AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tesla Smart Camera Baby B250

Termékkatalógus
Tesla Smart Camera Baby B250
4,2 7 értékelés
Bébiőr - képátvitellel (videó), hőmérséklet és páratartalom érzékelő, duplex átvitel, éjszakai látás, altató üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítések), WiFi kapcsolattal, okos bébiőr (Android és iOS alkalmazással)
23 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TSL23_006 Termékszám:  TSL-CAM-B250
Tesla Smart Camera Baby B250 23 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Smart Camera Baby B250

A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőr első látásra elvarázsol az aranyos kialakításával, de legfőképpen a nagyszerű funkcióival. Széles látószögű objektívet és kéttengelyes kameraforgatást kínál. Speciális érzékelőkkel rendelkezik, amelyek képesek érzékelni a szoba hőmérsékletét és páratartalmát is. Az 1/2,8"-os érzékelő 2304 × 1296 px felbontással és változtatható képkockasebességgel tökéletes képeket biztosít. Természetesen rendelkezik kétirányú átvitellel, éjszakai látással és altatódal, mese lejátszás és vetítés üzemmóddal. A Tesla bébiőrt a TESLA Smartalkalmazással is összekapcsolhatod.



A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőr főbb jellemzői

  • A kamera szabadon forgatható és dönthető
  • 340 fokos vízszintes és 50 fokos függőleges elforgatást tesz lehetővé
  • A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőr egyszerűen használható
  • A speciális érzékelők képesek érzékelni a szoba hőmérsékletét és páratartalmát is
  • Lejátszhatod a baba kedvenc altatódalát, meséjét vagy kivetítheted is azokat
  • Széles látószögű lencse és kameraforgatás
  • 1/2,8"-os érzékelő 2304 × 1296 px felbontással és változtatható képkockasebességgel
  • Minden felvétel MicroSD-kártyán tárolható
  • A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőr vezérlése a TESLA Smart applikációval
  • A kamerát konnektorról kell táplálni

A Tesla Smart Camera Baby B250 szabadon forgatható és dönthető

A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőr szabadon elforgatható és dönthető, ahogy éppen szeretnéd. A praktikus Pan and Tilt funkcióval a bébiőr 340 fokos vízszintes és 50 fokos függőleges elforgatást tesz lehetővé.

A Tesla Smart Camera Baby B250 babafigyelő könnyedén használható

A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőrrel biztos lehetsz benne, hogy gyermekedet ellenőrzés alatt tarthatod. De ez még nem minden, amit a bébiőr kínál. Valójában speciális érzékelőkkel rendelkezik, amelyek képesek érzékelni a szoba hőmérsékletét és páratartalmát. Szükség esetén lejátszhatod a baba kedvenc altatódalát.

Széles látószögű objektív és kameraforgatás

A Tesla Smart Camera Baby B250 széles látószögű objektívvel és kéttengelyes kameraforgatással rendelkezik. Ezáltal teljes mértékben ellenőrzésed alatt tarthatod a babádat.

A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőrrel a gyermeked az ellenőrzésed alatt áll

A Tesla Smart Camera Baby B250 speciális érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek minden mozdulatot érzékelnek a szobában. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem hallod meg a babád sírását. Az intelligens mozgás- és hangérzékelés mindenről gondoskodik. Az információkat ezután elküldi a TESLA Smart alkalmazásba. A kamerát konnektorról kell táplálni, vagy használhatsz power bankot is. A kamera 2,4 GHz-en csatlakozik a Wi-Fi-hez.

Éles kép a Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőrről

A Tesla Smart Camera Baby B250 bébiőr igazán éles képét a 2K felbontás biztosítja, amely a legapróbb részleteket is rögzíti. A 2304 × 1296 px felbontású, 1/2,8"-os érzékelő és a változtatható képkockasebesség tökéletes képet biztosít. Az infravörös LED-fényekkel ellátott érzékelőnek köszönhetően éjszaka is szemmel tarthatod a szobában uralkodó helyzetet. Minden felvétel MicroSD kártyán tárolható, vagy használhatod a felhőalapú tárolást.

Tesla Smart Camera Baby B250 vezérlése a TESLA Smart alkalmazás segítségével

A Tesla Smart Camera Baby B250 kamerát egyszerűen vezérelheted a TESLA Smart alkalmazással, amely ingyenesen letölthető az okoseszközödre. Az alkalmazás teljes egészében angol nyelven is elérhető. Az alkalmazás figyelmeztet minden fontos eseményről, ami otthon történik. Emellett bárhonnan és bármikor vezérelheted TESLA eszközeidet.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
USA Kész!

Tulajdonságok

Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla Smart Camera Baby B250 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Camera Baby B250. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Camera Baby B250.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ