30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tesla intelligens oximéter

Termékkatalógus
Tesla intelligens oximéter
4,7 13 értékelés
Pulzoximéter kijelzi a szaturációt, a pulzusszámot, a perfúziós indexet, 2× AAA elem szükséges a működéshez, vizuális és hangjelzéssel figyelmeztet, ha szélsőséges értékeket mér, LED kijelző, automatikus kikapcsolás, alkalmazáson keresztül csatlakozik a telefonhoz.
11 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Tsl_22_12 Termékszám:  TSL-HC-A310B
Tesla intelligens oximéter 11 890 Ft Felbontott raktáron

Tesla intelligens oximéter

Tesla intelligens oximéter egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Vigyázz az egészségedre a Tesla Smart pulzoximéter segítségével! A mutatóujjhoz rögzítve meg tudja figyelni a vér oxigénellátásának és a pulzusszámnak az értékeit, és rendellenesség esetén hang- és vizuális riasztással időben értesít. A perfúziós indexet is tudja mérni. A színes OLED kijelzős Tesla pulzoximéternek elsősorban várandós nők, kisgyermekek és súlyosabb lefolyású covid betegek fogják nagy hasznát venni, akiknél a vér oxigénhiánya tragikus következményekkel járhat. Ha összekapcsolod a Tesla pulzoximétert egy okostelefonnal és a Tesla Smart alkalmazással, még jobb áttekintést kapsz az egészségi állapotodról.

A Tesla Smart Oximeter pulzoximéter főbb jellemzői

  • A Tesla pulzoximéter méri és megjeleníti a szaturációt (SpO2 szimbólum), a pulzusszámot (PRbpm szimbólum) és a perfúziós indexet (PI szimbólum)
  • Egyszerűen leolvashatod a mért értékeket a megfelelően nagyméretű színes OLED kijelzőnek köszönhetően
  • Maximális mérési pontosság még alacsony perfúzió mellett is
  • A Tesla Smart Oximeter pulzoximéter képes figyelni a vér oxigénellátását és a pulzusszám értékeit
  • A véroxigénszint és a pulzusszám szélsőséges értékeinek mérése vizuális és hangriasztást vált ki
  • Elsősorban terhes nők, kisgyermekek vagy súlyosabb lefolyású covid betegeknél veheted nagy hasznát
  • Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően kíméli az elemeket
  • Jobb áttekintést kaphatsz egészségi állapotodról, ha csatlakoztatod a Tesla pulzoximétert egy okostelefonhoz és a Tesla Smart alkalmazáshoz
  • Két AAA elemmel működik
  • Méret:65 x 35 x 31 mm
  • Tömeg:60 g

Pontos méréssel büszkélkedhet

A mutatóujjhoz rögzítve a Tesla Smart Oximeter pulzoximéter maximális pontossággal képes mérni a hemoglobin oxigén telítettség (az SpO2 szimbólummal jelölt) és a pulzusszám (szimbólum PRbpm) értékeit. Még alacsony perfúzió esetén is, ami pedig csökkenti a szövetek felé irányuló véráramlást. Ezenkívül a Tesla pulzoximéter a perfúziós indexet (PI szimbólum) is mutatja. Ez az érték az oxigéndús vér arányát adja meg minden szívverésnél.

Ha szélsőséges értékeket mér, hang- és vizuális riasztással jelez

Könnyen leolvashatod az összes mért értéket a kellően nagy színes OLED kijelzőnek köszönhetően. Ha a mért szélsőséges értékek veszélyt jelenthetnek, a Tesla Smart Oximeter azonnal hang- és vizuális riasztást indít el. Az egészségi állapotod folyamatos felügyelet alatt áll majd. A Tesla készülék két AAA elemmel működik, amelyeket úgy kímél, hogy hosszabb inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

A Tesla pulzoximéter csatlakozási lehetőségek széles körét kínálja

A széles körű csatlakozási lehetőségekkel rendelkező Tesla Smart Oximeter pulzoximéterrel a mért értékek Bluetooth segítségével vezeték nélkül továbbíthatók okostelefonra, ahol nyomon követheted azok alakulását. A Tesla készülék még sokoldalúbb használatához töltsd le az okostelefonodra a Tesla Smart alkalmazást, majd csatlakoztasd a pulzoximéterhez.  Így mindent jól átláthatóan egy helyen rögzíthetsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla intelligens oximéter
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ