Sony SA-RS5

Termékkatalógus
Sony SA-RS5
5 4 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hangfal - aktív, 180W teljesítménnyel, aktív vezeték nélküli mélynyomó, analog audio, Bluetooth, akkumulátor üzemideje 10 óra - 162 345 Ft/db
324 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GS476ab Termékszám:  SARS5.CEL Gyártó honlapja:

Sony SA-RS5

Hozd ki a legtöbbet a soundbarból a Sony SA-RS5 hangszórókkal

A Sony SA-RS5 kiegészítő hátsó hangszórókat úgy tervezték, hogy együttműködjenek a legújabb kompatibilis soundbarokkal. Ezek a 360 Spatial Sound Mapping technológiához felfelé irányított hangszórókat és széles lefedettséget biztosító mélysugárzókat használnak. Ez a technológia több fantomhangszórót hoz létre egy szobában. Ez lehetővé teszi, hogy minden hangot példátlan intenzitással hallj. A hangszórók összteljesítménye eléri a 180 W-ot, és nagy előnye a hálózati vagy vezeték nélküli használat a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően.

A Sony SA-RS5 hangszórók főbb jellemzői

  • Kiegészítő hátsó hangszórók
  • Összteljesítmény 180 W (2×90 W)
  • Mindegyik hangszóró egy felfelé irányuló hangszóróból, egy lekerekített kupola típusú magassugárzóból, egy mélysugárzóból és egy kettős passzív sugárzóból áll
  • Hálózati csatlakozás vagy vezeték nélküli használat
  • A Sony hangszórók beépített akkumulátorral rendelkeznek, amely akár 10 órás üzemidőt is lehetővé tesznek
  • Gyorstöltés támogatása - 10 perc töltés elegendő energiát biztosít 90 perces használathoz
  • A hangszórók lapos hátlappal rendelkeznek, hogy közvetlenül a falhoz álljanak vagy a falra akaszthatók legyenek
  • Minden hangszóró tartalmaz egy felfelé irányuló hangszórót a 360 SSM elérése érdekében (12 fantomhangszóró)
  • Mindegyik egység két mikrofonnal rendelkezik a könnyű, helyiségspecifikus kalibráláshoz
  • A hátsó hangszórók kompatibilisek a HT-A7000, HT-A5000 és HT-A3000 soundbarokkal

A Sony SA-RS5 hangszórók a legújabb hangtechnológiát használják

Nézd meg, mi van a Sony SA-RS5 hangszóró belsejében

1) Felfelé irányított hangszóró
2) Lekerekített kupola típusú magassugárzó
3) Széles hangterítésű mélysugárzó
4) Kettős passzív hangsugárzók

Töltsd meg a szobát hanggal 

A Sony SA-RS5 felfelé irányuló hangszórókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hang visszaverődését a mennyezetről. A nappali vagy más helyiség tele lesz hanggal.

Sony SA-RS5 hangszórók

Tiszta és gazdag hangzás

A Sony SA-RS5-ben egy mély- és egy magas hangszóró is található, így tiszta és gazdag hangzásban lehet részed. A kettős passzív hangsugárzók erősítik a mélyhangokat, új szintre emelve a basszust.

Sony SA-RS5 hangszórók

A Sony SA-RS5 180W teljesítményű

Teremts páratlan otthoni moziélményt, és egészítsd ki soundbarodat a nagy teljesítményű Sony SA-RS5 hangszórókkal. Mindegyik hangszóró 90 W teljesítményű. Élvezd úgy a filmeket, tévéműsorokat és zenéket, mint még soha.

Sony SA-RS5 hangszórók

Falra szerelhető

A Sony SA-RS5 hangszórók elhelyezhetők egy asztalon, a padlón, közvetlenül a falnak támasztva vagy falra szerelve. Ez a tervezési preferenciáktól vagy a helyiségek lehetőségeitől függ.

A Sony SA-RS5 akár 10 órát is kibír egy feltöltéssel

A Sony SA-RS5 hangszórókat egy kábellel bármikor csatlakoztathatod egy áramforráshoz, de a beépített akkumulátornak köszönhetően, amely akár 10 órán át is üzemel, kábeles csatlakozás nélkül is használhatod őket. A gyorstöltési funkció biztosítja, hogy a hangszórók mindössze 10 perc töltés után 90 perc lejátszáshoz elegendő energiával rendelkezzenek. Így a hangszórókat töltéskor elrakhatod, majd újra előveheted őket, amikor szükség van rájuk.

Rugalmas csatlakozási lehetőségek

Testre szabhatod a hangbeállítást a preferenciáidhoz vagy a környezetedhez. A Sony SA-RS5 hangszórók beépített akkumulátorral rendelkeznek, így teljesen vezeték nélkül, vagy folyamatosan a hálózatról táplálva is működhetnek.

Sony SA-RS5 hangszórók

Tápkábeles kiépítés

Sony SA-RS5 hangszórók

Vezeték nélküli, akkumulátoros kiépítés

Egyszerű hangmező beállítás és optimalizálás

A Sony SA-RS5 hangszórók egy kompatibilis soundbarral együtt az OPTIMIZE gomb megnyomásával okos módon képesek mérni a hangszórók és a mennyezet közötti távolságot a két egységen található két mikrofon segítségével. Ez gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé. A Sony SA-RS5 hangszórók automatikusan, vezeték nélkül csatlakoztathatók egy kompatibilis soundbarhoz. Így nem kell a nappaliban csúnya kábelezéssel bajlódnod.

A Sony hangszórók 360 fokos térbeli hangzást biztosítanak

A Sony SA-RS5 hangszórók teljes mértékben kihasználják az omnidirekcionális blokk koncepcióját, így megbízhatóan működnek a kompatibilis soundbarokkal. A Sony hangszórók hengeres formája egyetlen tömböt alkotnak a 360 Spatial Sound technológiával. A Sony SA-RS5 hangszórók hátlapja lapos, így tökéletesen a falhoz simulhatnak.


Paraméterek

Összehasonlít

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Hangszóró terminálok Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
180 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
10 óra Kész!

Hátsó hangszóró méretei

Szélesség
14,5 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
13,4 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
2,4 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SA-RS5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SA-RS5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SA-RS5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SA-RS5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SA-RS5.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ