Monitor szemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Napszemüveg
(1)
Dioptriás
(31)
Dioptria
0
(31)
0,2
(60)
0,25
(2)
1
(7)
1,5
(7)
UV-szűrés
UV400
(86)
UVA
(8)
UVB
(47)
UVC
(1)
Keret színe
Fekete
(127)
Arany
(13)
Kék
(11)
Zöld
(10)
Ezüst
(9)
Szűrés

A kék fény elleni monitor szemüveg véd a szemkárosodástól és a kiszáradástól, amikor hosszú ideig ülsz monitor vagy TV előtt. A kékfényszűrő szemüveg minimalizálja a képernyő nem kívánt tükröződését, élesíti a részleteket és növeli a kontrasztot. A monitor szemüveg egy univerzális darab, otthon, a szabadban és az irodában is hordhatod. További információkért olvass tovább.

Tovább

Miért ajánlott kékfényszűrő szemüveg használata?

Érdemes a kékfényszűrő szemüveg viselése, mert:

  • Védi a látásodat a kék fénysugaraktól.
  • A tükröződésmentesítő szűrő minimalizálja a tükröződést.
  • Megelőzi az irritációt és a fejfájást.
  • Enyhíti a szemszárazság érzését.
  • Biztosítja a jobb alvást egy esti számítógépes munka után.

Gamer kékfényszűrő szemüveg számítógépes játékhoz

A gamer szemüveg kifejezetten számítógépes játékosok számára lett kifejlesztve. A borostyánszínű lencsék jelentősen növelik a kontrasztot a fényerő növelésével, és vizuálisan kiemelik a részleteket. Kevesebb idő alatt látod majd meg ellenfeleidet a játékban, ami segít gyorsabban és pontosabban reagálni. A gamer monitor szemüvegek segítenek csökkenteni a fáradtságot, ha hosszú ideig nézzük a képernyőt.

Irodai kékfényszűrő szemüveg a kék fény ellen

Az irodai szemüveg kifejezetten olyan felhasználók számára készült, akik a munkaidejük nagy részét a számítógép előtt töltik. Az átlátszó lencsék nem torzítják a látásélményt, minimalizálják a számítógépek képernyőinek és a LED-es fénycsövek kékfény sugárzása által okozott káros hatásokat, és csökkentik a szemszárazság érzését. A kékfényszűrő szemüvegek megkönnyítik a számítógépes munkát, és nem csak az irodában. 

A dioptriás monitor szemüveg segítségével jobban és tisztábban láthatod a képet. Leggyakrabban mindössze 0,2 vagy 0,25 dioptriás szemüvegeket találni. Akár viselsz szemüveget, akár nem, az ilyen monitor szemüvegek olyan felhasználók számára is alkalmasak, akiknek általában nincs szükségük dioptriára.

Női kékfényszűrő szemüveg

A női szemüvegek, ahogy a nevük is mutatja, nőknek készültek, és különösen színükkel és formájukkal vonzzák a tekintetet. A csábító arany és rózsaszín színben kapható szemüveg ugyanolyan tökéletesen illik divatos öltözékedhez, mint a designer napszemüvegek.

Gunnar monitorhoz szemüveg - borostyán

Női retro monitor szemüveg

Férfi kékfényszűrő szemüveg

A férfi kékfényszűrő szemüvegek a vásárlói kör férfi részét célozzák meg. Mindenekelőtt a visszafogott, gyakran elegáns vagy modern kialakítás jellemzi őket. A monitor szemüveg nemcsak a szemedet védi, hanem ízléses stíluskiegészítő is minden férfi számára.

Monitorhoz szemüveg - Gunnar

Modern férfi monitor szemüveg

Gyermek kékfényszűrő szemüveg

Kapható számítógép monitorhoz szemüveg gyerekek részére is. Ezek a gyerek monitor szemüvegek kissé eltérő kialakításúak, mivel kisebb méretekkel rendelkeznek, hogy illeszkedjenek a gyerekek fejéhez. Rendkívül praktikusak a karcolásgátlóval ellátott szemüvegek, amelyek hosszú használat után is ugyan úgy funkcionálnak, mintha újak lennének.

Unisex kékfényszűrő szemüveg

Az uniszex monitor szemüvegek férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak. Ezáltal kölcsönvehető egymástól a kékfényszűrő szemüveg, anélkül, hogy stílus béli különbségek lennének.

Különböző stílusú kékfényszűrő szemüvegek 

A kék fény elleni monitor szemüvegek többféle divatos kivitelben kaphatók. A klasszikus és elegáns stílusokat a szalonképes megjelenésükért szeretik, különösen a munkahelyeken. A modern design eredeti és időtlen megjelenést biztosít. Bármilyen kékfényszűrő szemüveg is legyen a kiválasztott szemfáradtság ellen, biztosan a kedvenc stíluskiegészítőd lesz.

Milyen legyen a kékfényszűrő szemüveg lencséje

A számítógép monitorhoz szemüveg lencse többféle színben is kapható. A monitor szemüvegek kiváló minőségű lencsékkel rendelkeznek, amelyek gyakran ellenállnak a karcolásoknak, és dioptriával is kiegészíthetők. A lencse színe befolyásolja a kék sugarak elleni hatékonyságát és a kép valódiságát. A borostyánszínű üveg a kék sugárzás több mint 60%-át kiküszöböli, javítva a színérzékelést és növeli a kontrasztot. Az átlátszó lencse előnye, hogy nem torzítja a szín- és képérzékelést, ezért különösen alkalmas munkavégzéshez.

Az UV-védelemmel ellátott monitor szemüveg védi a szemed a napfény káros sugaraival szemen is. A legjobb UV 400-as besorolású szemüvegek az UV-sugárzás akár 100%-át is elnyelik.

Kékfényszűrő szemüveg különböző keretekkel

A monitor szemüvegek és kereteik elsősorban alakjukban, színükben és anyagukban különböznek egymástól. Különösen népszerűek a téglalap és a kerek formák, valamint a legendás "pilóták". A fém vagy műanyag keretek elegáns fekete vagy fehér, valamint fekete és piros, illetve a hölgyek körében népszerű arany és rózsaszín színben kaphatók.

Egyes monitor szemüvegek állítható orrnyereggel rendelkeznek a maximális kényelem és az ideális illeszkedés érdekében.

"Intelligens" kékfényszűrő szemüveg

Az "okos" kékfényszűrő szemüveg a legigényesebb felhasználók számára is vonzó. A beépített hangszórókon keresztül minőségi zenét hallgathatsz, a Bluetooth-kapcsolat és a mikrofon segítségével pedig telefonálhatsz. Az ilyen intelligens monitor szemüvegek több mint 5 órán át működhetnek egyetlen feltöltéssel, ráadásul kényelmes érintőképernyős kezelőfelületet kínálnak.

i

A kékfényszűrő szemüvegek méretét vagy klasszikusan az M, L, XL jelöléssel, vagy a szárak hosszának, a szemüveg szélességének és esetleg az orr körüli rész szélességének pontos, milliméterben megadott méretével jelölik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok
17 990 Ft

167 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg
Típusok
4,7 45×
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
15 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GUNNAR Pendleton Moss, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Moss, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: zöld, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
28 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c8
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c9
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,5
GUNNAR LIGHTNING BOLT 360 Onyx, borostyánszín/nap lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és piros, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, cserélhető, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14 cm, szárhossz: 13,5 cm
43 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a8
GUNNAR Vertex Reader 1.0, világos üveg - Monitor szemüveg Típusok
4,5
GUNNAR Vertex Reader 1.0, világos üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c9
GUNNAR Intercept Reader 1.5, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
4,5
GUNNAR Intercept Reader 1.5, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
23 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: JD610m5c15
GUNNAR Vertex Reader 2.5, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Vertex Reader 2.5, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
17 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c7
GUNNAR Intercept Reader 1.0, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
4,5
GUNNAR Intercept Reader 1.0, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
22 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c14
GUNNAR VERTEX READER 1.5, átlátszó üveg - Monitor szemüveg Típusok
4,5
GUNNAR VERTEX READER 1.5, átlátszó üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
17 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c10
4,6 27×
GUNNAR Berkeley Onyx, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,9 cm, szárhossz: 14,2 cm
20 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JD610m3c4
4,5
GUNNAR Vertex Reader 1.0, világos üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok
17 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5c9
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
24 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c9
4,5 53×
GUNNAR Irodai kollekció Intercept Onyx, sárga üveg
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességet és a részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiával
21 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JD611g
4,6
GUNNAR RUSH Onyx, átlátszó lencse NATURAL
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b3
4,2 14×
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
15 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a5
4,6 27×
GUNNAR Berkeley Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,9 cm, szárhossz: 14,2 cm
22 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c5
4,8 26×
GUNNAR Maverick Gunmetal, világos lencse
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkavégzéshez, dioptria: 0,25, csökkenti a szemfáradtságot, növeli a kontrasztot, élességet, részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiájú lencsék
17 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3b3
4,4 21×
GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber
Monitor szemüveg - LCD monitoron végzett munkához, 0,25 dioptria, csökkenti a szemfáradtságot, fokozza a kontrasztot, az élességet, kiemeli a részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológiával
28 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JD610m3c
4,5
GUNNAR Intercept Onyx Amber Max
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JD610o01
5,0
GUNNAR RUSH Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
15 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b4
4,8
GUNNAR CRUZ Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b2
4,2 14×
GUNNAR Intercept Crystal, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: víztiszta, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
20 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a6
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , kerek, fém, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
22 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c7
GUNNAR Phenom Graphite 3.0, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Phenom Graphite 3.0, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex,amihez ajánlott: , négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,5 cm, szárhossz: 13,4 cm
35 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: JD610m5c28

Monitor szemüvegek

Monitor szemüvegek

A Monitor szemüvegek kategóriában összesen 167 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó monitor szemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább monitor szemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb monitor szemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: monitor szemüvegek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ