Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Evolveo StrongVision Dual A

Termékkatalógus
Evolveo StrongVision Dual A
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 30 Mpx, érzékelő felbontása 8 Mpx, kijelző felbontása 320 × 240 Mpx, GPS modul, akkumulátoros tápellátás, 10 elem, maximális üzemidő 90 nap, IP védelem IP65, tömege 379 g, mérete 15,1 × 11,8 × 8,7 cm (Ma×Sz×Mé)
32 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTevo019 Termékszám:  8595683203777 Gyártó honlapja:
Evolveo StrongVision Dual A 32 590 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Evolveo StrongVision Dual A

Evolveo StrongVision Dual A egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az EVOLVEO StrongVison Dual A egy olyan vadkamera, amely mechanikus elemek nélküli, teljesen különálló kamerát használ az éjszakai fényképek és videók készítéséhez, így nem zavarja az állatokat a felvétel készítése közben. A nappali és éjszakai felvételek közötti átmenet teljesen automatikus, a kamera automatikusan éjszakai üzemmódba kapcsol, amikor besötétedik, és az erős és láthatatlan éjszakai fénnyel együtt akár 8Mpx-es minőségű fényképeket vagy 1080p Full HD videókat készít. A nappali képek és videók már szabványos 30MP és 4K 30Fps felbontásban készülnek.

Az EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamera legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű videó akár 4K felbontásban
  • Kameralencse: F=3.1; FOV=57°
  • Kioldási időköz: 1/5/10/30s/min
  • Külön éjszakai kamera
  • 2,4"-es kijelző
  • Akkumulátor: 10× 1.5V LR6 (nem tartozék)
  • Éjjeli világítás: 6×940nm infravörös 3W IR LED
  • Kompakt méret a sziklák és fák repedéseiben való könnyű elhelyezéshez
  • Az EVOLVEO StrongVision Pro WiFi vadkamera praktikus álcázott kialakítása

Az EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamerával semmiről sem fogsz lemaradni

A jól felszerelt EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamera egy pár érzékelővel büszkélkedhet a különböző fényviszonyokhoz. A kamerák közötti váltás teljesen zajtalan. A szenzoralapú vadkamera kiértékeli, hogy mennyi fény van a környezetben, majd automatikusan kiválasztja, hogy melyik kamerát használja a felvételhez. Ez kiküszöböli a hagyományos vadkamerák által használt mechanikus szűrőt, amely ugyan csendes, de bizonyos körülmények között elriaszthatja a vadat a lencse elől. A nappali kamera olyan érzékelővel van felszerelve, amely akár 30Mpx-es képeket vagy 4K UHD videót képes rögzíteni 30 képkocka/másodperc sebességgel. Az éjszakai érzékelő ezután fekete-fehér 8Mpx-es éjszakai fotókat és Full HD videót készít.

Integrált kijelző a megfigyelt terület egyszerű előkészítéséhez

Az EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamera rendelkezik az EVOLVEO StrongVision vadkameráknál megszokott összes alapfunkcióval. Ezek közé tartozik a Fotó, Fotó és Videó felvételi módok vagy az Time-lapse funkciók. A kamera PIN-kóddal is biztosítható a tolvajok ellen. Beállíthatod a kamera nevét, amely aztán átíródik a rögzített felvételekre. A készülék teljes menüje lokalizált, és a nagyméretű, 2,4"-es LCD kijelzőn keresztül mindent könnyen beállíthatsz. A kamera akár 256 GB-os SD kártyán is tárolhatja a képeket, vagy az adatokat a már szabványos USB-C interfészen keresztül közvetlenül a számítógépre továbbíthatja. Egy SD kártyaolvasó is tartozik a csomaghoz, így a kártya egyszerű kivételével könnyedén átviheted az adatokat a számítógépre. A fényképezőgép 10x AA, 1,5V feszültségű akkumulátorral van felszerelve.

Kiegészítő tartozékok a kényelmes használat érdekében

Az EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamera átfogó használatához további tartozékok vásárolhatók. Ilyen például a StrongVision LOCK állítható kötélzár. Ha van lehetőséged a kamerát a hálózatra csatlakoztatni, akkor beszerezhetsz egy 12V-os EVOLVEO StrongVision ADAP hálózati adaptert. Egy másik lehetőség egy 8000 mAh-s Li-ion akkumulátor, amely jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor töltésenkénti élettartamát. Egy is jár a kamera mellé.A doboz 1,5 mm vastag fémlemezből készült, rendelkezik az összes furattal, hogy külső tápegységet csatlakoztathass vagy acélkábelt használhast a rögzítéshez, a matt védőbevonatnak köszönhetően pedig időjárásálló.

Sokoldalúan használható vidéken, a helyszínen vagy a nyaralóban

Az EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamerának a vadak követése nem az egyetlen lehetséges felhasználási módja. Az emberi szem számára láthatatlan 940 nm-es éjszakai fénytechnológiával az ingatlanok biztonságára is kiválóan alkalmas, és rajta keresztül megfigyelhetsz egy nyaralót, ipari zónát vagy építkezési területet. Természetesen time-lapse funkció is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb időn keresztül nyomon követhesd egy épület vagy projekt előrehaladását.

Az EVOLVEO StrongVision Dual A vadkamera csomag tartalma

  • EVOLVEO StrongVision Dual A
  • Rögzítő pánt
  • Használati útmutató
  • SD kártyaolvasó

Paraméterek

A kijelző felbontása
320 × 240 Kész!
Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
20 m Kész!
Tulajdonságok
GPS modul Kész!

Felvétel minősége

A kijelző felbontása
320 × 240 Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
GPS modul Kész!
Funkciók
IR lámpa Kész!
Vízhatlan
IP65 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátorok száma
10 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
90 nap Kész!

Méretek

Magasság
15,1 cm Kész!
Szélesség
11,8 cm Kész!
Mélység
8,7 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
379 g Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Evolveo StrongVision Dual A
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ