Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Ruházat és kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A megfelelő ruházat és kiegészítők alapvető felszerelést jelentenek minden olyan sportoló számára, aki a legjobb formáját szeretné hozni. A divatot követve bármilyen más alkalomra is találhatsz ruházatot magadnak. A megfelelő méret és anyag biztosítja a kényelmet, nézd meg kínálatunkat, és válassz kedvenc márkáid közül kényelmesen, otthonról. Olvass tovább.

Tovább

Férfi, női és gyermek ruházat egy helyen

A ruházat változatos kategóriái között nézelődve választhatsz néhány olyan darabot magadnak vagy az egész családodnak, amely szabadidős és sportos női és férfi ruházat is. A funkcionális pólók, nadrágok és rövidnadrágok jelentik az öltözködés alapját, de mindenki számára van valami, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet folytat. Nem tudod, mit vegyél fel? Hadd segítsünk eligazodni.

Sportos ruházat - pólók és mezek mindenkinek

Minden sportolónak, legyen az alkalmi vagy élsportoló, ajánlottak a pólók.Tucatnyi márka, fazon és méret széles választéka vár rád. A minőségi pamut póló elengedhetetlen, de találsz klasszikus poliészter, elasztán vagy természetes tencel ruhákat is. Ha követed az aktuális divattrendeket, semmiképp se hanyagold el a kínálatunkat.

A napon végzett szabadtéri tevékenységek egészségesek, de nagyon magas hőmérséklet esetén veszélyesek is lehetnek. Válogass a baseball sapkák és fejpántok kategóriában.

Nélkülözhetetlen ruházat a sportos melegítőfelső

A sportos kapucnis cipzáros felsők minden téli sport és szabadtéri tevékenység elengedhetetlen felszerelései. A termo alsónemű megvéd a kellemetlen izzadástól, ugyanakkor segít fenntartani a testhőmérsékletet. Válassz szín, rögzítés vagy praktikus tulajdonságok alapján férfi, női és gyermek sportpulóvereket kapucnival vagy kapucni nélkül, amelyek nem hagynak cserben.

i

A hidegebb napokra való ruházat, például a stílusos pulóverek sem hiányozhatnak a ruhatáradból. Felejtsd el a gyűrődésekkel teli, nyúlós anyagokat, és találd meg a legújabb divattrendeknek megfelelő kedvencedet.

Funkcionális ruházat - sportos nadrágok és rövidnadrágok

A sportos nadrágok és rövidnadrágok kényelmes otthoni viseletként, tornatermi viseletként, mindenféle sporthoz vagy szabadtéri tevékenységhez szolgálhatnak. Egyszóval mindenkinek akad kedvére való darab. Értékelni fogod a sport leggingsek és melegítőnadrágok, vászonnadrágok vagy téli síszettek nagy választékát. Ha a rögzítés miatt aggódsz, nézd meg az öltözék kiegészítő kategóriát.

A női divat e tekintetben egy kicsit kedvezőbb, nézd meg a szabadidőruhákat vagy a sportos szoknyákat, amelyek teljes mértékben helyettesítik a lábszáras alsóneműt.

Időjárásálló ruházat, azaz a sportkabátok

A sportdzsekik nem csak edzésre vagy szabadtéri tevékenységekre valók, hanem rendkívül funkcionális, mégis stílusos divatdarabok, amelyek megvédenek az időjárás viszontagságaitól. A könnyű széldzsekik, softshell kabátok vagy steppelt kabátok a legnépszerűbbek közé tartoznak. Örülni fogsz, hogy a rajongóknak szóló márkás és csapatruházatok széles választékát találod.

i

Készülj fel a hideg időjárásra minden kellékkel. Egyetlen síelőneknek vagy hegymászónaknak sem nélkülözhetők a kényelmes kesztyűk, sálak vagy sapkák. Ezeknek a daraboknak a variációi számtalanok, és nem mindig sportolásra valók. A divat szerelmesei ezeket a kiegészítőket kombinálhatják egy teljes outfithez a mindennapokra.

Elengedhetetlen ruházat az alsónemű és zokni

Az alsóneműk és a zoknik egyszerűen minden ruhatárba beletartozik, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet csinálsz. Márkás és dizájner darabok minden formában és méretben várnak rád, hogy egész napos kényelmet biztosítsanak. Nézd meg a férfi boxeralsókat vagy a női fehérnemű szettet, és ne becsüld alá a zoknik választékát sem, akár tornacipőhöz, akár túrabakancshoz.

A kényelmes éjszakai alvást biztosító, minőségi anyagból készült hálóruhákat és pizsamákat minden lazulni szerető értékelni fogja. Légy stílusos otthon is, miközben jól megérdemelt pihenésedet töltöd.

Ruházat - Sportmez a rajongóknak

Igazi jégkorong- vagy futballrajongó vagy? Látogass el a szurkolói boltunkba. A sportmezek kategóriában található funkcionális ruházat az edzéshez és a kerékpározáshoz.

Sportos divat ruházat a mozgás szerelmeseinek

A sport divat ruházat számos olyan ruházati típust kínál, amelyek alkalmasak bizonyos mozgási tevékenységekhez. Lelkes síelő, kerékpáros vagy, vagy edzőterembe jársz? A következő kategóriákban megismerkedhetsz a sportok és az olyan nem hagyományos tevékenységek világával, mint a horgászat és a vadászat. Kényelmes ruházat a maximális kényelem érdekében, amely nem akadályozza a teljesítményedet, ilyen egy megfelelő választás.

Stílusos fitnesz ruházat nőknek és férfiaknak

A fitness ruházat mindenekelőtt megfelelően kell, hogy illeszkedjen a testhez, ezért olyan férfi és női ruhákat találsz, amelyekkel ragyogni fogsz az edzőteremben. A kényelemnek és a megfelelő izzadságelvezetésnek kell az első helyen állnia, ezért ne habozz funkcionális anyagokat vásárolni, amelyek magukba szívják az izzadságot és nem akadályozzák az edzést. Nem maradsz le az aktuális divattrendekről sem.

i

Kösd össze a fitneszterem látogatását egy fürdővel vagy uszodával, és szerezz be egy olyan fürdőruhát vagy úszódresszt, amely illik hozzád, akár edzel, akár csak élvezed a vizet.

Ne becsüld alá a kerékpáros ruházat választékát

A kerékpáros ruházat mindent tartalmaz, amire az igényes off-road túrákhoz és az alkalmi kirándulásokhoz szükséged lehet. A legkényelmesebb választás mindig egy profi kerékpáros mez, olyan kabátok, amelyeket nem fúj át a szél, és nem utolsósorban megfelelő kesztyűk, amelyek megakadályozzák az irritált tenyér kialakulását. Ne várj semmire, és szereld fel magad tetőtől talpig a kerékpározáshoz.

A téli sportok megfelelő ruházat vásárlását igénylik

A téli ruházat nem hagyja, hogy halálra fagyj, még akkor sem, ha egész nap síelsz egy olyan lejtőn, ahol jó esély van a fagyásra. A fent említett kategóriákon kívül a keményebbek számára sisakkal ellátott kapucnik, sízoknik és minőségi hegyi vagy szigetelt bakancsok is léteznek. A funkcionális termo alsóneműk vagy a melegítőelemekkel ellátott mellények szintén jól jönnek.

A kellemetlen hideg és a szél sok bajt tud okozni a test érzékeny területein, ezért a nyakmelegítők is népszerűek a szabadtéri sportolók körében.

Speciális ruházat és felszerelés a horgászok számára

A horgászruhák egy speciális kategória, amely a zokniktól kezdve a pólókon és kabátokon át a mellényekig és sapkákig felszerel. A minden időjárás viszontagságaitól mentes, nyugodt horgászathoz vízi nadrágok, búvárruhák, úszóöltözetek és poncsók is elérhetők. Ne hagyd ki a jó minőségű napszemüveget sem, és ne feledkezz meg a megfelelő, stabil lábbelikről sem.

i

A vadászruhák a legjobb vadásszá fog tenni bármilyen időjárásban. A terepen felmerülő igényes követelményeknek megfelelően készült minden olyan rajongó számára, aki maximális kényelmet, de teljes funkcionalitást igényel. Tekintsd meg a vadászruházat különleges kialakítását és felszereltségét.

A fenntartható sport ruházat megfelelő gondosságot igényel

A fenntartható sport ruházat manapság egyre nagyobb teret hódít, de ahhoz, hogy annak hatása ne vesszen kárba rövid időn belül, a megfelelő termékeket kell használnod, hogy ruháid működjenek, tartósak és időtállók legyenek. Melyek ezek?

A funkcionális ruházat mosására szolgáló mosószerek

A mosószerek sportruházatra kifejezetten a sportanyagok ápolására lettek tervezve, hogy azok megőrizzék legfontosabb tulajdonságaikat. Higiénikusan eltávolítanak minden baktériumot, miközben védik a textil mikroszálait.

A ruházat és a kiegészítők impregnálása a kényelmetlenségek miatt

A textilimpregnálók a kültéri sport ruházat és a kiegészítők, mint például sátrak és menedékházak időjárással szembeni védelemre használják. Növelik a szövetek vízállóságát, légáteresztő képességet biztosítanak és taszítják a szennyeződéseket.

Szeretnél lépést tartani a korral, és tudni, mit kínál az aktuális divat? Nézd meg a heti forró újdonságokat, vagy ugorj a legkelendőbb darabok és a legjobb darabok fülre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Taktikai kesztyű - uniszex, anyaga bőr, tenyérrész anyaga műbőr, ergonomikus kialakítás és belső csuklópántok, fekete kivitel
6 390 Ft

341 termék
Puma Bib, sárga
Trikó - kosárlabda, floorball, labdarúgás és futsal, játékos és edzéshez, uniszex, anyaga poliészter, nemzetközi méret XXS, légáteresztő, gyorsan száradó, perforált panelek
2 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpma0847nad
Mechanix FastFit taktikai, egész évben használható - Taktikai kesztyű
L M XL
Típusok
4,6 16×
Mechanix FastFit taktikai, egész évben használható
Taktikai kesztyű - uniszex, anyaga bőr, tenyérrész anyaga műbőr, ergonomikus kialakítás és belső csuklópántok, fekete kivitel
6 390 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Motonad00612
Mechanix FastFit taktikai, teljesen fekete, L méret - Munkakesztyű
L M XL
Típusok
4,6 16×
Mechanix FastFit taktikai, teljesen fekete, L méret
Munkakesztyű - L, fekete színben
6 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR16860
Mechanix FastFit taktikai, teljesen fekete, M méret - Munkakesztyű
L M XL
Típusok
4,6 16×
Mechanix FastFit taktikai, teljesen fekete, M méret
Munkakesztyű - M, fekete színben
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR16859
Zanier HOT.STX - Síkesztyű Típusok
5,0
Zanier HOT.STX
Síkesztyű - férfi és női, fűtött, uniszex,,
133 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTvodo271nad
4,8 48×
Mechanix The Original taktikai, egész évben használható
Taktikai kesztyű - uniszex, tenyérrész anyaga műbőr, érintőképernyős telefon használatához igazítva, belső csuklópántok és tépőzáras, fekete kivitel
9 590 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Motonad00618
Swix Endure W - Sífutó kesztyű
6 7
Típusok
5,0
Swix Endure W
Sífutó kesztyű - női sífutó kesztyű, primaloft hőszigetelő anyaggal, a kesztyű tenyerét műbőr borítja, ergonomikus kialakítás, MF Touch érintőképernyős vezérlés, csúszásgátló felület a tenyéren és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
24 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTswi210nad
Fox Defend Ls Jersey Sg - Kerékpáros ruházat
S
Típusok
5,0
Fox Defend Ls Jersey Sg
Kerékpáros ruházat - fekete és szürke színben
20 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfox249nad
Mechanix The Original terepmintás - Munkakesztyű
L
Típusok
4,8
Mechanix The Original terepmintás
Munkakesztyű - L, M és XL, szellőzés, anyaga műbőr, fekete, piros, barna és terepmintás színben, használat száraz környezetben
13 390 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Motonad00619
Mechanix The Original terepmintás, L méret - Munkakesztyű
L
Típusok
4,8
Mechanix The Original terepmintás, L méret
Munkakesztyű - L, szellőzés, anyaga műbőr, barna és terepmintás színben, használat száraz környezetben
13 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR16883
Mechanix FastFit taktikai, teljesen fekete, XL méret - Munkakesztyű
L M XL
Típusok
4,6 16×
Mechanix FastFit taktikai, teljesen fekete, XL méret
Munkakesztyű - XL, fekete színben
6 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR16861
4,8 48×
Mechanix The Original taktikai, egész évben használható, S méret
Taktikai kesztyű - uniszex, tenyérrész anyaga műbőr, érintőképernyős telefon használatához igazítva, belső csuklópántok és tépőzáras, fekete kivitel
14 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR16878
4,8 48×
Mechanix The Original taktikai, egész évben használható, M méret
Taktikai kesztyű - uniszex, tenyérrész anyaga műbőr, érintőképernyős telefon használatához igazítva, belső csuklópántok és tépőzáras, fekete kivitel
13 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR16879
PUMA Bib Puma White - Trikó
XXS XS S M L XL
Típusok
4,0
PUMA Bib Puma White
Trikó - konfekció méret 54, nemzetközi méret XL
3 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpuma3184
4,0
PUMA Bib Puma White
Trikó - férfi
3 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpuma3180nad
Smartwool W Merino 150 Plant-Bas Dye Bsl Long S B Sumsndchrymngowsh, S méret - Póló
XS S M
Típusok
Smartwool W Merino 150 Plant-Bas Dye Bsl Long S B Sumsndchrymngowsh, S méret
Póló - hosszú ujjú, kerek nyakkivágás, mérete S, anyaga nejlon és merinói gyapjú
31 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsmw444
Smartwool W Merino Sport 120 Moun Bike Short Sl Te Festive Fushia, XS méret - Póló
XS S M
Típusok
Smartwool W Merino Sport 120 Moun Bike Short Sl Te Festive Fushia, XS méret
Póló - rövid ujjú, V nyakkivágás, mérete XS, anyaga tencel és merinói gyapjú
18 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsmw374
Smartwool W Merino 150 Plant-Bas Dye Bsl Long S B Sumsndchrymngowsh - Póló
XS S M
Típusok
Smartwool W Merino 150 Plant-Bas Dye Bsl Long S B Sumsndchrymngowsh
Póló - színe: fekete, barna, kék, szürke és sötétkék női, anyaga: merinói gyapjú, merino wool és nejlon, slim fit szabású
28 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsmw442nad
Smartwool W Merino Sport 120 Moun Bike Short Sl Te Festive Fushia - Póló
XS S M
Típusok
Smartwool W Merino Sport 120 Moun Bike Short Sl Te Festive Fushia
Póló - színe: lila, kék és narancssárga női, anyaga: merinói gyapjú és tencel, regular fit szabású
18 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsmw371nad
Mechanix The Original Women terepmintás - női
Munkakesztyű - L, M és S, csúszásgátló passzé, anyaga műbőr és spandex, fekete, terepmintás, rózsaszín és szürke színben, használat száraz környezetben
13 290 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Motonad00622
Mechanix The Original sárga - Munkakesztyű
L
Típusok
Mechanix The Original sárga
Munkakesztyű - L, M és XL, csúszásgátló passzé, anyaga műbőr és spandex, sárga színben, használat száraz környezetben
12 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Motonad00614
Swix Endure Liner Szürke 10/XL - Síkesztyű
6 10
Típusok
1,0
Swix Endure Liner Szürke 10/XL
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi és női, meleg, uniszex,,
9 890 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTswi534nad
Mechanix The Original Women, terepmintás, női, M
Munkakesztyű - M, csúszásgátló passzé, anyaga műbőr és spandex, terepmintás, rózsaszín és szürke színben, használat száraz környezetben
13 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR17300
Puma Bib, narancssárga
Trikó - kosárlabda, floorball, labdarúgás és futsal, játékos és edzéshez, uniszex, anyaga poliészter, nemzetközi méret XXS, légáteresztő, perforált panelek
3 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpma0840nad

Ruházat és kiegészítők

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...

Ruházat és kiegészítők

A Ruházat és kiegészítők kategóriában összesen 341 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ruházat és kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ruházat és kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ruházat és kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ruházat és kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ