30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BeastPink Beauty csomag

Termékkatalógus
BeastPink Beauty csomag
Ízület erősítő - a készlet tartalmaz egy zsírégetőt, egy ízületi táplálékot és egy haj- és bőrtámogató étrend-kiegészítőt, kapszula formájában, a csomagban 3×120 db található
18 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym372XX
BeastPink Beauty csomag 18 090 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

BeastPink Beauty csomag

Ízületi fájdalomtól szenvedsz? Ebben az esetben próbáld ki ezt a közismert BeastPink ízület erősítőt. Az ízületi betegség nem feltétlenül párosul az életkorral. Rengeteg egyéb oka is lehet, ilyen például a túlzott terhelés. Más szóval, ha a fitness a hobbid, akkor te is sokat tehetsz az ízületeid egészségi állapotának megőrzése érdekében.

BeastPink Beauty csomag ízület erősítő legfőbb tulajdonságai

  • Szabadulj meg az ízületi fájdalomtól

Összetétel

Éjszakai égés: Acetil-L-karnitin, CLA (konjugált linolsav), málnakivonat (Rubus idaeus) (4 % ketonok), L-triptofánt, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), Bioperin, kapszulák (zselatin, színezékek: E124*, E127, E102*). Hajfejek: Metil-szulfonil-metán (MSM), sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae), Tormakivonat 10:1 (Equisetum arvense), Csalánkivonat 20:1 (Urtica dioica), L-metionin, para-aminobenzoesav (PABA), cink-biszglicinát, L-szelenometionin, csomósodásgátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), D3-vitamin (kolekalciferol), A-vitamin (retinil-acetát), B7-vitamin (D-biotin), kapszulák (zselatin, festékek: E124*, E127, E102*). Tengeri szépség: Hal.NATICOL® kollagén, nátrium-hialuronát (hialuronsav), C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), B2-vitamin (riboflavin), cink-glükonát, réz-glükonát, kálium-jodid, NU-MAG (rizskivonat), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), zselatin kapszula (zselatin, Allura red AC-FD&C red 40*, titán-dioxid). Allergiariasztás: Megjelölés: a következő termékekből készült termékeket tartalmaz hal.. *

Paraméterek

Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!
Tartalmazott hatóanyagok
Kollagén Kész!
Támogatott szervek
Ízületek, Haj, Bőr Kész!
Forma
Kapszula Kész!

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok
Kollagén Kész!

Hatás

Támogatott szervek
Ízületek, Haj, Bőr Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeastPink Beauty csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Beauty balíček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Beauty balíček.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ