30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

KingCamp Smart 540

Termékkatalógus
KingCamp Smart 540
3,0 1 értékelés
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, kétszemélyes, üreges szál töltelék, max. testmagasság 190 cm, hossza összecsomagolva 32 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, bordó kivitel, tömege 540 g
11 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTking24 Termékszám:  6927194775207

KingCamp Smart 540

KingCamp Smart 540 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A KingCamp Smart 540 hálózsák

A kempingezés az egyik hobbid, és szeretnél új felszerelést? Akkor biztosan értékelni fogod a KingCamp Smart 540 hálózsákot, amely csodálatos kényelmet nyújt neked. A hálózsákot úgy készítették, hogy a férfi és a női testhez is illeszkedjen. A hálózsák üreges szálakkal van töltve. Az üreges szálak kivételes nedvességállósággal és kiváló tartóssággal rendelkeznek, és még az allergiásoknak sem okoznak problémát. A nyári hálózsák nagyszerű kényelmet biztosít a nyár folyamán. A kényelem miatti aggódás nélkül alhat benne egy legfeljebb 190 cm magas ember. A takaró alakú hálózsák inkább kevésbé igényes használatra alkalmas. Alvás közben kellemesebben és szabadabban mozoghatsz benne.

A KingCamp Smart 540 hálózsák legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Smart 540 férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
  • A hálózsák töltete üreges szálakból áll
  • A KingCamp Smart 540 hálózsák népszerű takaró formájú
  • A nyári hálózsákok közé tartozik
  • A maximális testmagasság 190 cm
  • A KingCamp Smart 540 piros színben kapható

A KingCamp Smart 540 hálózsák könnyen becsomagolható utazáshoz

A hálózsák könnyű összehajtásáról a praktikus szállítótáska gondoskodik. Minimalista formájú, 32 × 22 × 9 cm-es méretre hajtogatható. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod túrázáshoz, kempingezéshez, horgászáshoz, hegymászáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Ha a táska beszennyeződik, könnyen kimosható mosógépben vagy kézzel.

KingCamp Smart 540


KingCamp Smart 540


A KingCamp Smart 540 hálózsák takaró alakú

A KingCamp Smart 540 hálózsák praktikus takaró alakú. Mérete kb. 200 × 144 cm. Elég meleget és kényelmes alvást kínál. Kényelmesen elalszik benne két felnőtt. A KingCamp Smart 540 takaró tartós fogantyúkkal van felszerelve, amelyek a takarót azonnal hálózsákká alakítják, amely szabadon hagyja a kezed és a lábad. Vagy összekapcsolhatsz két takarót, és óriási teret hozhatsz létre két személy számára. A KingCamp Smart 540 hálózsákot nyári használat jellemzi. Használhatod kempingezéshez és otthoni körülmények között.

A KingCamp Smart 540 kiváló minőségű kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Smart 450 hálózsák külső anyagát nejlon szövet alkotja, amely nagy szakadásállósággal büszkélkedhet. Víztaszító tulajdonságokkal is rendelkezik, hogy alvás közben szárazon tartson. A KingCamp Smart 540 takaró töltete üreges szálakból áll. Ez kellemesen felmelegít. Előnye a jó légáteresztő képesség és a kiváló izzadságelnyelés. Még ha éjszaka meg is izzadsz, a hálózsák akkor is kényelmes klímát biztosít.

KingCamp Smart 540


KingCamp Smart 540

Kényelmes szállítás

A KingCamp Smart 540 hálózsák egy szállítótáskával van felszerelve, amely a hálózsákot egy nagyon kompakt csomaggá alakítja, amelyet könnyen eltehetsz a hátizsákba.

KingCamp Smart 540

Háttámla

A KingCamp Smart 540 takaró használaton kívül ágyéktámaszként is szolgálhat. Rengeteg felhasználási módot találsz majd neki.

KingCamp Smart 540

Vízálló kialakítás

A KingCamp Smart 540 hálózsák megvéd a víztől. A felső rész speciális vízálló nejlonból készült, amely megvéd a környezetből származó nedvességtől.

KingCamp Smart 540



Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Üreges szál, 100% polyester Kész!
Max. magasság
190 cm Kész!
Forma
Négyszögletes Kész!

Alkalmazás

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Üreges szál, 100% polyester Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
190 cm Kész!

Forma

Forma
Négyszögletes Kész!

Tömeg

Tömeg
540 g Kész!

Méret - csomagolatlan

Hossz (kicsomagolva)
200 cm Kész!
Szélesség (kicsomagolva)
144 cm Kész!

Méret - csomagolt

Átmérő (összecsomagolva)
22 cm Kész!
Hossz (összecsomagolva)
32 cm Kész!

Szín

Szín
Bordó Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Smart 540
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ