30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BeastPink Glowy Skin, 90 kapszula

Termékkatalógus
BeastPink Glowy Skin, 90 kapszula
Étrend-kiegészítő - az egészséges és fiatalos bőr elősegítésére, hialuronsavval és Q10 koenzimmel dúsítva, elősegíti a sejtek hidratáltságát és a bőr rugalmasságát, védi a sejteket az oxidatív stressztől, 90 kapszulás csomag
9 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym461 Termékszám:  8586022216053
BeastPink Glowy Skin, 90 kapszula 9 190 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

BeastPink Glowy Skin, 90 kapszula

A BeastPink Glowy Skin egy átfogó kiegészítő a női szépség és a fiatalos megjelenésű bőr támogatására. A Glowy Skin egy egyedülálló komplex azoknak a nőknek, akik fiatalos megjelenésű bőrre és problémamentes arcbőrre vágynak. Az összetételben remekül összeválogatott vitaminokat és ásványi anyagokat találsz, amelyek felelősségteljesen ellátják funkciójukat. Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől, amely összefüggésbe hozható a bőr idő előtti öregedésével. A B3-vitamin (niacin) és a cink hozzájárulnak az egészséges bőr fenntartásához. A benne lévő szelénium viszont hatással van a körmök és a haj megjelenésére.

A Glowy Skin másik kulcsfontosságú összetevője a Ceramosides, amely az arckrémekben található. Ez a bőrünkben található ceramidok, azaz lipidek komplexe, amelyek kulcsfontosságúak a bőr megújulásában és hidratálásában. A szervezet ceramidtartalma azonban az életkor előrehaladtával csökken, ami hatással lehet a bőr tulajdonságaira és megjelenésére. A hialuronsav összetételét tekintve hasonlóan fontos.Megőrzi a nedvességet a sejtekben, ezáltal növeli azok hidratáltságát és rugalmasságát. A bőr frissebbnek, egészségesebbnek és fiatalosabbnak tűnhet.

Az összetételben a PABA rövidítést is láthatod. Ez az paraminobenzoesav,amely korábban a fényvédő krémek gyakori összetevője volt. Ma különösen népszerű azok körében, akik szeretnék támogatni bőrük minőségét és színét, illetve rugalmasságát. A lucerna (Medicago sativa) is fontos szerepet játszik a készítményben. Kivonatát a bőr világosítására vagy a bőrpír csökkentésére használják. A Coenzyme Q10 a bőr megjelenésére gyakorolt lehetséges hatással is összefüggésbe hozható. Ez a molekula segíti a mitokondriumokat az energiatermelésben. Az antioxidáns rendszer része, amely segít a szervezetnek az oxidatív stressz elleni küzdelemben. Jelenleg további tudományos vizsgálatok tárgyát képezi.

A készítmény emellett tartalmaz szőlőmagból (Vitis vinifera) származó proantocianidint, l-glutation antioxidánsokat, asztaxantint és luteint a felálló bársonyvirágból (Tagetes erecta). Jó szolgálatot tesz a bőr UV-sugárzástól való védelme során. A hólyagmoszat kivonatának (Fucus vesiculosus) köszönhetően a kapszulák természetes módon gazdagok jódban.

Ahogy az összetételéből is kitűnik, ez egy komplex, számos hatóanyagot tartalmazó étrend-kiegészítő. Ezért elengedhetetlen minden nő számára, aki szeretné elősegíteni a bőr egészséges és fiatalos megjelenését, és támogatni akarja az egészséges pigmentációt.

Előnyök:

  • Átfogó étrend-kiegészítő az egészséges és fiatalos megjelenésű bőr támogatására
  • Válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz
  • Hialuronsavval, Q10 koenzimmel és más aktív összetevőkkel gazdagított készítmény
  • Segít a bőrsejtek optimális hidratálásában és rugalmasságában
  • Hozzájárul a bőr egészséges megjelenésének fenntartásához
  • Védi a sejteket az oxidatív stressztől, amely a bőr idő előtti öregedését okozhatja
  • Célja a női szépség támogatása
  • Praktikus kapszula formában kapható

A hatóanyagok 2 kapszulában:
Tolice lucerna (Medicago sativa) 600 mg-
L-Glutation 200 mg -
Szőlőmag kivonat (Vitis Vinifera) 140 mg -
- proantocianidinek 133 mg -
Hólyagmoszat kivonat 15 : 1 (Fucus vesiculosus) 120 mg -
- Jód 120 µg 80 %
Tagetes erecta kivonat 14,88 mg -
- lutein 12 mg -
Hialuronsav 80 mg -
Q10 koenzim 20 mg -
Ceramosidok 30 mg -
Astaxanthin 4 mg -
PABA 100 mg -
E-vitamin 24 mg 200 %
B3-vitamin 32 mg 200 %
Cink 10 mg 100 %
szelén 45 µg 81,8 %
% = az átlagos felnőttek jövedelmi viszonyítási alapja

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 kapszulát vegyél be.

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Tolice lucerna (Medicago sativa), L-glutation, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), szőlőmagkivonat (Vitis vinifera) (95% proantocianidin), buborékfű 15:1 (Fucus vesiculosus) kivonat (0,1% jód, PABA (para-aminobenzoesav), hialuronsav, cink-biszglicinát, E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), B3-vitamin (nikotinamid), ceramosidok™, Q10 koenzim, Tagetes erecta kivonat (80% lutein), L-szelenometionin, Astaxanthin, zselatin kapszula (zselatin, Allura red AC-FD&C red 40*, titán-dioxid).

Paraméterek

Hatás
A szép bőrért Kész!
Támogatott szervek
Bőr Kész!
Forma
Kapszula Kész!
Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

Hatás

Hatás
A szép bőrért Kész!
Támogatott szervek
Bőr Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Glowy Skin, 90 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Glowy Skin, 90 kapsúl.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ