Shop roku MPLA306808

Mosogatógép tisztító

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
200 ml
1000 ml
-
Tömeg
0,05 kg
1,2 kg
-
Darabszám
1 db
50 db
-

A mosogatógép tisztító minden mosogatógép rendszeres karbantartásának részét képezi. Segít megszabadulni a mosogatógép belsejében lerakódott vízkőtől, ételmaradványoktól és zsiradékoktól, így biztosítja, hogy az elmosott edények mindig fényesen és tisztán kerüljenek elő a gép belsejéből. Ezentúl a mosogatógép tisztító hozzájárul az ajtótömítések rugalmasságának és szilárdságának megőrzéséhez is, valamint segíti a mosogatógépből származó kellemetlen szagok eltüntetését. Érdekel, hogy miért olyan fontos és hasznos a mosogatógép tisztító használata? Olvass tovább.

Tovább

Mosogatógép tisztító - Miért érdemes használni?

A mosogatógép az egyik leghasznosabb háztartási eszköz, különösen nagyobb családoknál. Nemcsak az edények tisztításának terhét veszi le a válladról, hanem ráadásul még vizet is takarít meg, s mindezt energiatakarékos módon.

Új mosogatógép esetén minden alkalommal ragyogóan tiszta edényeket kapsz a mosogató program végeztével. Ha azt akarod, hogy ez hosszú távon is így maradjon, akkor érdemes némi figyelmet szentelni a mosogatógép tisztításának és karbantartásának is. Ehhez a legjobb társ a mosogatógép tisztító. De miért van rá szükség egyáltalán?

Mosogatógép mosószer - dishwasher cleaner
A mosogatógép tisztító használata biztosítja a ragyogóan tiszta edényeket, a mosogatógép belső terének tisztaságát, valamint a hatékony és gazdaságos működést.

Mosogatógép tisztító - Garantálja a mosogatógép tisztaságát és hatékony működését

A mosogatógép tisztító nem csak felesleges extra költség. Sokan azt gondolják, hogy a mosogatógép megtisztítja magát minden egyes mosási ciklus során, viszont ezt korántsem igaz. Miért fontos a mosogatógép tisztítása?

  • Lerakódások - A rendszeres használat során ételmaradékok, zsírok és még vízkő is rakódik le a mosogatógép belsejében.
  • Szagok - A lerakódott maradékok idővel egyre kellemetlenebb szagot eredményeznek, amelyek a konyha légterébe illannak a mosogatógép ajtajának minden egyes kinyitásakor.
  • A mosogatás minősége - Az eldugult szűrő, a bemocskolódott tisztítókarok és fúvókák, a mosogatógép falaira tapadt zsiradékok nem eredményezhetnek ragyogóan tiszta edényeket.
  • Magasabb üzemeltetési költségek - A mosogatógép rendszeres ápolása és karbantartása megnöveli a készülék élettartamát és csökkenti üzemeltetési költségeit.

A mosogatógép tisztító előnyei

  • Eltávolítja a lerakódott ételmaradékokat, zsírokat, vízkövet, mosogatószer maradványokat
  • Eltávolítja a lerakódásokat a mosogatógép rejtett részeiból és csöveiből is
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • Ragyogóan tiszta edények hosszútávon is
  • Meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát és csökkenti üzemeltetési költségeit

i

Mosogatógép tisztító használata - Milyen gyakran?

A gyártók szerint a mosogatógépnek havonta egyszer van szüksége tisztításra a hatékony működés érdekében, mind mosogatógép tisztító tabletta, mind mosogatógép tisztító folyadék használata esetén.

Mosogatógép tisztító - Típusok

Mosogatógép tisztító folyadék vagy tabletta formájában vásárolható. Melyek a különbségek?

Mosogatógép tisztító tabletta

A mosogatógép tisztító tabletta tökéletesen megtisztítja a mosogatógépet a felhalmozódott szennyeződésektől, zsíroktól és vízkőtől. Nagy előnye, hogy nem kell üresen elindítanod a mosogatógépet a tisztításhoz, mivel a tisztító tabletta és mosogató kapszula egyszerre tisztítja meg az edényeket és a mosogatógépet a lerakódásoktól. A legjobb hatás érdekében ne a mosogatógép aljára, hanem a mosogatószer adagolóba helyezd.

Mosogatógép tisztító folyadék

A mosogatógép tisztító folyadék előnye az erősebb tisztító hatás a tablettákkal szemben. Nemcsak a készülék belsejét, hanem a csöveket, fúvókákat, szelepeket is tisztítja, továbbá eltávolítja a vízkövet a fűtőelemről is, így biztosítja a mosogatógép hatékony és gazdaságos működését. Az illatanyagnak köszönhetően friss illatot ad a mosogatógépnek. A mosogatógép tisztító folyadék használatakor a mosogatógépet üres állapotban kell beindítani és intenzív mosogató programra állítani.

Mosogatógép tisztítószer szettek

Ha igazán átfogó törődést szeretnél biztosítani mosogatógépednek, ráadásul a lehető legkedvezőbb áron, akkor ideálisak a mosogatógép tisztítószer szettek, mivel ezek nemcsak mosogatógép tisztítószert, hanem egyéb hasznos készítményeket is tartalmaznak, amelyek külön megvásárlása magasabb költségeket jelent.

  • Mosogatógép öblítő - A mosószerrel együtt segít az ételmaradékok és foltok eltávolításában a tányérokról és poharakról, káprázatos fényt ad nekik, valamint biztosítja az alapos öblítést és felgyorsítja az edények száradását.
  • Mosogatógép illatosító - Az illatosító illatosítja az edényeket és a mosogatógépet, leggyakrabban friss citrom vagy lime illattal.
  • Mosogatógép só - A mosogatógép só biztosítja, hogy a mosogatás megfelelő és hatékony legyen, mivel lágyítja a vizet, így védi az edényeket és a mosogatógépet a vízkőtől.

AlzaEco mosogatógép tisztító por

Bizony, nem csak mosogatógép tisztító tabletta és folyadék létezik, hanem mosogatógép tisztító por is, méghozzá az Alza saját műhelyéből. Melyek az AlzaEco márka előnyei?

  • Környezettudatosan tervezett és gyártott termékek
  • Természetbarát
  • Állatokon nem tesztelt
  • Biológiailag lebontható
  • Újrahasznosítjuk és szelektáljuk
  • Pénztárcabarát

Az AlzaEco mosogatógép tisztító por előnyei:

  • Lerakódások eltávolítása - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, a szagokat, a zsiradékokat és az ételmaradékokat.
  • Pénztárcabarát megoldás - Az AlzaEco mosogatógép por a vízkő és más lerakódások eltávolításával javítja és optimalizálja a mosogatógép működését, így csökkenti az üzemeltetési költségeket.
  • Természettudatos tervezés - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por használatával egyértelműen hozzájárulsz a természet védelméhez.
  • Alacsony sűrűségű polietilén - Az AlzaEco mosogatógép tisztító por csomagolása alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.
  • Környezetbarát csomagolás - A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló- és töltőanyagra.

Ha szeretnél többet is megtudni az AlzaEco mosogatógép tisztító por és az AlzaEco környezetbarát mosószerek előnyeiről, akkor mindenképp olvasd el Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek című cikkünket. Ha pedig a mosogatógép tisztításáról szeretnél közelebbi információkat, akkor biztosan segítségedre lesz Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) című cikkünk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml DUO Szállításra kész > 20 db
Mosogatógép tisztító - dupla csomag (2× 250 ml), eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát - 995 Ft/db
1 990 Ft

2.
FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml Szállításra kész > 20 db
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát
1 190 Ft

3.
FINISH Mosogatógép karbantartó szett Szállításra kész > 10 db
Drogéria szett - tartalma: 2x FINISH só 1,5 kg, FINISH Shine&Dry Lemon 800 ml, 2x FINISH Odor Stop Easy Clip szagsemlegesítő, FINISH mosogatógép-tisztító 250 ml, FINISH mosogatógép tisztító kapszula 3 db
6 390 Ft

Még több
34 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml DUO - Mosogatógép tisztító
Típusok
4,9 447×
FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml DUO
Mosogatógép tisztító - dupla csomag (2× 250 ml), eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát - 995 Ft/db
1 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC018
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
HG Mosó- és mosogatógép karbantartó készítmény, 2× 100 ml
Mosogatógép tisztító - mosó- és mosogatógépek alapos karbantartására
4 040 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS683
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
BOSCH 312194
Tisztítószer - mosogatógép tisztítószer
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOACC062
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
WPro DES 125 vízkőmentesítő
Vízkőmentesítő - és zsírtalanító 3 az 1-ben, mosó- és mosogatógépekhez, 12 db-os csomag
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WPRO007
FINISH Mosogatógép karbantartó szett - Drogéria szett
Típusok
4,9 73×
FINISH Mosogatógép karbantartó szett
Drogéria szett - tartalma: 2x FINISH só 1,5 kg, FINISH Shine&Dry Lemon 800 ml, 2x FINISH Odor Stop Easy Clip szagsemlegesítő, FINISH mosogatógép-tisztító 250 ml, FINISH mosogatógép tisztító kapszula 3 db
6 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC502
4,9 15×
FINISH kapszula mosogatógépben való tisztításhoz 6 db
Mosogatógép tisztító tablettákban, mosogatószerrel egyidejűleg a mosogatógépet is kimossák. - 381,67 Ft/db
2 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC537
FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml - Mosogatógép tisztító
Típusok
4,9 45×
FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC130
4,9 34×
JAR Power spray 500 ml
Mosogatógép tisztító - citrom illattal
1 150 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC514
5,0 43×
JAR mosogatógép-tisztító 250 ml
Mosogatógép tisztító - mélytisztításhoz, folyékony, citrom illatú
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC515
Finish Mosogatógép tisztító 250 ml DUO - Mosogatógép tisztító
Típusok
4,9 447×
Finish Mosogatógép tisztító 250 ml DUO
Mosogatógép tisztító - dupla csomag (2× 250 ml), eltávolítja a zsírt és a vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát
1 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC017
4,9 63×
Somat mosogatógép tisztító tabletta 3 db
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsiradékokat, a szürkeséget, a szagokat és megakadályozza a szennyeződések lerakódását, ugyanakkor extra erőt ad a vízkő ellen - 630 Ft/db
Szuper ár
1 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC046
4,8 10×
JAR kapszula mosogatógép tisztító, 2 darab
Mosogatógép tisztító - kapszula - 741,67 Ft/db
1 480 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC516
4,7 41×
AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g
Öko mosogatógép por - megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, semlegesíti a szagokat és megszünteti a lerakódásokat - 357,50 Ft/mosás
+Ajándék Tisztítókendő AlzaEco melynek értéke 690 Ft
Szuper ár
4 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC321
4,9 113×
FINISH Mosogatógép tisztító tabletta 3 db
Mosogatógép tisztító - hatékonyan eltávolítja a zsírt és a vízkövet, tisztítja a szűrőt, a forgó karokat és a vízelvezető csövet - 463,33 Ft/db
1 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC206
FINISH Mosogatógép tisztító 250 ml - Mosogatógép tisztító Típusok
4,9 45×
FINISH Mosogatógép tisztító 250 ml
- eltávolítja a zsírt és vízkövet, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát
Szuper ár
1 200 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC129
4,8
SOMAT mosogatógép tisztítószer 2× 250 ml
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a zsírt, a szagokat és a mosogatógépben felgyülemlett szennyeződéseket - 1 345 Ft/ks
2 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2193
4,9 15×
Somat Mosogatógép tisztító tabletta 5 db
Mosogatógép tisztító - normál mosogatási ciklus közben használható - 538 Ft/db
2 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS638
5,0
WPro DDG 122
Tisztítószer - zsírtalanító, mosogatógéphez, 250g, 6 havonta használható
1 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WPRO021
4,5
DR. BECKMANN Higiénikus mosogatógép tisztítószer 75 g
Mosogatógép tisztító - eltávolítja a lerakódásokat, hatásos a szagok és zsírok ellen, nedves ruhával törölt át a tömítéseket és illesztéseket
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC219
4,8 10×
GLANZ MEISTER Mosogatógép tisztító, 250 ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép tisztítására, folyékony, eltávolítja a zsírfoltokat, zsírt és vízkövet, 250 ml-es kiszerelés
690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS1983
AT HOME Clean Mosogatógép tisztító, 250 ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép tisztítására, folyékony, eltávolítja a vízkövet és zsírt, 250 ml-es kiszerelés
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2312
4,7
Xavax mosogatógép tisztító 250 ml
Mosogatógép tisztító a mosogatógép belső terének tisztán tartására
1 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3141x1b
FINISH Citrus 2× 250ml - Mosogatógép tisztító Típusok
FINISH Citrus 2× 250ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép tisztításához, folyadék, eltávolítja a vízkövet és a zsírt, térfogat 2×250 ml - 1 095 Ft/ks
2 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC599
FINISH Original 2× 250ml - Mosogatógép tisztító Típusok
FINISH Original 2× 250ml
Mosogatógép tisztító - mosogatógép tisztítására, folyadék, eltávolítja a zsírt és a vízkövet, térfogat 2×250 ml - 995 Ft/ks
1 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC600
Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

Mosogatógép tisztító

A Mosogatógép tisztító kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosogatógép tisztító Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosogatógép tisztító A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosogatógép tisztító A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosogatógép tisztító vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ