30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Tractive CAT Mini

Termékkatalógus
Tractive CAT Mini
3,7 8 értékelés
GPS nyomkövető - állatoknak, Android, iOS és Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, SIM-kártyát tartalmaz és vízálló, üzemidő: 2,0 nap
19 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Tra23_01 Termékszám:  TRCAT5DB Gyártó honlapja:
Tractive CAT Mini 19 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tractive CAT Mini

Nyomon követheted macskád tartózkodási helyét és tevékenységét

A Tractive CAT Mini GPS nyomkövető segítségével mindig tudni fogod, hogy hol van a macskád, és információt kaphatsz az aktivitásáról és alvásáról is. A készülék hatótávolsága korlátlan. A Tractive CAT Mini beépített akkumulátora 48 órás üzemidővel rendelkezik. A macskáknak készült GPS nyomkövető megfelelő működéséhez 5 EUR/hó* előfizetésre van szükség. A Tractive CAT Mini beépített SIM kártyával rendelkezik, amelyhez előfizetést választhatsz (havi, 1 éves, 2 éves vagy 5 éves), és nemcsak Európában, hanem világszerte* is élvezheted a lefedettséget. A Tractive GPS lokátor Rogz biztonsági nyakörvvel és 2 darab rögzítőklippel rendelkezik.

*Ár 2 éves előfizetéssel és egyszeri befizetéssel. Az árak változhatnak. A díj a választott tarifától függ.

A Tractive CAT Mini GPS nyomkövető legfontosabb jellemzői

  • GPS helymeghatározó 3 kg-nál nehezebb macskák számára
  • Ingyenes alkalmazás Androidra, iPhone-ra és webre
  • 48 órás akkumulátor-üzemidő (akár 7 nap az energiatakarékos zónákkal)
  • Teljes feltöltés 2 óra alatt
  • Kapsz egy ingyenes Rogz nyakörvet a nyomkövetővel együtt
  • Kompakt méretek 55 × 28 × 17 mm
  • Tömeg csak 25 g
  • Vízálló, könnyű és ütésálló
  • Biztonságos és korlátozott zónák beállításának lehetősége
  • A macska aktivitásának és alvásának nyomon követése
  • Az iránytű funkció a GPS-vevő távolságát és irányát mutatja a térképen

A csomag tartalma:Tractive GPS Tracker macskáknak, nyakörvhöz rögzítő rendszer, töltőkábel, gyors üzembehelyezést támogató útmutató

Pontosan nyomon követheted kedvenced helyzetét

A nyomkövető GPS műholdas technológiát használ a macska tartózkodási helyének követésére. Ha szem elől veszíted a macskádat, az alkalmazásban ellenőrizheted aktuális tartózkodási helyét. A helymeghatározási előzményeket is megtekintheted, és megtudhatod, hogy hol kóborolt egész nap kis kedvenced, és melyek a favorizált helyei. Az alkalmazásban virtuális kerítést állíthatsz fel a biztonságos és korlátozott zónák beállításához. Amint a macska elhagyja az általad beállított zónák egyikét, az alkalmazásban található Tractive CAT Mini GPS-helymeghatározón keresztül értesítést kapsz.  

A Tractive CAT Mini lehetővé teszi az aktivitás és az alvásminták nyomon követését

A GPS-helymeghatározó nemcsak a macskát követi, hanem a macska aktivitását is rögzíti, hogy számszerűsítse a fittségét pontszámok segítségével (0-100). A Tractive CAT Mini nyomon követi az alvással töltött időt és értékeli az alvásmintákat (nappali alvás, éjszakai alvás, pihenés). Az alkalmazásban célokat tűzhetsz ki macskád számára, nyomon követheted a haladást és összehasonlíthatod más macskák adataival.

Kompakt és tartós kialakítás

A Tractive GPS-helymeghatározóhoz egy Rogz nyakörv és két különböző klipsz tartozik, amelyekkel az eszközt megfelelően rögzítheted, hogy az a helyén maradjon. A Tractive CAT Mini 100%-ban vízálló, könnyű és ütésálló. A GPS-helymeghatározó 3 kg-nál nagyobb súlyú macskák számára alkalmas. A készüléket beépített akkumulátor táplálja, amely akár 48 órás üzemidővel rendelkezik.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tractive CAT Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tractive CAT Mini.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ