy a készülék helytelen összeszerelés esetén elinduljon. Így Önnek nem kell aggódnia egy vitaminokban dús koktél biztonságos elkészítését illetően sem. Ezenkívül a készüléket csúszásmentes talp tartja a helyén a keverés során. Tisztítása semmiképpen nem számít bonyolultnak. Csak különítse el az alkatrészeket, majd egyszerűen öblítse le folyó vízzel vagy tegye őket a mosogatógépbe. Az egyszerű előkészületeknek és a tisztítási folyamatnak köszönhetően Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezi a koktélok fantaszikus ízét.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 000 W Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
2 db Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SNB 4301RD
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ