Shop roku AlzaBoxy Q1

GP LED Elemlámpa C32 + 3× AAA GP Ultra elem

Termékkatalógus
GP LED Elemlámpa C32 + 3× AAA GP Ultra elem
5,0 35 értékelés
Zseblámpa - 300 lm fényerősség, 100 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 15 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 3 × AAA, tömege 120 g
7 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  SPTGP006 Termékszám:  4891199183874 Gyártó honlapja:
GP LED Elemlámpa C32 + 3× AAA GP Ultra elem 7 490 Ft Újszerű raktáron

GP LED Elemlámpa C32 + 3× AAA GP Ultra elem

GP LED Elemlámpa C32 + 3× AAA GP Ultra elem egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Praktikus LED-es zseblámpa otthonra és a természetbe

Praktikus LED-es zseblámpát keresel? A GP C32300 lm fényáramot és 100 méteres utánvilágítást biztosít. A zseblámpán 3 különböző üzemmód található, amelyeket használhatsz (100%, 25% vagy SOS). Az áramellátást három AAA elem biztosítja, amelyek megtalálhatók a csomagban. Az IPX4 szabvány szerinti vízállóságának és alacsony súlyának köszönhetően a zseblámpa jó választás szabadtéri tevékenységekhez.


3 mikroceruza-elem és kigyullad

A zseblámpa 3 × AAA elemmel működik, amelyek akár 15 órán keresztül energiát szolgáltatnak a világításhoz. A GP C32 elemlámpa modern elektronikája újratölthető elemekkel is tökéletesen működik.


A zseblámpa mindig hasznos

Egy elemlámpa egyetlen háztartásból sem hiányozhat, ez nem vitás. A felnőttek nemcsak esetleges áramkimaradás esetén fogják használni, hanem például a tetőtér, garázs, pince takarításakor vagy műhelyben végzett munka során is. A gyermekek pedig akkor is használhatják, amikor szabadban játszanak, a táborban vagy otthon is, egy épített bunkerben. A GP LED C32 egyetlen kézzel kényelmesen kezelhető. A speciális csúszásgátló kialakítás biztosítja, hogy a zseblámpa ne essen ki a kezedből. A csuklón való felfüggesztésre szolgáló praktikus hurok egyben további biztonsági eszköz is. Ha mégis leesik, akkor sincs baj, a fémes szerkezetnek köszönhetően akár 1 méter magasról való leesésnek is képes ellenállni, akár karcolás nélkül is. 


Forgó fókusz

A fókuszálással világosabb, élesebb és tágabb kúpot lehet elérni. A zseblámpa nagy ergonómiájának köszönhetően egyik kezeddel kényelmesen vezérelheted - amellyel a zseblámpát tartja.


3 világítási mód

Ezt a lámpát egy többfunkciós gomb vezérli, amely reagál a nyomás intenzitására. Csak kapcsold be vagy ki. A világítási mód megváltoztatása fél energiával - 100%, 25% és SOS.


Szuper erős CREE LED chipek

A professzionális lámpa kulcsfontosságú eleme kétségtelenül a chip. A CREE LED magas fényerőt és hosszú élettartamot, szélsőséges utánvilágítást és kellemes fényszórást biztosít.


Vízálló zseblámpa

Az elemes zseblámpát bármikor, kültéri munka közben is, gond nélkül használhatod, mivel ellenállása megfelel az IPX4 specifikációjának - a heves esőzések nem károsítják.



Paraméterek

Típus
Zseblámpa Kész!
Teljesítmény
300 lm Kész!
Maximális világítótávolság
100 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!
Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!

Típus

Típus
Zseblámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
300 lm Kész!
Maximális világítótávolság
100 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!
Max. akkumulátor élettartam
15 óra Kész!
Akkumulátorok száma
3 × Kész!
Elem típusa
AAA Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IPx4 Kész!
Vízállóság
IPX4 Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Ütésállóság, SOS villogó, Vízálló Kész!

Méret

Mélység
32 mm Kész!
Szélesség
108 mm Kész!
Magasság
32 mm Kész!
Tömeg
120 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP LED Elemlámpa C32 + 3× AAA GP Ultra elem
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ