0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Sony BRAVIA CORE 12 hónapig

Termékkatalógus
Sony BRAVIA CORE 12 hónapig
4,3 11 értékelés
Előfizetéses - filmalkalmazások kiválasztott Sony TV-kre és mobiltelefonokra 1 évig, beleértve 5 filmkreditet a filmek feloldásához
19 950 Ft
Hozzáadás a listához
Sony BRAVIA CORE 12 hónapig 19 950 Ft Nem vásárolható meg külön

Sony BRAVIA CORE 12 hónapig

12 hónapos Sony BRAVIA CORE vagy BRAVIA CORE for Xperia előfizetés 19 950 HUF értékben

Válogatott Sony Bravia TV-k és Sony Xperia mobiltelefonok vásárlása esetén akár 2 évig ingyenes BRAVIA CORE vagy BRAVIA CORE for Xperia előfizetést kaphatsz. Élvezd a 4K filmek százait a legjobb minőségben a Pure Stream™ veszteségmentes streameléssel. Szerezz ingyenes előfizetést 12 hónap streamingre + 5 kreditet filmek feloldásához az X75L, X80L, X85L, A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S és X95K csomagokkal. .

A BRAVIA CORE alkalmazás megnyitja a legjobb képminőségű filmtárat a streaminghez

A BRAVIA CORE filmalkalmazás megnyitja az utat a legújabb címekhez és klasszikusokhoz, akár 4K HDR és IMAX Enhanced felbontásban is. Ez lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom vagy az 1984-es Ghostbusters. A BRAVIA CORE emellett az legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtárral rendelkezik, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni.

A BRAVIA CORE for Xperia végtelen mobil szórakozást ígér

A BRAVIA CORE for Xperia alkalmazással széles körű filmtartalom-gyűjteményt érhetsz el mobiltelefonodon. A képeket egy 21:9 képarányú 4K HDR-kijelzőn nézheted, amely a teljes képernyőn képes megjeleníteni a tartalmakat.

Hogyan szerezhető be és váltható be a Sony BRAVIA CORE és BRAVIA CORE for Xperia ajándék 12 hónapra?

  • Vásárolj egyet a Sony Bravia X75LX80L, X85L, A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S, X95K vagy Sony Xperia 1 V 5G mobiltelefonok közül. Az akció visszavonásáig érvényes.
  • Jelentkezz be új BRAVIA XR TV készülékedre meglévő BRAVIA CORE fiókoddal, vagy hozz létre egyet. Új Sony Xperia 1 V 5G mobiltelefonodon előzetesen telepítened kell a BRAVIA CORE for Xperia alkalmazást, majd létre kell hoznod egy fiókot vagy be kell jelentkezned.
  • A regisztrációt követően a BRAVIA CORE vagy BRAVIA CORE for Xperia fiókodhoz automatikusan kreditek kerülnek hozzá, amelyekkel öt felvételt oldhatsz fel.
  • Válogass több száz nagyszerű film közül, amelyek kompromisszumok nélküli minőségben állnak rendelkezésedre.
  • További információért lásd cikkünketITT.

Az esemény teljes körű feltételei

A Bravia Core filmalkalmazás több mint 100 filmmel most 30 napig ingyenes

Élvezd a páratlan kép- és hangélményt a Sony Bravia exkluzív filmalkalmazásával. Hozz létre most egy Bravia Core fiókot, és élvezd a több mint 100 filmet tartalmazó szolgáltatás 30 napos próbaverzióját. A 30 napos csomag minden újonnan regisztrált Bravia Core felhasználó számára elérhető a 2023-as Sony Bravia TV-k X75WL, X80L, X85L, X90L, X95L, A80L, A95L a régebbi Sony Bravia modelleken, X82K, X89K, X90K, X92K / X93K / X94K, X95K, A80K / A83K / A84K, A90K, A95K, A80J / A83J / A84J, X90J / X92J / X93J / X94J,  A90J és Z9J. A próbaidőszak után 6 hónapra 9 999 HUF-ért vagy 12 hónapra 15 999 HUF-ért lehet előfizetni a Bravia Core-ra.

Élvezd 1 évig a streaming filmeket, és válassz 5 új címet, amit megnézhetsz

Sony BRAVIA CORE előfizetés 12 hónapra + 5 kreditpont

Pure Stream™ funkció

Élvezd a kiváló minőségű streaming tartalmakat a Pure Stream™ segítségével. Lehetővé teszi a HDR-filmek streamelését akár 80 Mbps sebességgel.

Sony BRAVIA CORE előfizetés 12 hónapra + 5 kreditpont

IMAX® Enhanced címek

A BRAVIA CORE kínálja az IMAX® Enhanced címek legnagyobb könyvtárát. BRAVIA CORE kalibrált módban a kép automatikusan az IMAX Enhanced segítségével kerül beállításra.

Sony BRAVIA CORE előfizetés 12 hónapra + 5 kreditpont

Studio Access funkciók

Kíváncsi vagy arra, hogyan készül egy film, és mi áll mögötte? A BRAVIA CORE streaming szolgáltatás Studio Access szolgáltatással rengeteg bónusz felvételt, interjút és egyéb tartalmat kínál.

Korlátlan hozzáférés a Sony Pictures filmkönyvtárához a Google Play Payments szolgáltatással

A Google Play új fizetési rendszerének köszönhetően a Google Play Payments új implementációjának köszönhetően még akkor sem veszíted el a lehetőséget, hogy a legjobb elérhető felbontásban nézz filmeket, ha már elfogytak a kreditjeid. A Google Play segítségével néhány kattintással könnyedén megvásárolhatod kedvenc Sony Pictures-filmjeidet. Így mindig kéznél lesz egy rakás blockbuster.

Élvezd a kiváló minőségű képeket az IMAX® Enhanced technológiával


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ