Shop roku Siguro kuchyňský robot

SENCOR STM 3730SL

Termékkatalógus
SENCOR STM 3730SL
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, tál térfogata: 4 l, tál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, turbo PULSE gomb, keverő habverő, fehér és szürke szín, tömege: 4,9 kg
Kód:  SENKR297 Termékszám:  STM 3730SL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR STM 3730SL

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Konyhai robotgép

A 800 W-os teljesítményemmel minden konyhában nagyszerű segítséget nyújtok

Sencor STM 3730SL

Ez már teljesítmény! Sokkal könnyebbé teszem a tészták, krémek, öntetek és egyebek elkészítési folyamatát. Ráadásul nagyon megbízható vagyok és a stílusos kivitelezésemmel mindenkit lenyűgözök.

Sencor Smart Power & Energy funkcióm van

A legjobb eredmények elérése érdekében használom ezt. Indításkor ez az okos funkció optimális fordulatszámot biztosít, amelyet szabadon beállíthatok az alapján, hogy mit kell feldolgoznom. Az elegánsan megvilágított forgó szabályzón akár 6 sebességfokozatot is beállíthatsz. Így különféle ételeket tudok elkészíteni.

Konyhai robotgép
Akár keverek, dagasztok vagy habosítok, mindenre odafigyelek a forgófejbe épített világítással.

Az egész folyamatot LED-es megvilágítással felügyelem

Akár keverek, dagasztok vagy habosítok, mindenre odafigyelek a forgófejbe épített megvilágítással.


A kiegészítőim között csak minőségi darabok vannak

A 4,5 l-es rozsdamentes acél tálnak számos hasznos tulajdonsága van. A rozsdamentes acélból készült tál rendkívül tartós, nem szívja magába a szagokat vagy az illatokat és mosható mosogatógépben. Ezenfelül intelligens fogantyúval és az összetevők könnyű hozzáadása végett nyílással ellátott, átlátszó fedéllel rendelkezik. A bajonettes rendszeremnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felhelyezheted a 4 cserélhető tartozékot a habosításhoz, a dagasztáshoz és a keveréshez. Azt kell mondanom, hogy praktikus segítő vagyok.


Flexi dagasztólapát
A lapát kerületén egy speciális gumi anyag található, amelynek köszönhetően a legfinomabb tésztákat is nagyszerűen megdagasztom.


Flexi ballonos habverő
A ballonos habverőt kifejezetten úgy tervezték meg és alakították ki, hogy kényelmesen felverjem a tojássárgáját és -fehérjét, illetve tökéletesen elkészítsem a finom krémet vagy az ízletes házi majonézt.


Dagasztóhorog
Szereted a házi kenyeret, tésztát, pizzát, buktát vagy palacsintát? Többé már nem kell kézzel dagasztanod. Csak tedd a tálba az összetevőket és kész is. A tészta jobb lesz, mintha kézzel készítetted volna.


Keverőlapát
Bármely sütemény, bukta, szuflé vagy torta tésztáját könnyedén elkészítem.

Konyhai robotgép
Konyhai robotgép

Bolygóműves habveréssel, keveréssel és dagasztással rendelkezem

Az egész folyamatról a fejem gondoskodik. Mindkét irányba forgok egyszerre, ezért garantálom, hogy a tál tartalma teljesen összekeveredik. Ez így nagyon kényelmes és hatékony. Neked csak annyit kell tenned, hogy beleteszed a tálba az alapanyagokat és beállítod a kívánt sebességet. Egy igazán kiváló segítő vagyok.

Biztonságos vagyok

Konyhai robotgépként ügyelek az üzemeltetés és kezelés alatti biztonságra.
1. Ha döntött helyzetben vagyok, csak akkor kapcsolok be, amikor a billenő karom biztonságos helyzetben van. Ezt a reteszelés garantálja.
2. A stabilitás érdekében az alapegységemen megbízható csúszásgátló talpak vannak.
3. A túlmelegedés elleni védelem természetesen magától értetődő.

Konyhai robotgép

Műszaki adatok

  • Erőteljes 800 W-os motor
  • 4 l-es rozsdamentes acél tál, mérőskálával
  • Kapacitás akár 1,6 kg tészta elkészítéséhez
  • Sencor Smart Power & Energy funkció az optimális sebesség érdekében
Konyhai robotgép

Paraméterek

Anyag

Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
16 cm Kész!
Szélesség
36 cm Kész!
Magasság
30,5 cm Kész!
Tömeg
4,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR STM 3730SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3730SL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3730SL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3730SL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3730SL.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ