AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TCL TS8211

Termékkatalógus
TCL TS8211
4,6 14 értékelés
SoundBar - 2.1, 260 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, Tidal, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
77 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  WK690s5a1 Termékszám:  TS8211 Gyártó honlapja:

TCL TS8211

TCL TS8211 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Kompakt és intelligens 2.1 soundbar Dolby Atmos támogatással és beépített mélynyomókkal

A TCL TS8211 nem köt kompromisszumot a helykínálat, a hangminőség és a technológia terén. 
Kis mérete ellenére sok mindent tartogat a számodra. Két beépített mélynyomó gondoskodik a dinamikus hangzásról, a Dolby Atmos támogatás pedig biztosítja, hogy a térhatású hangzás révén elmerülhess az akcióban. A legújabb HDMI eARC segítségével könnyedén csatlakoztathatod a TV-hez, a vezeték nélküli streaminghez pedig nemcsak a klasszikus Bluetooth, hanem a még jobb hangminőség és a változatosabb lehetőségek érdekében a modernebb Wi-Fi is rendelkezésre áll, valamint olyan vezérlési lehetőségek is, mint a Chromecast és az AirPlay.

Maximális hangerőn 260 W zenei teljesítményt kínál

A nagy teljesítmény a dinamikus hangzás záloga, és elengedhetetlen a magával ragadó hangélményhez. A filmek zenéjét és hangulatát is csak így élvezheted a leginkább. A TCL TS8211 kis mérete ellenére sok minden rejt magában.

Wi-Fi a vezeték nélküli kényelemért

A Wi-Fi segítségével a TCL TS8211 nemcsak kiváló minőségű, vezeték nélküli streaminget kínál mobil eszközeidről, hanem kényelmes vezérlést is. Kihasználhatod az olyan szolgáltatások előnyeit, mint az Apple AirPlay, a Chromecast, és a soundbart intelligens otthonod egy újabb tagjaként is üdvözölheted, mivel támogatja a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Multi-Room csatlakoztathatóságát és szinkronizálását.

A TCL TS8211 soundbar tökéletes társ a TV készülékedhez

Élvezd az olyan műsorokat, ahol a nagyszerű képet nagyszerű hangzással egészíted ki! A TCL TS8211 nemcsak magának a TV-nek a hangzását javítja, hanem a Dolby Atmos támogatással a térhatású hangzást is. 
A legjobb hangminőség és kényelem érdekében a HDMI csatlakoztatást javasoljuk, ahol a HDMI a soundbar OUT jelzésű portjához és a TV ARC vagy eARC jelzésű HDMI portjához csatlakozik.

TCL TS8211 SoundBar

HDMI eARC és CEC funkcióval

A TV és a soundbar között a HDMI-kapcsolat a legjobb választás. Miért? Mert a HDMI eARC-nek köszönhetően a hang a lehető legjobb minőségben (magasabb, mint például optikai kábel használata esetén) jut el a TV-ről a soundbarra, de a nagyobb kényelem érdekében a TV és a soundbar közös vezérlésére is lehetőséget nyújt egyetlen távirányítóval (a TV távirányítójával). Ezt HDMI-CEC-nek hívják. A különböző gyártóknak saját marketingnevük van a HDMI-CEC-re. Például egy TCL TV-n a Rendszer menüben bekapcsolhatod a CEC funkciókat, és így a TV-t és a soundbart egyetlen távirányítóval, kényelmes vezérelheted. 
*HDMI-CEC-kompatibilis TV szükséges

TCL TS8211 SoundBar

Vezeték nélküli zenei streaming

A TCL TS8211 a mobileszközökről történő, vezeték nélküli streaminghez hagyományos Bluetooth-t kínál, de a Wi-Fi-t is használhatod a jobb minőségű átvitelhez és számos alkalmazáshoz. Élvezd a kényelmet és a kiváló minőséget a Chromecast és az Apple AirPlay segítségével!

A soundbar az optimális hangélmény érdekében három hangzási módot kínál 

A TCL TS8211 soundbar hangzását három különböző hangmód szerint testre szabhatod: Movie, News és Music, hogy a különböző műfajokhoz a legideálisabb beállításokat élvezhesd.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
2.1 Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, AUX, Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, AUX, Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
260 W Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
100 cm Kész!
Mélység
12,8 cm Kész!
Magasság
6,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
3,5 mm jack
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL TS8211
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ