Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

BeastPink Glowy Hair, 90 kapszula

Termékkatalógus
BeastPink Glowy Hair, 90 kapszula
5 1 értékelés
Étrend-kiegészítő - az egészséges kinézetű hajért és bőrért, válogatott vitaminokat tartalmaz, ásványi anyagok és növényi kivonatok, védi a sejteket az oxidatív stressztől, hajhullással küzdő nők számára, 90 kapszulát tartalmazó csomag
5 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym455 Termékszám:  8586022216381
BeastPink Glowy Hair, 90 kapszula 5 590 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

BeastPink Glowy Hair, 90 kapszula

A BeastPink Glowy hair egy egyedülálló komplex, amelyet olyan nők számára, akik egészséges, erős és fényes hajra vágynak természetes színárnyalatokkal. Az összetevők között szerepel a cink és a szelén, amelyek hozzájárulnak a haj és a köröm egészségéhez. A cink önmagában is hatással van a bőr megjelenésére és minőségére, akárcsak a benne lévő A-vitamin. Vannak azonban más fontos összetevői is. A B5-vitamin többek között hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Szintén lényeges a B7-vitamin (biotin) szerepe, amely fontos az egészséges haj és bőr fenntartásához.

A vitaminok és ásványi anyagok mellett a Glowy hair más aktív összetevőket is tartalmaz. Például van benne MSM (metilszulfonil-metán), egy olyan anyag, amely antioxidáns hatású és részt vesz a kollagén szerkezetének kialakításában. Hasznos lehet azok számára, akik szeretnék elősegíteni a fejbőr egészségét. Ezenkívül erősítheti a keratint, amely a haj, a köröm és a bőr szerkezeti fehérjéjeként működik. Ennek köszönhetően a megjelenésedet is befolyásolhatod ilyen módon.

További aktív összetevők a sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) és az esszenciális aminosav metionin. Ezeket különösen a hajhullásban szenvedők használják. A csalánból (Urtica dioica) származó kivonatok népszerűek azok körében, akik fokozott korpásodásban szenvednek. Ezenkívül a metionin egy kéntartalmú aminosav, amely a bőr feszességére, a haj hajlékonyságára és a köröm erősítésére gyakorolt hatásokkal hozható összefüggésbe. Tulajdonságainak köszönhetően a szervezet természetes méregtelenítését is támogathatja.

A Glowy hair összetételében azonban Para-aminobenzoesav, azaz PABA is megtalálható. Népszerű azok körében, akik feszes és hidratált, fiatalos megjelenésű bőrre törekszenek, vagy minőségi hajra vágynak. Ugyanakkor található benne antioxidáns hatású mezei zsúrló (Equisetum arvense) is, amely általában a bőr, a köröm és a haj normál állapotának támogatására szolgáló étrend-kiegészítőkben található.

Ahogy az összetétel is sugallja, ez egy funkcionális komplex, tele aktív összetevőkkel, amely elősegítheti az egészséges kinézetű haj kialakulását,ragyogást, erőt, kölcsönöz, és javítja a fejbőr állapotát is. Ezért nélkülözhetetlen kiegészítő minden nő számára, aki szeretné egy magasabb szintre emelni külső szépségét, maximálisan ápolni megjelenését, és valami pluszt tenni általános egészségéért.

Előnyök:

  • Átfogó étrend-kiegészítő az egészséges kinézetű haj és bőr támogatására
  • Főként válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz
  • Elősegíti az egészséges kinézetű hajat, körmöket és bőrt
  • Segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől
  • Népszerű a nők körében, akik gyenge, fénytelen hajjal küzdenek
  • Minden olyan nő számára remek választás, akit a hajhullás és a rossz hajminőség zavar
  • Támogathatja a természetes méregtelenítést
  • Célja a női szépség előmozdítása
  • Praktikus kapszula formában kapható

A hatóanyagok 2 kapszulában:
MSM (metil-szulfonil-metán) 400 mg -
Sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) 180 mg -
Csalán kivonat 20 : 1 (Urtica dioica) 180 mg -
L-metionin 160 mg -
PABA (para-aminobenzoesav) 100 mg -
Cink 10 mg 100 %
Szelén 55 µg 100 %
A-vitamin 500 µg 62,5 %
D3-vitamin 25 µg 500 %
B5-vitamin 12 mg 200 %
B7-vitamin 100 µg 200 %
% = az átlagos felnőttek jövedelmi viszonyítási alapja

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 kapszulát vegyél be.

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Metil-szulfonil-metán (MSM), sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae), Tormakivonat 10:1 (Equisetum arvense), Csalánkivonat 20:1 (Urtica dioica), L-metionin, para-aminobenzoesav (PABA), cink-biszglicinát, L-szelenometionin, csomósodásgátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), D3-vitamin (kolekalciferol), A-vitamin (retinil-acetát), B7-vitamin (D-biotin), kapszulák (zselatin, festékek: E124*, E127, E102*).

Paraméterek

Hatás
Hajnövekedésre és hajhullás ellen Kész!
Támogatott szervek
Haj, Bőr Kész!
Forma
Kapszula Kész!
Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

Hatás

Hatás
Hajnövekedésre és hajhullás ellen Kész!
Támogatott szervek
Haj, Bőr Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Glowy Hair, 90 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Glowy Hair, 90 kapsúl.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ