Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Tesla intelligens oximéter

Termékkatalógus
Tesla intelligens oximéter
4,7 13 értékelés
Pulzoximéter kijelzi a szaturációt, a pulzusszámot, a perfúziós indexet, 2× AAA elem szükséges a működéshez, vizuális és hangjelzéssel figyelmeztet, ha szélsőséges értékeket mér, LED kijelző, automatikus kikapcsolás, alkalmazáson keresztül csatlakozik a telefonhoz.
11 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  Tsl_22_12 Termékszám:  TSL-HC-A310B
Tesla intelligens oximéter 11 190 Ft Újszerű raktáron

Tesla intelligens oximéter

Tesla intelligens oximéter egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Vigyázz az egészségedre a Tesla Smart pulzoximéter segítségével! A mutatóujjhoz rögzítve meg tudja figyelni a vér oxigénellátásának és a pulzusszámnak az értékeit, és rendellenesség esetén hang- és vizuális riasztással időben értesít. A perfúziós indexet is tudja mérni. A színes OLED kijelzős Tesla pulzoximéternek elsősorban várandós nők, kisgyermekek és súlyosabb lefolyású covid betegek fogják nagy hasznát venni, akiknél a vér oxigénhiánya tragikus következményekkel járhat. Ha összekapcsolod a Tesla pulzoximétert egy okostelefonnal és a Tesla Smart alkalmazással, még jobb áttekintést kapsz az egészségi állapotodról.

A Tesla Smart Oximeter pulzoximéter főbb jellemzői

  • A Tesla pulzoximéter méri és megjeleníti a szaturációt (SpO2 szimbólum), a pulzusszámot (PRbpm szimbólum) és a perfúziós indexet (PI szimbólum)
  • Egyszerűen leolvashatod a mért értékeket a megfelelően nagyméretű színes OLED kijelzőnek köszönhetően
  • Maximális mérési pontosság még alacsony perfúzió mellett is
  • A Tesla Smart Oximeter pulzoximéter képes figyelni a vér oxigénellátását és a pulzusszám értékeit
  • A véroxigénszint és a pulzusszám szélsőséges értékeinek mérése vizuális és hangriasztást vált ki
  • Elsősorban terhes nők, kisgyermekek vagy súlyosabb lefolyású covid betegeknél veheted nagy hasznát
  • Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően kíméli az elemeket
  • Jobb áttekintést kaphatsz egészségi állapotodról, ha csatlakoztatod a Tesla pulzoximétert egy okostelefonhoz és a Tesla Smart alkalmazáshoz
  • Két AAA elemmel működik
  • Méret:65 x 35 x 31 mm
  • Tömeg:60 g

Pontos méréssel büszkélkedhet

A mutatóujjhoz rögzítve a Tesla Smart Oximeter pulzoximéter maximális pontossággal képes mérni a hemoglobin oxigén telítettség (az SpO2 szimbólummal jelölt) és a pulzusszám (szimbólum PRbpm) értékeit. Még alacsony perfúzió esetén is, ami pedig csökkenti a szövetek felé irányuló véráramlást. Ezenkívül a Tesla pulzoximéter a perfúziós indexet (PI szimbólum) is mutatja. Ez az érték az oxigéndús vér arányát adja meg minden szívverésnél.

Ha szélsőséges értékeket mér, hang- és vizuális riasztással jelez

Könnyen leolvashatod az összes mért értéket a kellően nagy színes OLED kijelzőnek köszönhetően. Ha a mért szélsőséges értékek veszélyt jelenthetnek, a Tesla Smart Oximeter azonnal hang- és vizuális riasztást indít el. Az egészségi állapotod folyamatos felügyelet alatt áll majd. A Tesla készülék két AAA elemmel működik, amelyeket úgy kímél, hogy hosszabb inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

A Tesla pulzoximéter csatlakozási lehetőségek széles körét kínálja

A széles körű csatlakozási lehetőségekkel rendelkező Tesla Smart Oximeter pulzoximéterrel a mért értékek Bluetooth segítségével vezeték nélkül továbbíthatók okostelefonra, ahol nyomon követheted azok alakulását. A Tesla készülék még sokoldalúbb használatához töltsd le az okostelefonodra a Tesla Smart alkalmazást, majd csatlakoztasd a pulzoximéterhez.  Így mindent jól átláthatóan egy helyen rögzíthetsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla intelligens oximéter
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ