AD květen univerzal Akvizice ApF HU

BeastPink Probio Pink, 90 kapszula

Termékkatalógus
BeastPink Probio Pink, 90 kapszula
Étrend-kiegészítő - a jó emésztéshez, 9 probiotikus törzset tartalmaz, kamilla kivonat, édeskömény, gyömbér és kurkuma, prebiotikumok forrása, 90 kapszulát tartalmazó csomag
9 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym460 Termékszám:  8586022216046
BeastPink Probio Pink, 90 kapszula 9 190 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

BeastPink Probio Pink, 90 kapszula

A BeastPink Probio Pink probiotikumok, prebiotikus rostok, gyógynövénykivonatok és kurkumin egyedülálló komplexét tartalmazza kényelmes kapszula formában. Kifejezetten olyan nők számára készült, akik a lehető legnagyobb gondot fordítják az emésztésükre. A készítményben 9 féle probiotikus törzset találsz, amelyek összesen 10 milliárd CFU (kolóniaképző egység) funkcionális mennyiséget tartalmaznak. Gondoskodnak a bél mikroflóra (mikrobiom) egészségéről, amely nemcsak a tápanyagok megfelelő felszívódása szempontjából fontos, hanem a szervezet általános immunitását és a női intim egészség fenntartását is befolyásolja.

A BeastPink Probio Pinkben található probiotikumokat tökéletesen kiegészítik prebiotikus rostok inulin és galaktooligoszacharidok formájában. Ez táplálékul szolgál a jótékony probiotikus baktériumok, például a Lactobacillus vagy a Bifidobacterium számára. Elősegíti növekedésüket és aktivitásukat, és hozzájárul a bélkörnyezet egyensúlyának fenntartásához, amelyet a stressz, a helytelen táplálkozás vagy az antibiotikumok használata megzavarhat.

A BeastPink Probio Pinket emellett neves gyógynövények kivonatával is gazdagították, amelyek szintén az emésztésre gyakorolt jótékony hatásokkal vannak összefüggésben. Ezek közé tartozik a kamilla (Matricaria chamomilla), az édeskömény (Foeniculum vulgare) és a gyömbér (Zingiber officinale). Az ezekből a növényekből készült étrend-kiegészítőket vagy teákat leggyakrabban enyhe emésztési problémákra, például puffadásra, hányingerre és puffadt hasra vagy nehéz ételek fogyasztása után használják.

A komplexet továbbá kiegészítették egy kurkumin-tartalomra standardizált kivonattal, amely garantálja a termékben lévő magas mennyiségét. Ez az anyag az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amely megvédi a sejteket az oxidatív stressztől. Hatásai miatt a kurkumát fűszerként is használják, amely az indiai konyha elengedhetetlen része.

A kurkumin és más hatóanyagok jobb hasznosulása érdekében a készítményt fekete bors kivonattal - bioperinnel dúsították. Ez gátolja az enzimek aktivitását, amelyek csökkenthetik ezen anyagok felszívódását.

Komplex összetételének köszönhetően a Probio Pink ideális az emésztés optimalizálására. Ezt nem csak a mindennapi egészségmegőrzés során fogod értékelni, hanem utazáskor, antibiotikumok szedésekor, stresszes időszakokban, vagy ha gyakran érzed magad puffadtnak.

BeastPinkProbio Pink és előnyei:

  • Az optimális emésztést elősegítő anyagok komplexét tartalmazza
  • Kifejezetten nők számára készült
  • 9 probiotikus törzset tartalmaz, összesen 10 milliárd élő kultúrában
  • Prebiotikum-forrás inulin és galaktooligoszacharidok formájában
  • Kamilla kivonatot, édesköményt, gyömbért és kurkumát tartalmaz
  • A kurkuminnak köszönhetően antioxidáns hatású
  • Bioperint tartalmaz a felszívódás elősegítése érdekében
  • Praktikus kapszulás kiszerelés
  • Hasznos utazáskor, antibiotikumok szedésekor és stresszes időszakokban

A hatóanyagok tartalma 3 kapszulában:
Inulin 420 mg
Prebiotikus galaktooligoszacharidok 420 mg
Kamilla por 250 mg
Édeskömény por 250 mg
Gyömbér kivonat 200 mg
- Gingerolok 10 mg
Kurkuma kivonat 180 mg
- Kurkumin 171 mg
Probiotikus baktériumtörzsek 10×109 CFU
Bioperin 5 mg

Ajánlott adagolás:
Naponta 1 alkalommal 3 kapszulát vegyél be étkezés közben.

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem gyermekeknek készült. Terhes és szoptató nőknek a termék használata esetén konzultálniuk kell orvosukkal. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Inulin, prebiotikus galaktooligoszacharidok, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), kamillapor (Matricaria chamomilla), Édesköménypor (Foeniculum vulgare), gyömbér (Zingiber officinale) kivonata (5% gingerol), Kurkuma kivonat (95% kurkumin), probiotikus baktériumtörzsek (Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), Bioperin, kapszulák (zselatin, festékek: E124*, E127, E102*).
*Kedvezőtlenül befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Paraméterek

Hatás
Emésztésre Kész!
Támogatott szervek
Bélrendszer, Máj és epe, Gyomor Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Forma
Kapszula Kész!
Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

Hatás

Hatás
Emésztésre Kész!
Támogatott szervek
Bélrendszer, Máj és epe, Gyomor Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
90 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Probio Pink, 90 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Probio Pink, 90 kapsúl.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ