0% splátky Siguro Shop roku

SENCOR SWK 0590BK

Termékkatalógus
SENCOR SWK 0590BK
3,7 8 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,5 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, duplafal, szűrő és forgótalp, működésjelző lámpa, hőmérséklet megtartása
16 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SENRK107 Termékszám:  SWK 0590BK Gyártó honlapja:

SENCOR SWK 0590BK

SENCOR SWK 0590BK egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.
image_product

Sencor SWK 0590BK elektromos vízforraló


SWK 0590BK

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product

Duplafalú vízforraló a hűvös felületért


image_product

LCD érintőképernyő


image_product

Vízszintjelző

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

A Sencor bemutatja a modern SWK 0590BK vízforralót

Olyan új vízforralót keresel, amely konyhád éke lesz és tökéletesen ellátja a feladatát? A Sencor szeretné bemutatni az SWK 0590BK vízforralót, amely egyrészt érdekes megjelenésű, másrészt számos nagyszerű funkcióval rendelkezik. Könnyen kezelhető a LED érintőképernyőnek köszönhetően, amely világosan megjeleníti az összes gombot. Nagy, 1,5 literes térfogatát is értékelni fogod, így egyszerre több italt is főzhetsz. Mivel minden italelkészítéséhez más-más forróságú vízre van szükség, a Sencor ebbe a készülékbe is beépítette a vízhőmérséklet-szabályozás technológiáját, így 40, 80, 90 vagy 100 °C között választhat. És mivel nagyon fontos, hogy a felhasználó biztonságára is gondolni kell a forró víz kezelésénél, ez a vízforraló kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és még dupla fallal is el lett látva. A védelmed az esetleges égési sérülések ellen ezáltal biztosított.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Modern érintésvezérlés

Ez a vízforraló határozottan az elegáns és időtlen darabok közé tartozik. Különösen az irányíthatósága miatt fogod szeretni. Első pillantásra feltűnik a LED háttérvilágítású kijelző, amely teljesen érintésvezérelt. Itt jól láthatod a ki/bekapcsolási lehetőségeket vagy az előre beállított hőmérséklet-beállítást. Ez az ellenőrzési módszer egyszerű, és mindenki szeretni fogja. Talán a készülék leglenyűgözőbb tulajdonsága a működés fényjelzése. Mivel a kijelző háttérvilágítással rendelkezik, jól látható, hogy milyen beállításokat választottál ki. Ekkor láthatod, hogy a vízforraló testén lévő szám a kívánt hőmérsékletre emelkedik.

A kiválasztott hőmérséklet és vízszintjelző fenntartása

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A vízhőmérséklet kényelmesen szabályozható

A különböző típusú italok elkészítéséhez különböző vízhőmérsékletre van szükség. Annak érdekében, hogy a munkádat a lehető legkönnyebbé tedd, a Sencor elektronikus hőmérséklet-szabályozási technológiát épített ebbe a vízforralóba. Az érintőképernyőn kényelmesen kiválaszthatod, hogy 40, 80, 90 vagy 100 °C-ra szeretnéd-e melegíteni a vizet, és a vízforraló maga ellenőrzi az így kapott hőmérsékletet. Egy másik megemlítendő technológia a kiválasztott vízhőmérséklet fenntartásának képessége. Úgy működik, hogy miután a vizet felforralta a kívánt hőmérsékletre, a vízforraló automatikusan fenntartja azt, így az mindig használatra kész. A hőmérséklet fenntartási ideje már előre be van állítva 2 órára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Nagy térfogat akár 1,5 l vízig

Ha egyszerre több italt szeretnél elkészíteni, ennek a készüléknek ez sem jelent gondot. A teste akár 1,5 liter vizet is képes befogadni, és a belsejében egy szépen illusztrált vízszintjelzővel rendelkezik, így mindig tökéletes áttekintésed lesz arról, hogy mennyi víz van benne.

Elektronikus vezérlés a vízhőmérséklet beállításához

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Duplafalú vízforraló a hűvös felületért

A Sencor csak a legjobb minőségű anyagokat választja ki termékeihez. Ezt a készüléket nagyon erős SUS 304 acélból készítette, amelyet kiváló tulajdonságai miatt gyakran használnak élelmiszer-feldolgozó berendezésekben. Korrózió- és vízálló, amelyet a használat és a karbantartás során biztosan örömmel fogsz fogadni. A vízforraló fontos jellemzője egyértelműen a kettős fal. A készülék teste így duplafalú, amely kívülről hűvös érzetet kelt,még akkor is, ha belül forró víz van.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A biztonságos használat mindenek előtt

A felhasználói biztonság abszolút prioritást élvez. Még inkább, ha ez egy olyan készülék, amely forró vízzel működik. A Sencor ennél a vízforralónál többpontos biztonsági rendszert alkalmazott. Először is, az alapja kör alakú, és a központi 360°-os STRIX csatlakozó elvén működik, ami azt jelenti, hogy akárhogy is helyezed a vízforralót az alapra, az mindig pontosan illeszkedni fog. Előfordulhat, hogy véletlenül bekapcsolod a készüléket, de víz nélkül. Ezért a termosztátja biztosítékkal van ellátva, amely érzékeli ezt a hibát, és automatikusan kikapcsolja a vízforralót. Ugyanakkor az energiatakarékosság érdekében a készülék képes felmérni az inaktivitást, és öt perccel a bekapcsolás után alvó üzemmódba kapcsol.


Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Nincs Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SWK 0590BK
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ