30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Sony 35mm f/1.8

Termékkatalógus
Sony 35mm f/1.8
4,7 7 értékelés
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony E bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 53 mm), szűrőátmérő: 49 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 154 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OS030k3 Termékszám:  SEL35F18.AE Gyártó honlapja:
Sony 35mm f/1.8 175 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

180 460 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 2 080 Ft

180 780 Ft 178 700 Ft
Szett megvásárlása

Sony 35mm f/1.8

Tetszeni fog

Objektív

Sony 35mm f/1.8

A Sony 35mm f/1,8 objektív E-bajonettel rendelkező Sony fényképezőgépekhez készült. Kialakítása minden szintű fotósnak tetszeni fog, és második objektívként is tökéletes. Kompakt méretének és mindössze 155 g-os súlyának köszönhetően könnyen elfér egy hátizsákban vagy táskában. A nagy f/1,8 rekeszértéket különösen akkor fogod értékelni, ha kézből, gyengébb fényviszonyok között készítesz felvételeket. A mindössze 0,3 m-es fókuszálás, amelyet az objektív kínál, teljesen egyedülálló és tökéletes a drámaian közeli felvételekhez. Bármilyen felvételeket is készítesz vele, a SteadyShot optikai képstabilizátor vagy a közvetlen manuális fókuszálás jó szolgálatot tesz. Mivel a fókusz és a blende motorjai nagyon halkan és egyenletesen működnek, ideálisak videók készítéséhez. A Sony 35mm f/1.8 objektív kivitelezése kellemes alumíniumötvözet, amely a kiváló minőséget és a könnyű kezelhetőséget ötvözi.

Sony 35mm f/1.8 objektív
Sony 35mm f/1.8 objektív

A Sony 35mm f/1,8 objektív legfontosabb jellemzői

Könnyű és kompakt, hossza körülbelül 45 mm

Sokoldalú, nagy rekeszértékű f/1.8 objektív

Sima és csendes működés

Közvetlen manuális fókuszálás lehetősége

Gyújtótávolság 52,5 mm (egyenértékű35 mm-rel)

Beépített SteadyShot optikai képstabilizátor

Autófókusz

A 7 lamellás körkörös blende lehetővé teszi a látványos bokeh hatás létrehozását

Az objektív 8 tagból áll, 7 csoportban

Maximális nagyítási arány 0,15x

Minimális gyújtótávolság 0,3 m

A Sony 35mm f/1,8 objektív előnyei

Sony 35mm f/1.8 objektív

Hatékony optikai stabilizálás és autofókusz

A Sony 35mm f/1,8 objektív csendes lineáris motorral rendelkezik a zökkenőmentes fókuszálás érdekében. A tárgyak követésekor értékelni fogod az autofókusz jelenlétét. Ha kézből fényképezel, hasznosnak fogod találni a SteadyShot optikai képstabilizátort, amely kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, és megkönnyíti a hosszú expozíciójú vagy szürkületi felvételek készítését.

Sony 35mm f/1.8 objektív

Az objektív látványos, fókuszon kívüli hátteret hoz létre

A hétlamellás körkörös blende biztosítja a háttér lenyűgöző elmosódását. A Sony 35mm f/1,8-as objektívvel készített képek bokeh hatású, természetesebb és lekerekítettebb elmosódott hátteret kapnak.

Sony 35mm f/1.8 objektív

Hatékony optikai stabilizálás és autofókusz

A fókuszálás gyors és precíz. Ideális mozgó tárgyak fényképezéséhez és videofelvételek készítéséhez. A Sony 35mm f/1.8 objektív aszférikus elemekkel rendelkezik a torzítás minimalizálása érdekében. Az ED üvegelemek javítják a kontrasztot, a felbontást és a színhűséget. A speciális belső fókuszálási mechanizmusnak köszönhetően az objektív csöve nem mozog, ezért a Sony 35mm f/1,8 kisebb méretű, gyorsabb autofókusz reakciót és rövidebb minimális fókusztávolságot biztosít.

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Sony E Kész!
Fényképezőgép típusa
Tükör nélküli Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
35 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
35 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
53 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
53 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/1,8 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/1,8 Kész!
Maximális rekesznyílás
22 Kész!
Szűrőátmérő
49 mm Kész!
Min. fókusztávolság
30 cm Kész!
Szűrő átmérője
49 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Makro, Optikai stabilizátor, Fix fényerő Kész!
Karbantartás típusa
Automatikus Kész!
Fókusz technológiája
DMF Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!

Méret

Hossz
45 mm Kész!
Átmérő
63 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
154 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony 35mm f/1.8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony 35mm f/1.8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony 35 mm F1,8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony 35 mm f/1,8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony 35 mm f/1,8.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ