Shop roku Akvizice ApF HU

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300

Termékkatalógus
Tesla Smart Camera Baby and Display BD300
3,0 2 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 200 m, hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), kijelző, WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, nedvességérzékelő, duplex átvitel, éjjellátás, megvilágítás, sírás észlelés és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Tsl_22_39 Termékszám:  TSL-CAM-BD300
Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 64 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300

Rendezgeted a baba felszerelésedet? A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőr nem hiányozhat a listádról. Hatótávolsága 200 m és mozgásérzékeléssel rendelkezik. A bébiőrt könnyedén összekapcsolhatod a TESLA Smart alkalmazással, hogy élvezhesd az alkalmazással járó előnyöket. A TESLA bébiőr 355 fokos vízszintes és 85 fokos függőleges elforgatást tesz lehetővé. A kamera kiváló minőségű,2304 × 1296 px felbontású kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi a legrészletesebb képek felismerését is. Az infravörös LED-eknek köszönhetően még gyengébb fényviszonyok között vagy éjszaka sem fogsz lemaradni semmiről. A TESLA a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát is figyeli. A szülői egységnek köszönhetően kényelmesen kommunikálhatsz a babával, vezérelheti a kamerát vagy nyugtató altatódalokat játszhat le.



A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőr fő jellemzői

  • Érzékelő: 1/2.8'' 3Mpx CMOS
  • A kamera felbontása: 2304 × 1296 px
  • Intelligens mozgás- és hangérzékelés
  • Valós időben figyeli a szoba hőmérsékletét
  • Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 babafigyelő Pan és Tilt funkcióval
  • 355 fokban forgatható vízszintesen és 85 fokban függőlegesen
  • Felismeri a legapróbb részleteket is
  • A bébiőr infravörös LED-ekkel is rendelkezik
  • A felvételek tárolása MicroSD kártyán történik
  • A kamera a 2,4 GHz-es Wi-Fi sávban működik
  • Vezéreld a Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 kamerát a TESLA Smart alkalmazással
  • A szülői egységgel vezérelheted a kamera dőlését és elforgatását, az éjszakai fényt, lejátszhatsz altatódalt vagy kommunikálhatsz a babával
  • A monitor lehetővé teszi fénykép vagy videó készítését is

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 mozgásérzékelővel

ATesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőr okos mozgásérzékeléssel rendelkezik, így beállíthatod a saját zónáidat. Abban az esetben, ha a baba felébred, vagy játék közben sikítani kezd, minden megjelenik a telefonodon vagy a monitoron. Így mindig tudni fogod, mi történik a babáddal.

Valós időben figyeli a helyiség hőmérsékletét

A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőr a baba szobájának hőmérsékletét és páratartalmát is képes valós időben figyelni. Az alkalmazásban beállítható egy tartomány, amelynek túllépése esetén a rendszer riasztást ad. Ha nem vagy hatótávolságon belül, akkor is módosíthatod a hőmérsékletet, a páratartalmat vagy akár a fényerősséget is az okosotthonon belül.

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőr Pan and Tilt funkcióval

CA Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 a Pan and Tilt funkcióval rendelkezik, amely 355 fokos vízszintes és 85 fokos függőleges elforgatást tesz lehetővé.

A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 legfontosabb paraméterei

A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőr esetében elengedhetetlen a csúcsminőségű teljesítmény. A 3 megapixeles felbontású, 1/2,8"-os CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely olyan éles képeket biztosít, hogy a legapróbb részletek is felismerhetők. A bébiőrön láthatod a baba ki- és belégzését. A bébiőr infravörös LED-ekkel is rendelkezik, így akár 10 méter távolságból is szemmel tarthatod a babádat éjszaka is. A felvételek tárolása MicroSD kártyán történik. Természetesen lehetőség van a felhőalapú tárolás bővítésére. A kamera a 2,4 GHz-es Wi-Fi sávban működik.

Okos szülői egység

A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőrzőhöz egy szülői egység is tartozik, amely a kamera teljes körű vezérlését teszi lehetővé. Segítségével vezérelheted a kamera dőlését és elforgatását, az éjszakai fényt, lejátszhatsz altatódalt vagy kommunikálhatsz a babával. A monitor lehetővé teszi fénykép vagy videó készítését is. A Tesla Smart Camera Baby and Display Baby Monitor BD300 nagyszerű tulajdonságaihoz tartozik az etetési emlékeztetők beállításának lehetősége is.

Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 vezérlése a TESLA Smart alkalmazással

A Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 bébiőrt egyszerűen vezérelheted a TESLA Smart alkalmazással, amely ingyenesen letölthető az okoseszközödre. Az alkalmazás elérhető angol nyelven. Az alkalmazás figyelmeztet minden fontos eseményre, ami otthon történik. Emellett bárhonnan és bármikor vezérelheted a TESLA eszközeidet.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakoztatás
WiFi 5 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 5 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Videó

Maximális felbontás
2304 × 1296 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
10 m Kész!
Betekintési szög
110 ° Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
MicroSD/SDHC slot Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!

Méretek

Szélesség
83 mm Kész!
Magasság
153 mm Kész!
Mélység
78 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
200 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), Kijelző, WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Duplex átvitel, Éjjellátás, Megvilágítás, Sírás észlelés, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla Smart Camera Baby and Display BD300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Camera Baby and Display BD300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Camera Baby and Display BD300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tesla Smart Camera Baby and Display BD300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Smart Camera Baby and Display BD300.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ