AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nikon Coolshot 20 GII

Termékkatalógus
Nikon Coolshot 20 GII
4,8 5 értékelés
Lézeres távolságmérő - golfozáshoz, mérési tartomány 5-730 m, egyszeri- és állandó mérés funkciók
50 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OI708c3a Termékszám:  BKA154YA Gyártó honlapja:

Nikon Coolshot 20 GII

Nikon Coolshot 20 GII egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Golfozz igazán precízen

A Nikon Coolshot 20 GII lézeres távolságmérője a legmodernebb technológiákat ötvözi a kompakt, tartós és rendkívül alacsony tömegű házzal. A készülék precíz távolságmérést tesz lehetővé 5-730 méteres tartományban, egy méterenként jeleníti meg a mért értékeket a kijelzőn. A pontos célzáshoz elérhető az úgynevezett első célpont prioritása algoritmus, így mindig a hozzád legközelebb eső objektumra fókuszálhatsz. Ezzel a készülékkel könnyedén bemérheted az egyes akadályokat, zászlórudakat illetve szintkülönbségeket.


A Nikon Coolshot 20 GII lézeres távolságmérő legfontosabb jellemzői

  • Lézeres távolságmérő beépített az első célpont prioritása algoritmussal
  • Kiváló minőségű monokulár akár 6-szoros nagyítással
  • Fényvisszaverő rétegekkel a tiszta és éles képekért
  • Nagy betekintési távolsággal
  • Távolságmérés tartománya 5 - 730 m
  • Ideális az egyszeri és folyamatos mérésekhez is
  • Dioptriaszabályozással
  • Kompakt méret és alacsony tömeg
  • Ellenáll az esővel szemben
  • Teljesítmény: 1 x CR2 lítium elem

Egyszeri vagy folyamatos mérés

A Nikon Coolshot 20 GII távolságmérőt használhatod az egyszeri méréshez, de a gomb nyomva tartásával aktiválhatod az akár 8 másodpercig terjedő folyamatos mérést is, amely igazán hasznos a távolban található objektumok távolságának kényelmes meghatározásához. Amennyiben az egyszeri mérés sikertelen, a készülék 4 másodpercen keresztül tovább folytatja a mérést.


Lenyűgöző és éles képek

A magas minőségű és többszörös tükröződésmentes bevonattal ellátott 6× nagyítású monokulár gondoskodik a kristálytiszta és éles képekről a fokozott játékteljesítmény érdekében. A 6°-os látómezőnek köszönhetően színesebb tartományban mérheted fel a terepet a lehető legprecízebb ütésekhez. A betekintési távolsága egy másik nagyszerű előnye, hiszen még a szemüveges felhasználók számára is kényelmes használatot nyújt az állítható dioptriaszabályozás segítségével.


Kompakt méret és tartós kialakítás

A kompakt méretei ellenére a Coolshot 20 GII távolságmérő páratlan teljesítménnyel és hosszú élettartammal büszkélkedhet. Robusztus házát IPX4 védelem óvja az esővel és a szélsőséges hőmérséklettel szemben -10°- +50 °C-ig. Mindösszesen 130 grammos tömegével nyugodtan magaddal viheted a távolságmérő készüléket a táskádban vagy akár a zsebedben is.



Paraméterek

Típus
Egycsövű távcső Kész!
Nagyítás
6 × Kész!
Funkció
Változtatható nagyítás (zoom) Kész!
Felszerelés
Szíj, Távolságmérő Kész!
Csomag része
Tok Kész!

Típus

Típus
Egycsövű távcső Kész!

Tulajdonságok

Nagyítás
6 × Kész!

Funkció

Funkció
Változtatható nagyítás (zoom) Kész!

Felszerelés

Felszerelés
Szíj, Távolságmérő Kész!
Csomag része
Tok Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Tulajdonságok

Távolság jelzése
730 m Kész!
Maximális nagyítás
6X Kész!

IPD tengelytávolság

Minimális tengelytávolság
5 000 mm Kész!
Maximális tengelytávolság
730 m Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon Coolshot 20 GII
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ