Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

TESLA RoboStar iQ400 (fehér)

Termékkatalógus
TESLA RoboStar iQ400 (fehér)
3,8 22 értékelés
Robotporszívó felmosóval - alkalmas szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg tisztítására, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és három fokozatú tisztítórendszer, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,34 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 70 dB, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  TESRV012 Termékszám:  8595689802233
TESLA RoboStar iQ400 (fehér) 82 390 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

TESLA RoboStar iQ400 (fehér)

TESLA RoboStar iQ400 (fehér) egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A praktikus Tesla electronics Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy több energiád maradjon. szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg felületen tesz jó szolgálatot. Padlótisztító funkciók törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Amellett, hogy modern funkciókat kínál, hanem nagyszerű funkciókkal is megörvendeztet. Képes arra, hogy magát automatikusan felöltse. Az okos porszívó lehetővé teszi az okos mobileszközhöz való csatlakozást, így házon kívül is lehet módosítani a beállításokat, vagy vezérelni magát a készüléket. Nem hiányozhat belőle a hasznos giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigáció részletesen feltérképezi a helyiséget, így a porszívó a feltakarításhoz a lehető legjobb útvonalat használja. A takarítás befejezésekor automatikusan visszatér az eredeti helyére.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...

Az ismert TESLA RoboStar iQ400 (fehér) robot porszívó legfontosabb előnyei

  • A praktikus Tesla electronics robot porszívó remekül használható a következő felületen: szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Remekül kihasználható a rajta lévő giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 6 óra szükséges ahhoz, hogy feltöltődjön teljesen és egy feltöltéssel 100 perc üzemidővel rendelkezik
  • 0,34 l a portartály űrtartalma
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • Lépcsőn való leesés, valamint bútoroknak való ütközés elleni érzékelő
  • Mosható szűrő, habszűrő és hEPA H13 szűrő típusú szűrővel látták el Kiváló minőségű
  • Ütközővel van felszerelve, hogy megakadályozza a sérüléseket
  • Háromlépcsős tisztítórendszerrel, alkalmazkodik a kiválasztott takarítási módhoz
  • Értékelni fogod, hogy a szívóteljesítménye szabályozható
  • Lehetőség van a takarítás egyéni ütemezésére és halasztott kezdés beállítására is
  • 1 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • A tökéletes takarítás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Pihenj, mialatt a porszívó gondoskodik a tisztaságról - ezt kínálja a neves Tesla electronics készülék

Ez az okos robotporszívó amellett, hogy felporszívóz, fel is mos, így tökéletesen tiszta padlót varázsol otthonra, és marad időd más, kedvelt tevékenységekre is. A speciális kefék segítenek a száraz takarításban. A nedves tisztítás alkalmával a tisztítószeres oldat a padlóra kerül, hogy a szennyeződések fellazuljanak, majd a készülék visszaszívja a tartályba, így hagy makulátlan padlót a takarítás után. A nedves tisztítási mód a kemény és sima felületeken alkalmazható, azaz járólapon és linóleumon. A feltörléshez nedves törlőkendőt és tisztítószert használ. Értékelni fogják azok, akiknél olyan padló van, amely nem érintkezhet vízzel. Fapadlókhoz remek választás.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...

A megfelelő felszereltségű porszívó a kényelmes takarítás kulcsa

A közismert Tesla electronics robotporszívó egyesíti a minőségi kialakítást a nem kívánt por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátor került bele. A feltöltést követően a teljes működési ideje 100 perc. Amennyiben az akkumulátor majdnem lemerül, a robotporszívó a szuper Tesla electronics gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Nem kell aggódnod semmi miatt, a porszívó teljesen önállóan működik. Egy jól látható töltöttségi állapotjelző figyelmeztet az akkumulátor töltöttségi szintjére. A teljes feltöltéshez szükséges idő: 6 óra. A porszívót könnyedén tudod vezérelni a mobilalkalmazás segítségével, ahol egyszerűen megadhatod a területet és a takarítási ütemtervet. A készüléken lévő gombokkal, illetve a hozzá járó távirányítóval tudod vezérelni. A tökéletesen tiszta padló érdekében a robot porszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

A jól kihasználható Tesla electronics robot porszívó megkönnyíti a munkát nagyszerű funkcióval köszönhetően

Az ismert Tesla electronics robotporszívó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a térkép tárolását a memóriában, így a felhasználó megkezdheti a kiválasztott egy vagy több helyiség takarítását.

A biztonság az első helyen áll, ha a robot porszívó működik

A közismert Tesla electronics robotporszívó rendkívül megbízható, és nem hagy cserben a működése során. Otthonod biztonságos kitakarítása érdekében a készülékre érzékelőket is szereltek, hogy megakadályozza a készülék bútoroknak való nekiütközését, illetve a lépcsőről, vagy más, magasabban lévő helyekről való leesését. Ehhez létrehozhatod saját takarítási ütemtervedet meghatározott napokra és órákra, vagy beállíthatod a halasztott takarítást. Megbízhatóan kerüli ki az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével a küszöbön vagy az átmeneti akadályokon is át tud haladni, egészen 1 cm magasságig.

Bízz meg egy professzionális robotporszívóban az ismert Tesla electronics gyártótól

Nem kell aggódnod a bútorok sérülése miatt. A robot porszívó egy speciális ütközővel van ellátva, hogy minimálisra csökkentse a sérülések kockázatát. A háromlépcsős tisztítórendszer változik annak függvényében, hogy milyen tisztítási mód van beállítva. Beállíthatod a szívóteljesítményt, a szennyezés mértékének megfelelően.

Nem fogsz csalódni a tökéletes szűrőrendszerében

Mosható szűrő, Habszűrő és HEPA H13 szűrő típusú, kiváló minőségű szűrővel gyártották. A habszűrő elsődleges szűrőként szolgál, és a nagyobb részecskék és szennyeződések felfogására szolgál. A mosható szűrő környezetbarát megoldás, ugyanis csökken a szűrőcsere gyakorisága, mivel mosás után újra és újra felhasználható.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, oldal, por és forgó

További kiegészítők:

törlőruha, mágneses szalag és kefe és szűrőtisztító eszköz

Motor típusa:

BLDC

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
70 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A TESLA termékek között ma már robotporszívók, multifunkciós edények, set-top boxok, médiaboxok és más termékek is megtalálhatók, amelyeket a minőség, a versenyképes ár és a cseh címkékkel és kezelőpanelekkel ellátott modern design jellemez. Támogasd a cseh TESLA márkát

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA RoboStar iQ400 (fehér)
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ