Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

BeastPink Pink Beauty, 90 kapszula

Termékkatalógus
BeastPink Pink Beauty, 90 kapszula
Étrend-kiegészítő - az egészséges kinézetű hajért, körmök és bőr, elősegíti a hidratáltságot és a bőr fiatalos megjelenését, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, támogatja a női szépséget, 90 kapszulát tartalmazó csomag
6 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym454 Termékszám:  8586022216183
BeastPink Pink Beauty, 90 kapszula 6 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

BeastPink Pink Beauty, 90 kapszula

A BeastPink Pink Beauty egy hatékony komplex az egészséges haj, bőr, köröm és női szépség támogatására. A Pink Beauty egy egyedi étrend-kiegészítő, amelyet azon nők számára terveztek, akik a legjobbat szeretnék kihozni magukból a szépségé érdekében. A komplex több hatékony növényi kivonatot, vitamint, ásványi anyagokat és egyéb összetevőket tartalmaz, amelyek fontos funkciókat látnak el az egész szervezetben. Kezdjük mindjárt a hialuronsavval, amely megtartja a vizet a sejtek szöveteiben. Ez növeli hidratáltságukat és rugalmasságukat. Ezáltal a bőr frissebbnek, egészségesebbnek és fiatalosabbnak tűnik. Kéz a kézben jár az E-vitaminnal, amely antioxidánsként működik. Ennek eredményeként segíthet megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és a korai öregedéstől. A Q10 koenzim is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Hozzájárul az ATP formájában történő energiatermeléshez is, ami fontos a szervezetben zajló összes folyamat megfelelő működéséhez.

Azonban más vitaminok is szerepet játszanak a Pink Beauty készítményben. Például az A, B2, B3 és B7 vitaminok hatással vannak az egészséges nyálkahártyára, és a bőr egészségének a fenntartására. Ennek köszönhetően közvetlenül befolyásolhatják a megjelenésedet. Maga a B7-vitamin a hajra is jótékony hatással van, míg az A-vitamin az immunitást befolyásolja, és fontos a jó látás fenntartásához. A B2- és B3-vitaminok a fáradtság és a kimerültség csökkentésében is segíthetnek. Még az is lehet, hogy a jobb közérzet végső soron azt jelenti, hogy kevésbé tűnsz fáradtnak. Az összetétel azonban gondosan kiválasztott ásványi anyagokat is tartalmaz. Vonzó bőrszínünket a melanin nevű bőrpigmentnek köszönhetjük. A melanogenezis folyamatában történő kialakulásához fontos a megfelelő mennyiségű réz bevitele, amelyet a BeastPink Pink Beauty is tartalmaz. A bőr és a haj egészséges pigmentáltságát különösen a természetes tónusokat kereső nők fogják értékelni. A cink többek között hatással van a körmök, a bőr, a haj és a jó látás egészségére.

A Pink Beauty azonban hatékony növényi kivonatokat is tartalmaz, amelyek szintén számos funkciót látnak el a szervezetben. Például az olivalevél-kivonat (Olea europaea) olyan fenolokat tartalmaz, mint az oleuropein, amely összefüggésbe hozható a bőr egészségével és minőségével. De van benne buborékos hínár (Fucus vesiculosus) is, amely természetes módon tartalmaz jódot. Ez hatással van az egészséges bőr fenntartására. Az ázsiai gázló kivonat (Gotu kola) elősegítheti a bőr regenerálódását.

Az utolsó növényi kivonat a szőlőmagkivonat (Vitis vinifera). Kiemelkedik proantocianidin- és tannin-tartalmával, amely segít a szervezetnek az oxidatív stressz és a szabad gyökök elleni küzdelemben.

Ahogy az összetétele is sugallja, ez a funkcionális komplex tele van aktív összetevőkkel, amelyek támogathatják a haj, a bőr és a körmök egészséges megjelenését, és elősegíthetik a szervezet általános egészségét. Ezért nélkülözhetetlen terméki minden nő számára, aki maximálisan gondoskodni szeretne megjelenéséről, és ezáltal hangsúlyozni szeretné külső szépségét.

Előnyök:

  • Átfogó étrend-kiegészítő az egészséges kinézetű haj, köröm és bőr támogatására
  • Támogatja a szervezet általános egészségét
  • Hatással van a haj és a bőr pigmentációjára
  • Elősegíti a hidratáltságot és a bőr fiatalos megjelenését
  • A bőr regenerálódására gyakorolt hatásával jár együtt
  • Segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget
  • Védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben
  • Elősegíti a női szépséget
  • Praktikus kapszulás kiszerelés

A hatóanyagok 2 kapszulában:
Fucus vesiculosus kivonat 300 mg -
- Jód 300 µg 200 %
Olíva levél kivonat (Olea europaea) 200 mg -
- Oleuropein 20 mg -
Gotu kola kivonat (Centella asiatica) 60 mg -
Szőlőmagkivonat (Vitis vinifera) 40 mg -
- Polifenolok 36 mg -
Hialuronsav 80 mg -
Q10 koenzim 40 mg -
A-vitamin 600 µg 75 %
E-vitamin 36 mg 300 %
B2-vitamin 4,2 mg 300 %
B3-vitamin 48 mg 300 %
B7-vitamin 150 µg 300 %
Cink 15 mg 150 %
Réz 1 mg 100 %
% = az átlagos felnőttek jövedelmi viszonyítási alapja

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 kapszulát vegyél be.

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Fucus vesiculosus kivonat (0,1% jód), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), Olíva levél kivonat (Olea europaea) (10% oleuropein), nátrium-hialuronát, E-vitamin (D-alfa tokola kivonat (Centella asiatica), cink-biszglicinát, B3-vitamin (nikotinamid), Q10 koenzim, szőlőmagkivonat (Vitis vinifera) (90% polifenol), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), B7-vitamin (D-biotin), B2-vitamin (riboflavin), réz-biszglicinát, A-vitamin (retinol), kapszulák (zselatin, festékek: E124*, E127, E102*).
*Kedvezőtlenül befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Paraméterek

Hatás
A szép bőrért, Hajnövekedésre és hajhullás ellen, A körmök növekedésére és töredezésük ellen Kész!
Támogatott szervek
Haj, Köröm, Bőr Kész!
Forma
Kapszula Kész!
Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

Hatás

Hatás
A szép bőrért, Hajnövekedésre és hajhullás ellen, A körmök növekedésére és töredezésük ellen Kész!
Támogatott szervek
Haj, Köröm, Bőr Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Pink Beauty, 90 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Pink Beauty, 90 kapsúl.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ