Shop roku Shop roku

KingCamp Premium Super 15

Termékkatalógus
KingCamp Premium Super 15
Felfújható matrac - 201 × 128 cm (H×Sz), vastagsága 15 cm, kétszemélyes, mosható, egész éves, anyaga poliészter, tömege 6200 g, mérete összecsomagolva 70 × 35 cm (H×Sz), javítókészlet a csomag része, hőállóság 6,1 m²K/W, fehér kivitel
76 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTking36 Termékszám:  6927194775436
KingCamp Premium Super 15 76 690 Ft Felbontott raktáron

KingCamp Premium Super 15

KingCamp Premium Super 15 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A KingCamp Premium Super 15

A KingCamp Premium Super 15 önfelfújó matrac egy pazar kiegészítő kalandoroknak, akik értékelik a nagyobb kényelmet alvás közben. Nagy előnye az önfelfújó képessége. A 15 cm-es magasság elősegíti a minőségi alvást minden helyzetben, minden helyen. A kilyukadás vagy a mechanikai sérülések ellen kiváló minőségű anyagokat használtak. A 201 cm-es hosszúság minden kirándulónak elegendő, a kompakt csomag pedig mindössze 70 × 35 cm-es. A KingCamp Premium Super 15 felfújható alátét tömege 6200 g.

A KingCamp Premium Super 15 matrac legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Premium Super 15 matrac önfelfújó képességgel büszkélkedhet
  • A vastagsága eléri a 15 cm-t
  • Becsült hőellenállás (R-value) 6,1 m²K/W
  • A kicsomagolt matrac méretei: 201 × 128 cm
  • A becsomagolt matrac méretei: 70 × 35 cm
  • Tömeg: 6,2 kg
  • A KingCamp Premium Super 15 önfelfújó alátét fehér színben készült

A KingCamp Premium Super 15 matrac könnyen becsomagolható utazáshoz

A mellékelt fekete szállítótáska gondoskodik a KingCamp Premium Super 15 matrac egyszerű szállításáról. A felfújható alátét néhány pillanat alatt üzembe helyezhető.  Minimalista formájú, 70 × 35 cm-es méretre hajtogatható. Tömege 6,2 kg. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod kempingezéshez, kirándulásokon, horgászáshoz, túrázáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Premium Super 15 kemping alátét jó szigetelést biztosít a talajtól, így mindig melegben és kényelmesen alhatsz.

KingCamp Premium Super 15
KingCamp Premium Super 15

A KingCamp Premium Super 15 matracot könnyű üzembe helyezni

A KingCamp Premium Super 15 kemping alátét egyszerű telepítési rendszerrel büszkélkedhet, amely nem igényel felfújó pumpát vagy kompresszort. Csak csomagold ki, és felfújja magát a kívánt méretre. Kinyitott állapotban 201 × 128 × 15 cm-es, és két felnőtt kényelmesen elfér rajta. A kényelmes alvást a hab töltet biztosítja, amely puha és védi a gerincet. A matrac becsomagolásakor nyisd ki a szelepet, nyomd meg,hogy távozzon a levegő, majd könnyen feltekerheted. Gondosan összehajtva kinyomhatod belőle a maradék levegőt, és egy minimális méretű kemping alátét maradbelőle.

A KingCamp Premium Super 15 minőségi kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Premium Super 15 önfelfújó matrac 30D elasztikus TPU anyagból készült, amely ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. Értékelni fogod az egyszerű karbantartást. A KingCamp Premium Super 15 felfújható alátét kiváló hőszigetelést és szilárd alapot biztosít az egészséges alváshoz, és a nedvességnek is ellenáll. Kempingezésre alkalmas, de otthoni körülmények között is használható, például alhatnak rajta a látogatók. A csomag egy javítókészletet is tartalmaz az esetleges sérülések esetére.

KingCamp Premium Super 15
KingCamp Premium Super 15

Nagyszerű támasz

A KingCamp Premium Super 15 önfelfújódó matrac a legnagyobb kényelmet nyújtja oldalsó szegélyekkel, amelyek megakadályozzák, hogy a földre ess.

KingCamp Premium Super 15

3 az 1-ben szelep

A KingCamp Premium Super 15 matrac felfújásához és leeresztéséhez egy 3 az 1-ben szelep áll rendelkezésre, amelyet a kívánt pozícióba állíthatsz.

KingCamp Premium Super 15

Kényelmes alvás

A KingCamp Premium Super 15 alvó alátét egy réteg rugalmas anyagból és minőségi habból áll, amelytől úgy érzed, mintha egy felhőn aludnál.

KingCamp Premium Super 15

Paraméterek

Típus
Felfújható matrac Kész!
Konstrukció
Felfújható Kész!
Tömeg
6 200 g Kész!
Szélesség
128 cm Kész!
Hossz
201 cm Kész!

Típus

Típus
Felfújható matrac Kész!
Konstrukció
Felfújható Kész!

Tömeg

Tömeg
6 200 g Kész!

Méret - csomagolatlan

Szélesség
128 cm Kész!
Hossz
201 cm Kész!
Vastagság
15 cm Kész!

Méret - csomagolt

Szélesség
35 cm Kész!
Hosszúság
70 cm Kész!
Vastagság
35 cm Kész!

Tulajdonságok

Évszak
Egész éves Kész!
R-Value
6,1 Kész!
Tulajdonságok
Kétszemélyes, Mosható Kész!
Csomag tartalma
Javítókészlet Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Premium Super 15
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ