Akvizice ApF HU ApF HU

Thermo bögrék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Thermobögre
(138)
Termosz
(22)
Űrtartalom
177 ml
1000 ml
-
Anyag
Üveg
(4)
Rozsdamentes acél
(160)
Műanyag
(54)
Szilikon
(14)
Gumi
(4)
Szín
Fekete
(53)
Kék
(25)
Fehér
(19)
Zöld
(19)
Piros
(14)

A thermo bögre nagyszerű találmány: nemcsak forró, hanem a jéghideg italokat is optimális hőmérsékleten tarthatsz vele különleges kialakításának hála. Szeretnél beszerezni egyet? Olvass tovább, és segítünk!

Tovább

Thermo bögre - na de milyen anyagból?

Üveg termosz bögrék

Az üvegből készült thermo bögre nagy előnye, hogy átlátszó, így pontosan láthatod, mennyi maradt még kedvenc italodból. Általában jár hozzájuk egy hasznos kiegészítő is; egy szilikon hüvely, amit ha ráhúzol a bögrére, nemcsak kényelmes fogást biztosít, hanem megvéd a túl hideg vagy túl meleg felülettől. Garantáljuk, hogy imádni fogod a kínálatunkban található termo bögrék dizájnját, és mindig büszkén teszed majd le az asztalra!

A fém thermo bögrékhez képest az üveg kevésbé tartja jól a hőt forró italok esetében - persze ez nagyban függ a kinti hőmérséklettől, illetve attól is, milyen gyakran nyitod fel. Általánosságban fél óra és egy óra között maradnak melegek az üveg termosz bögrébe öntött italok.

Ha tehát ha olyan terméket keresel, ami szépen néz ki, és főleg a hideg italok hőtartására szolgál, az üveg thermo bögrét neked találták ki!

Műanyag termo bögrék

A műanyag thermo bögre szintén jó választás. Dupla faluknak köszönhetően jobban tartják a hőt, mint az üvegek, így hosszabb utakra is magaddal viheted. Dizájn tekintetében sem maradnak alul; nálunk sokféle színben és kivitelben megtalálod őket.

Azonban a hőt kevésbé tartják jól, mint a rozsdamentes acél termosz bögre. Jó hír, hogy a műanyag és a rozsdamentes acél bögréket általában kombinálják a gyártók - így a műanyag thermo bögrék hőállósága már közel két óra.

Aki szereti színekkel kifejezni a stílusát, és elvárja egy bögrétől, hogy hosszú ideig forrón tartsa az italát, jó választás lehet egy műanyag thermo bögre.

Rozsdamentes acél termosz bögre - mi a helyzet velük?

A rozsdamentes acél thermo bögre a legjobb választás azok számára, akik több mint két órán keresztül tartanák hidegen vagy melegen kedvenc italjukat. Dizájn szempontjából azonban kicsit minimalistábbak, mint a műanyag vagy az üveg, cserébe funkcionalitásban sokkal többet adnak.

A rozsdamentes acél termo bögre utazások vagy hosszú túrák során lesz ideális társad.

Mekkora egy thermo bögre térfogata?

Kínálatunkban számos különböző térfogatú termo bögrét találsz - az, hogy melyiket választod, az kizárólag rajtad és igényeiden múlik.

  • Ha eszpresszóhoz, hosszú kávéhoz vagy americanóhoz keresel termosz bögrét, akkor egy legfeljebb 200 ml térfogatú termék bőven elég számodra.
  • Az olyan kávéitalok rajongói számára, mint a cappuccino, a café latte vagy a flat white, egy 200 ml-nél nagyobb térfogatú thermo bögre az ideális választás.
  • Ha inkább teapárti vagy, bármilyen térfogat közül választhatsz attól függően, hogy mennyi teát szeretnél magaddal vinni
  • A thermo bögre kialakítása

    Végül, de nem utolsósorban beszéljük egy kicsit a termosz bögrék kialakításáról, ami szintén egy fontos tényező vásárlás esetében.

  • Az üveg thermo bögre elegáns kiegészítő lehet, ráadásul számos színben megtalálható oldalunkon - így biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt.
  • A műanyag termo bögre szintén számtalan színben kapható - sőt, nemcsak színek, hanem mintázat alapján is választhatsz. Lehetnek rajtuk mese- vagy képregényhősök, illetve kultikus videójáték-karakterek vagy sorozatok, filmet szereplői.
  • A rozsdamentes acélból készült termosz bögre jóval visszafogottabb és funkcionálisabb - persze itt is lehetnek kivételek.
  • Kínálatunkban találhatsz fém termoszokat is. Nemcsak stílusosan néznek ki, hanem általában 100%-osan szivárgásmentesek - sőt, hermetikus záródással és szívószállal is rendelkeznek. Aligha akad kényelmesebb módja a hideg italok fogyasztásának!

    Milyen egyéb jellemzőkre érdemes figyelni egy thermo bögre kiválasztásakor?

  • A duplafalú termosz bögre jelentősen meghosszabbítja az ital hőmegtartását.
  • A 100%-os tömítéssel ellátott thermo bögrékből garantáltan nem folyik ki az italod - még akkor sem, ha az váratlanul felborul.
  • Ha van otthon mosogatógéped, érdemes olyan terméket választanod, amely mosogatógépben is mosható.
  • A biztonsági nyitófülnek hála nem tudod "véletlenül" felnyitni a terméket, így elkerülhetők a balesetek.
  • Termosz bögre vs. termosz pohár

    A "termosz pohár" és "termosz bögre" kifejezések gyakran cserélődnek a köznyelvben, de általában az alábbi jellemzőkkel különböznek egymástól

    Termosz pohár:

    • Ez tipikusan egy zárható fedelű, hőszigetelt italtartó, ami szorosan záródik és képes az ital hőmérsékletének megőrzésére.
    • Gyakran karcsúbb és magasabb, mint a bögre.
    • A fedelének lehet ivónyílása vagy szívószálra való nyílása, ami általában egy mozgatható részen keresztül nyitható és zárható.
    • Szivárgásbiztos kialakítású lehet, így könnyen nálad lehet utazás során is.
    • Gyakran olyan anyagokból készül, mint a rozsdamentes acél, és vákuum szigeteléssel rendelkezik a hatékonyabb hőtartás érdekében.

    Termosz bögre:

    • Általában szélesebb és alacsonyabb, mint a pohár, gyakran markolattal vagy fogóval ellátva, amely megkönnyíti a megragadást és a használatot.
    • A fedelük lehet egyszerűen eltávolítható vagy csavaros, és nem feltétlenül rendelkezik ivószájnyílással.
    • Többnyire nem teljesen szivárgásbiztos, így inkább asztali használatra vagy rövidebb utazásokra ajánlott, ahol nincs nagy kockázata a tartalom kiömlésének.
    • A bögrében gyakran szintén vannak hőszigetelő tulajdonságok, de a design elsősorban a kényelmes és megszokott használatra összpontosít.

    Mindkét eszköz célja, hogy hőszigetelt környezetben tartsák az italokat, de a bögre inkább otthoni vagy irodai használatra, míg a pohár inkább mobilis használatra tervezett. Az elnevezések országonként és gyártóként változhatnak, és egyes termékek ötvözhetik a két kategória jellemzőit.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Kulacs -
    8 190 Ft

    2.
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 590 Ft

    3.
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, hirtelen kinyitás elleni biztosíték,
    3 090 Ft

    Még több
    189 termék
    Saját márkánk TOP minőség szuper áron
    4,3 73×
    Siguro TH-M23 Vákuumos termobögre 300 ml rozsdamentes
    Thermo bögre űrtartalom 300ml, hideg ital hőállósága 24 óra, forró ital hőállósága 12 óra, vákuum a két fal között a nagyobb hőállóság érdekében, mosogatógépben mosható, belső és külső fal nem mérgező rozsdamentes acélból készült, 360°-os légmentes kupak lehetővé teszi az ivást minden oldalról, tömeg 285g, 3 év garancia
    Szuper ár
    4 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SGR_TH_M230SS
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    5,0
    Stranger Things - Upside Down - utazó bögre
    Utazó bögre - Stranger Things motívummal, 425 ml, szín: többszínű, 1 darabos készlet
    4 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GMERCHc2192
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Contigo TS Byron 2.0 470 sárkánygyümölcs - Termosz Típusok
    5,0
    Contigo TS Byron 2.0 470 sárkánygyümölcs
    Termosz - űrtartalma 470 ml, anyaga rozsdamentes acél, szilikon és gumi, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, tömege 0,275 kg, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 6 óra
    8 990 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SPTcon023
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    Contigo Luxe - rozsdamentes acél - Thermo bögre Típusok
    4,8 13×
    Contigo Luxe - rozsdamentes acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 5 óra, ital hidegen tartása: 12 óra, hirtelen kinyitás elleni biztosíték, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    15 290 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SPT15826
    Tefal Utazó bögre 0,2 l TRAVEL CUP rozsdamentes/fekete K3081314 - Thermo bögre
    Típusok
    4,2 152×
    Tefal Utazó bögre 0,2 l TRAVEL CUP rozsdamentes/fekete K3081314
    Thermo bögre - 200 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, duplafalú,
    5 990 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE040
    4,4 251×
    Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG Fun fekete/acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE045
    4,8 163×
    Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG Fun kék/acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 590 Ft
    Szállításra kész > 10 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE050
    4,5 39×
    Tescoma Thermo bögre CONSTANT 0.4l 318534.00
    Thermo bögre - 400 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, duplafalú,
    9 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ETS182a
    4,8 163×
    Tefal Utazó bögre 0,36l TRAVEL MUG rózsaszín / rozsdamentes acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 590 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE051
    Lamart MANQ LT4049 termobögre 360ml, fekete-fehér - Thermo bögre Típusok
    4,5 43×
    Lamart MANQ LT4049 termobögre 360ml, fekete-fehér
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, hirtelen kinyitás elleni biztosíték,
    3 090 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: LAMKP730
    4,9 66×
    Tefal utazó bögre 0.5l TRAVEL MUG GRANDE sötét piros/rozsdamentes acél
    Thermo bögre - 500 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 6 óra, ital hidegen tartása: 12 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    11 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE055
    Contigo Luxe - búzavirág - Thermo bögre Típusok
    4,8 13×
    Contigo Luxe - búzavirág
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 5 óra, ital hidegen tartása: 12 óra, hirtelen kinyitás elleni biztosíték, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    14 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SPT15827
    Tefal Travel Cup utazó bögre 0,2l rozsdamentes acél / málna K3082314 - Thermo bögre Típusok
    4,2 152×
    Tefal Travel Cup utazó bögre 0,2l rozsdamentes acél / málna K3082314
    Thermo bögre - 200 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, duplafalú és mosogatógépben mosható,
    5 990 Ft
    Utolsó 2 termék a raktáron
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE038
    4,8 163×
    Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG Fun piros/acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE048
    4,8 163×
    Tefal Utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG kék/rozsdamentes acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    9 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE046
    Contigo West Loop Earl Grey - Termosz Típusok
    4,8 94×
    Contigo West Loop Earl Grey
    Termosz - űrtartalma 470 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, véletlen kinyitás elleni védelem, tömege 0,34 kg, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 4 óra
    26 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: SPTcon020
    4,0
    The Witcher - Sigils - rozsdamentes acél utazóbögre
    Thermo bögre - 450 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, fekete színű
    4 790 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GMERCHc0962
    5 790 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GMERCHc0289
    STANLEY egykezes termo bögre 470ml CLASSIC SERIES 2.0 zöld - Thermo bögre Típusok
    4,9 25×
    STANLEY egykezes termo bögre 470ml CLASSIC SERIES 2.0 zöld
    Thermo bögre - 470 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 7 óra, ital hidegen tartása: 10 óra, mosogatógépben mosható és vákuumos,
    14 890 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: STANT935
    5,0
    KeepCup bögre Brew Black 177 ml XS
    Bögre - kiváló designnal rendelkező és környezetbarát KeepCup utazóbögre, eldobható poharak kiváltására tervezték, élettartama több év, térfogata 177 ml, extra tartós edzett, nátrium-kálium üvegből készült, ezért szinte törhetetlen, szilikon csíkkal, 100%-ban újrahasznosítható, nem mérgező, BPA/BPS nélkül, négy részre bontható, mosogatógépben elmosogatható
    8 190 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: KEECU528
    4,8 163×
    Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG Fun zöld/acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 590 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE047
    Tefal Utazó bögre 0,3 l Compact Mug mentazöld N2160310 - Thermo bögre Típusok
    4,9
    Tefal Utazó bögre 0,3 l Compact Mug mentazöld N2160310
    Thermo bögre - űrtartalma: 300 ml, dupla falú, vákuum szigetelés, anyaga: rozsdamentes acél, nyílása lehetővé teszi az ivást annak bármely oldaláról a teljes kerület mentén, 3 órán át melegen tartja a meleg italokat, 6 órán át hűvösen tartja a hideg italokat, 100%-osan tömít, 100%-osan hermetikusan zárt, mosogatógépben mosható, szilikon burkolat divatos gyémántszerű mintával, alkalmas az összes hagyományos autós italtartóhoz
    9 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFTH792
    STANLEY Classic series thermo bögre NEVERLEAK 470 ml juharbarna - Thermo bögre Típusok
    4,7 14×
    STANLEY Classic series thermo bögre NEVERLEAK 470 ml juharbarna
    Thermo bögre - 470 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 7 óra, ital hidegen tartása: 10 óra, hirtelen kinyitás elleni biztosíték, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    15 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: STATH915
    4,4 251×
    Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG - rozsdamentes acél
    Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
    7 190 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TEFE044

    Thermo bögrék

    Meleg ital mindig és mindenütt. Melyik termoszt érdemes választani? Az folyadékbevitelre minden körülmények között oda kell figyelni. Függetlenül attól, hogy hideg vagy meleg van, a szervezetnek sok folyadékra van szüksége. A termosz minden esetben nagyszerű segítség lesz. Télen forró teát és kávét tarthatsz benne az illat és aroma...

    Thermo bögrék

    A Thermo bögrék kategóriában összesen 189 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó thermo bögrék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább thermo bögrék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb thermo bögrék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: thermo bögrék vélemények
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ