30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Monitor szemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fajta
Napszemüveg
(1)
Dioptriás
(27)
Számítógéphez
(146)
UV-szűrés
UV400
(82)
UVB
(30)
UVC
(2)
Napszűrő / sötétítő
UVB
(40)
Napszűrő nélkül
(84)
Keret színe
Fekete
(110)
Kék
(12)
Arany
(11)
Piros
(9)
Ezüst
(9)
Üveg tulajdonságai
Karcvédelem
(79)
Panoráma nézet
(2)
Cserélhető
(2)
Íves forma
(45)
Szemfáradtság csökkentő
(125)
Dioptria
0
(16)
0,2
(46)
1
(7)
1,5
(6)
2
(4)
2,5
(5)
3
(6)

A kék fény elleni monitor szemüveg véd a szemkárosodástól és a kiszáradástól, amikor hosszú ideig ülsz monitor vagy TV előtt. A kékfényszűrő szemüveg minimalizálja a képernyő nem kívánt tükröződését, élesíti a részleteket és növeli a kontrasztot. A monitor szemüveg egy univerzális darab, otthon, a szabadban és az irodában is hordhatod. További információkért olvass tovább.

Tovább

Miért ajánlott kékfényszűrő szemüveg használata?

Érdemes a kékfényszűrő szemüveg viselése, mert:

  • Védi a látásodat a kék fénysugaraktól.
  • A tükröződésmentesítő szűrő minimalizálja a tükröződést.
  • Megelőzi az irritációt és a fejfájást.
  • Enyhíti a szemszárazság érzését.
  • Biztosítja a jobb alvást egy esti számítógépes munka után.

Gamer kékfényszűrő szemüveg számítógépes játékhoz

A gamer szemüveg kifejezetten számítógépes játékosok számára lett kifejlesztve. A borostyánszínű lencsék jelentősen növelik a kontrasztot a fényerő növelésével, és vizuálisan kiemelik a részleteket. Kevesebb idő alatt látod majd meg ellenfeleidet a játékban, ami segít gyorsabban és pontosabban reagálni. A gamer monitor szemüvegek segítenek csökkenteni a fáradtságot, ha hosszú ideig nézzük a képernyőt.

Irodai kékfényszűrő szemüveg a kék fény ellen

Az irodai szemüveg kifejezetten olyan felhasználók számára készült, akik a munkaidejük nagy részét a számítógép előtt töltik. Az átlátszó lencsék nem torzítják a látásélményt, minimalizálják a számítógépek képernyőinek és a LED-es fénycsövek kékfény sugárzása által okozott káros hatásokat, és csökkentik a szemszárazság érzését. A kékfényszűrő szemüvegek megkönnyítik a számítógépes munkát, és nem csak az irodában. 

A dioptriás monitor szemüveg segítségével jobban és tisztábban láthatod a képet. Leggyakrabban mindössze 0,2 vagy 0,25 dioptriás szemüvegeket találni. Akár viselsz szemüveget, akár nem, az ilyen monitor szemüvegek olyan felhasználók számára is alkalmasak, akiknek általában nincs szükségük dioptriára.

Női kékfényszűrő szemüveg

A női szemüvegek, ahogy a nevük is mutatja, nőknek készültek, és különösen színükkel és formájukkal vonzzák a tekintetet. A csábító arany és rózsaszín színben kapható szemüveg ugyanolyan tökéletesen illik divatos öltözékedhez, mint a designer napszemüvegek.

Gunnar monitorhoz szemüveg - borostyán

Női retro monitor szemüveg

Férfi kékfényszűrő szemüveg

A férfi kékfényszűrő szemüvegek a vásárlói kör férfi részét célozzák meg. Mindenekelőtt a visszafogott, gyakran elegáns vagy modern kialakítás jellemzi őket. A monitor szemüveg nemcsak a szemedet védi, hanem ízléses stíluskiegészítő is minden férfi számára.

Monitorhoz szemüveg - Gunnar

Modern férfi monitor szemüveg

Gyermek kékfényszűrő szemüveg

Kapható számítógép monitorhoz szemüveg gyerekek részére is. Ezek a gyerek monitor szemüvegek kissé eltérő kialakításúak, mivel kisebb méretekkel rendelkeznek, hogy illeszkedjenek a gyerekek fejéhez. Rendkívül praktikusak a karcolásgátlóval ellátott szemüvegek, amelyek hosszú használat után is ugyan úgy funkcionálnak, mintha újak lennének.

Unisex kékfényszűrő szemüveg

Az uniszex monitor szemüvegek férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak. Ezáltal kölcsönvehető egymástól a kékfényszűrő szemüveg, anélkül, hogy stílus béli különbségek lennének.

Különböző stílusú kékfényszűrő szemüvegek 

A kék fény elleni monitor szemüvegek többféle divatos kivitelben kaphatók. A klasszikus és elegáns stílusokat a szalonképes megjelenésükért szeretik, különösen a munkahelyeken. A modern design eredeti és időtlen megjelenést biztosít. Bármilyen kékfényszűrő szemüveg is legyen a kiválasztott szemfáradtság ellen, biztosan a kedvenc stíluskiegészítőd lesz.

Milyen legyen a kékfényszűrő szemüveg lencséje

A számítógép monitorhoz szemüveg lencse többféle színben is kapható. A monitor szemüvegek kiváló minőségű lencsékkel rendelkeznek, amelyek gyakran ellenállnak a karcolásoknak, és dioptriával is kiegészíthetők. A lencse színe befolyásolja a kék sugarak elleni hatékonyságát és a kép valódiságát. A borostyánszínű üveg a kék sugárzás több mint 60%-át kiküszöböli, javítva a színérzékelést és növeli a kontrasztot. Az átlátszó lencse előnye, hogy nem torzítja a szín- és képérzékelést, ezért különösen alkalmas munkavégzéshez.

Az UV-védelemmel ellátott monitor szemüveg védi a szemed a napfény káros sugaraival szemen is. A legjobb UV 400-as besorolású szemüvegek az UV-sugárzás akár 100%-át is elnyelik.

Kékfényszűrő szemüveg különböző keretekkel

A monitor szemüvegek és kereteik elsősorban alakjukban, színükben és anyagukban különböznek egymástól. Különösen népszerűek a téglalap és a kerek formák, valamint a legendás "pilóták". A fém vagy műanyag keretek elegáns fekete vagy fehér, valamint fekete és piros, illetve a hölgyek körében népszerű arany és rózsaszín színben kaphatók.

Egyes monitor szemüvegek állítható orrnyereggel rendelkeznek a maximális kényelem és az ideális illeszkedés érdekében.

"Intelligens" kékfényszűrő szemüveg

Az "okos" kékfényszűrő szemüveg a legigényesebb felhasználók számára is vonzó. A beépített hangszórókon keresztül minőségi zenét hallgathatsz, a Bluetooth-kapcsolat és a mikrofon segítségével pedig telefonálhatsz. Az ilyen intelligens monitor szemüvegek több mint 5 órán át működhetnek egyetlen feltöltéssel, ráadásul kényelmes érintőképernyős kezelőfelületet kínálnak.

i

A kékfényszűrő szemüvegek méretét vagy klasszikusan az M, L, XL jelöléssel, vagy a szárak hosszának, a szemüveg szélességének és esetleg az orr körüli rész szélességének pontos, milliméterben megadott méretével jelölik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, UVB napszűrő, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
16 790 Ft

2.
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse Szállításra kész > 5 db
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
15 890 Ft

3.
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse Szállításra kész > 5 db
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 290 Ft

Még több
147 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
GUNNAR Vertex Reader 2.5, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Vertex Reader 2.5, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, UVB napszűrő, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
16 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c7
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c9
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 21×
GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber
Monitor szemüveg - LCD monitoron végzett munkához, 0,25 dioptria, csökkenti a szemfáradtságot, fokozza a kontrasztot, az élességet, kiemeli a részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológiával
31 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,5
GUNNAR LIGHTNING BOLT 360 Onyx, borostyánszín/nap lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és piros, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, cserélhető, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14 cm, szárhossz: 13,5 cm
43 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a8
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 44×
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a2
5,0
GUNNAR Intercept Onyx Amber Max
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, méret: M, UV400 UV védelemmel, szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
22 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610o01
GUNNAR Intercept Crystal, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Crystal, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: átlátszó, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a7
4,4 52×
GUNNAR Irodai kollekció Intercept Onyx, sárga üveg
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességet és a részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiával
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD611g
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JD610m4a4
GUNNAR Berkeley Onyx, víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,6 26×
GUNNAR Berkeley Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,9 cm, szárhossz: 14,2 cm
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c5
GUNNAR Ellipse Onyx, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, kerek, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c6
4,2
GUNNAR RAZER TORPEDO-X Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és zöld, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14 cm, szárhossz: 13 cm
29 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b6
4,2
GUNNAR CLIP-ON Szemüveg előtét, borostyánszínű natural lencse
Szemüveg előtét - szemüveghez, irodai, rácsíptethető, keret nélküli, borostyánszínű lencse, fekete
10 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4c1
5,0
GUNNAR RUSH Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b4
4,7
GUNNAR CALL OF DUTY TACTICAL EDITION
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és szürke, méret: XL, UV400 UV védelemmel, szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,5 cm, szárhossz: 13,8 cm
19 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610o07
GUNNAR CRUZ Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7
GUNNAR CRUZ Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
15 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b2
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, kerek, fém, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c7
GUNNAR Intercept Reader 1.5, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Intercept Reader 1.5, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, elegant, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, UVB napszűrő, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
23 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c15
4,6
GUNNAR Maverick Rosegold, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, pilot, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: rózsaszín és arany, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
24 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3d6
4,5
DEV1S Cyclops User
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, 40 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, méret: univerzális, szemfáradtság csökkentő
22 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DVS005a5
GUNNAR Vertex Reader 1.0, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Vertex Reader 1.0, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, anti-fog, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
18 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c4
4,0
Red Bull Spect PAO-004
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, műanyag, a keret színe: kék, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő
23 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNNBR004d
GUNNAR Intercept Reader 1.0, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Intercept Reader 1.0, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, elegant, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, UVB napszűrő, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
20 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c14
Red Bull Spect AKI-004
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, műanyag, a keret színe: kék, méret: univerzális, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNNBR001d

Monitor szemüvegek

Monitor szemüvegek

A Monitor szemüvegek kategóriában összesen 147 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó monitor szemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább monitor szemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb monitor szemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: monitor szemüvegek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ