Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete

Termékkatalógus
Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete
3,3 12 értékelés
Okoskarkötő - színes LED jelzések, Bluetooth 4.2, értesítés a bejövő hívásokról és üzenetekről, monitorozza a szívműködést, intelligens ellenőrző érzékelők, IP57, 70mAh-es akkumulátor, melynek üzemideje akár 28 nap
Kód:  xxHU6045a2d Termékszám:  WA-BANDA1BOM Gyártó honlapja:

Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete

Ez a divatos Huawei okoskarkötő széles körű funkciókat biztosít viselőjének. Pontos információkat nyújt fitness aktivitásairől és segít egy egészségesebb életmód kialakításában. Monitorozza tevékenységeit, az alvást és az UV-sugárzás erősségét is. Egyszerűen párosítható okostelefonnal (Android vagy iOS-alkalmazás telepítve van) Bluetooth 4.0 kapcsolattal. A jelzéseket különböző színű LED fények kísérik. A karkötő akkumulátora átlagos használat során 22 napig, energiatakarékos üzemmódban pedig legfeljebb 28 napig működik töltés nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy ellenállás
  • Alvás elemzése, fitness aktivitás és UV-sugárzás detektálása és mérése
  • Mozgás monitorozása
  • Egészségügyi adatok megosztása
  • Értesítés a bejövő hívásokról, SMS-ekről
  • Intelligens ébresztés
  • Okoskarkötő-kereső

Jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket

Nem abban a szobában tartózkodik, ahol a telefon van, vagy egyszerűen nincs a közelben a telefonja? Ebben az esetben elég a Bluetooth párosítás a telefon és a karkötő között és az utóbbi rezegni fog, hogy jelezze a bejövő hívásokat és üzeneteket. Az időintervallumot is beállíthatja, hogy mikor szeretné az értesítést a bejövő hívásokról vagy üzenetekről.

Monitorozza az alvás minőségét

Az okos alvásfigyelő funkciója automatikusan érzékeli az alvás mélységét és biztosítja az alvási ciklusok elemzését. A beépített ébresztő az alvás legalkalmasabb fázisában ébreszti fel. Így frissen és kipihenten ébredhet.

Káros UV-sugárzás detektálása

A karkötő érzékeli az UV-sugárzást és annak intenzitásától függően javasolja a megfelelő UV-védelmet. Beállításkor célszerű kiválasztani, hogy milyen típusú a karkötő, hogy részletesebb adatokat kaphasson. 

IP57 rezisztencia

A készülék ellenáll a sokknak, a karcolásoknak és részben ellenáll a pornak is. Továbbá azzal büszkélkedhet, hogy tökéletesen vízálló. A szabvány szerint egy méter mélységig, 30 percig áll ellen a víznek.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
672 óra (28 nap) Kész!
Tömeg
20 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
22 óra (0,92 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
20 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
672 óra (28 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
22 óra (0,92 nap) Kész!
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Color Band A1 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Color Band A1 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Color Band A1 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Color Band A1 Schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ