0% splátky Siguro Shop roku

GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula

Termékkatalógus
GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula
Étrend-kiegészítő - az Anti-aging Complex a Q10 koenzim, a szelén, a C-vitamin és az antioxidánsok egyedülálló kombinációja, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Kifejezetten olyan emberek számára készült, akik fiatalos megjelenésre vágynak, és szeretnék megelőzni a korai öregedést. A C-vitaminnak köszönhetően a kollagén termelésére is hatással van, ami nem csak a rugalmas bőr szempontjából fontos.
6 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym528 Termékszám:  8586022217975 Gyártó honlapja:
GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula 6 490 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula

A GymBeam Anti-aging Complex a Q10 koenzim, a szelén, a C-vitamin és az antioxidánsok egyedi kombinációja, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.Kifejezetten olyan emberek számára készült, akik fiatalos megjelenésre vágynak, és szeretnék megelőzni a korai öregedést. A C-vitaminnak köszönhetően a kollagén termelésére is hatással van, ami nem csak a rugalmas bőr szempontjából fontos.

Az Anti-aging Complex hatóanyag kombinációja minden olyan nő és férfi számára ideális, aki nem akarja elfogadni a fokozatos öregedést és a ráncok növekvő megjelenését. Az étrend-kiegészítőben olyan funkcionális összetevőket találni, amelyek általában megtalálhatóak az öregedésgátló termékekben, és segítenek késleltetni azöregedést, illetve hozzájárulnak a fiatalos és üde megjelenéshez és az általános vitalitáshoz.  

A készítmény fontos részét képezik az antioxidánsok, mint például a japánkeserűfű (Polygonum cuspidatum), amely resveratrolt tartalmaz. Ez a természetes vegyület, amely a polifenolok kategóriájába tartozik, segít megvédeni a szervezetet az oxidatív stressztől és a káros szabad gyököktől, amelyek megtámadhatják és károsíthatják az egészséges sejteket. Ez az anyag azonban azoknak a nőknek is fontos, akik a menopauza idején javítani szeretnék általános közérzetüket.

Az étrend-kiegészítőben fontos szerepet játszanak azok a komponensek is, amelyek a mitokondriumok aktivitására gyakorolt hatáshoz kapcsolódnak, amelyek az élethez fontos sejtenergia termelését biztosítják. Ez aztán a mozgás, az agyműködés és más fontos folyamat során hasznosul a szervezetben. Ezen összetevők közé tartozik például a PQQ (pirrolokinolin kinon), amely szintén erős antioxidáns. A Q10 koenzim ugyanilyen funkciójú. Ez utóbbi népszerű azok körében, akik fiatalos megjelenést szeretnének elérni. A kor előrehaladtával természetes módon csökken a szintje, ezért a rendszeres pótlására célszerű összpontosítani. Egy másik összetevő a nikotinamid ribozid-klorid. A B3-vitamin szintetikus formája, amelyből a szervezetben a NAD+ koenzim (nikotinamid-adenin-dinukleotid) képződik. Testünk minden sejtjében megtalálható, és létfontosságú az energiatermeléshez. Ugyanakkor a sejtek nagyobb ellenálló képességével is összefüggésbe hozható. Antioxidáns képességeinek köszönhetően segít megvédeni őket a túlzott oxidatív stressz okozta károsodástól.

A mitokondriális egészséggel összefüggésbe hozott másik anyag az alfa-liponsav. Önmagában is rendkívüli antioxidáns képességekkel rendelkezik, és részt vesz más antioxidáns anyagok, köztük a C-vitamin regenerálásában. Az öregedésgátló komplex másik összetevője, mivel szintén javítja a kollagén megfelelő képződését és a bőr működését. Ha nem lenne ez a vitamin a szervezetünkben, a test nem lenne képes kollagént előállítani, ami a bőr rugalmasságának csökkenéséhez, a ráncok növekedéséhez és egyéb negatív hatásokhoz vezetne.

A hatóanyagok listáját a szelen zárja. Ez az anyag fontos része a szervezet antioxidáns rendszerének, és elengedhetetlen a megfelelő pajzsmirigyműködéshez, az immunrendszerhez és a spermatogenezishez. Ezenkívül befolyásolja a haj és a körmök egészségének megőrzését. Így tehát egy újabb hatékony szereplő a fiatalos megjelenésért folytatott küzdelemben.

Ha a lehető legjobban szeretnéd késleltetni az öregedést, minimalizálni a ráncok megjelenését és elősegíteni a friss, fiatalos megjelenést, akkor ez az étrendkiegészítő semmiképpen sem hiányozhat a készletedből. Ugyanígy kell tennie mindazoknak, aki gondoskodni akarnak mitokondriális egészségükről. Ez ugyanis fontos a napi energiaellátás szempontjából. A mitokondriális funkció természetes módon csökken az életkor előrehaladtával, ami összefügghet a napközben érzett energia csökkenésével. Az Anti-aging Complex így segíthet optimális működésükben és az általános vitalitás fenntartásában.

Az Anti-aging Complex és előnyei:

  • Fiatalos megjelenést elősegítő étrendkiegészítő
  • Ideális azok számára, akik szeretnék lassítani az öregedést
  • A vitalitás és az élethez szükséges elegendő energia elősegítése
  • Q10 koenzimet, szelént és C-vitamint tartalmaz
  • A formula erős antioxidánsokat is tartalmaz
  • Védi a sejteket az oxidatív stresszel és a káros szabad gyökökkel szemben
  • Segít a mitokondriumok karbantartásában
  • Hozzájárul az egészséges haj, köröm és bőr fenntartásához
  • Hatással van az immunrendszer és a pajzsmirigy működésére
  • Népszerű azok körében, akik frissen és fiatalosan szeretnének kinézni
  • Kapszulás kiszerelés

Hatóanyagtartalom 2 kapszulában:
C-vitamin 320 mg 400 %
japánkeserűfű gyökérkivonat (Polygonum cuspidatum) 200 mg
- Resveratrol 100 mg
Nikotinamid ribozid-klorid 160 mg
Alfa liponsav 100 mg
Q10 koenzim 40 mg
PQQ dinátrium só 10 mg
Szelén 60 µg 109 %
% = RI - egy átlagos felnőtt referencia-beviteli értéke (8400 kJ / 2000 kcal)  

Javasolt adagolás:
Naponta 2 kapszula

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

C-vitamin (L-aszkorbinsav), a japán nadálytő (Polygonum cuspidatum) gyökeréből származó kivonat (50% resveratrol), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), nikotinamid ribozid-klorid, alfa-liponsav, Q10 koenzim, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), L-szelenometionin, PQQ (a pirrolokinolin-kinon dinátrium-sója), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok
Q10 koenzim, Komplex anti-aging termék, Resveratrol Kész!
Hatás
Immunerősítésre, A szervezet méregtelenítéséhez Kész!
Támogatott szervek
Haj, Agy, Köröm, Bőr Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
18 éves kortól (216 hónapos kortól) Kész!

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok
Q10 koenzim, Komplex anti-aging termék, Resveratrol Kész!

Hatás

Hatás
Immunerősítésre, A szervezet méregtelenítéséhez Kész!
Támogatott szervek
Haj, Agy, Köröm, Bőr Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
18 éves kortól (216 hónapos kortól) Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!
Tömeg
30 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GymBeam Anti-aging Complex, 60 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GymBeam Anti-aging Complex, 60 kapsúl.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ