AD květen univerzal MPLA315842

Hajolajak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Válassz professzionális termékcsaládot
Fajta
Argános
(12)
Keratinos
(6)
Gyógynövényes
(3)
Kókuszos
(3)
Gyümölcsös
(3)
Rendeltetés
Női
(60)
Férfi
(15)
Hatás
Fényesítő hatás
(39)
Tápláló hatás
(38)
Hidratáló hatás
(26)
Regeneráló hatás
(21)
Fésülést könnyítő
(7)
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú
(30)
Természetes összetevőjű
(9)
Vitaminos
(8)
Szulfátmentes
(5)
Szilikonmentes
(4)
Űrtartalom
10 ml
100000 ml
-
Haj típusa
Festett
(6)
Minden hajtípusra
(27)
Finom szálú
(11)
Normál
(6)
Sérült
(19)
Szűrés

Jótékony hatásuknak köszönhetően a hajolajak nagyszerű kiegészítői a száraz, sérült, de normál tincsek ápolásának. Számos fajta létezik, így a hajtípusod és a kívánt eredményt szem előtt tartva válassz egyet. Olvass tovább, és tudd meg, miért érdemes hajolaj termékeket használni, és hogyan válaszd ki a megfelelőt.

Tovább

Milyen hajolaj típust válassz?

A hajolaj használata számos olyan hatással jár, amely a hajszálakat gyönyörűvé, egészségessé és erőssé teszi. Ez az intenzív ápolás még a leginkább sérült hajjal is megbirkózik. A természetes hajolajak ősidők óta használatosak. Fedezd fel a varázsukat saját magad is.

  • Megakadályozza a göndörödést.
  • Intenzíven táplálja és hidratálja a hajat.
  • Kisimítja a haj felületét.
  • Ellátja a hajat a szükséges vitaminokkal.
  • Védi a hajat a hőkezeléssel szemben.

Válaszd ki a megfelelő hajolaj fajtát a hajtípusodnak megfelelően

A hajolaj egyéni kérdés. Minden hajtípus másfajta ápolást és különböző termékeket igényel. Ezen kritériumok szerint javasoljuk, hogy olyan hajolaj típust válassz, amely megfelelő számodra.

  • A vékonyszálú haj olyan hajolaj típust igényel, amely nem nehezíti el feleslegesen és nem terheli el, hanem éppen ellenkezőleg, táplálja. A finomabb haj érzékenyebb a sérülésekre, ezért a hajolaj hővédőként is használható. A természetes hajolaj ideális az ilyen típusú hajhoz.
  • A normál haj nem igényel speciális táplálást, így bármilyen hajolaj használható. Szükséges azonban, hogy mindig egészségesen tartsd. Ideális, ha mosás után a hajvégekre, vagy mosás előtt pakolásként alkalmazzuk a hajolaj típusokat. Gondolj a szükséges hidratálásra is.
  • A száraz hajnak igazi hidratálásra van szüksége, hogy ne törjön. A száraz hajra való természetes hajolajak maszkként és pakolásként szolgálnak. Így a haj sokkal erősebb, egészségesebb és regenerált lesz.
  • A göndör haj ápolásához minőségi samponra és kondicionálóra van szükség, hogy megakadályozzák a kihullásukat és a haj töredezését. Csak ezután lehet olajat használni a hajra annak teljes hosszában. Az ilyen típusú hajra való hajolaj kisimítja, táplálja és fényessé teszi a hajat.

i

Hajolaj száraz hajra és testre

Ugyancsak hatékony a hajolaj száraz hajra, amely gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros réteget. A hajon kívül a bőrre és a testre is használhatod. Minden esetben hidratál és revitalizál. Bőröd is puha lesz tőle, és visszaadja a száraz haj rugalmasságát és fényét.

Hajolajak választása a kívánt hatás alapján

Annak érdekében, hogy a hajolaj maximálisan hasznos legyen, ne csak a haj típusát, hanem a termék hatását is vedd figyelembe. Ezeket könnyen átnézheted a parametrikus szűrőnk segítségével. A hajolaj segíthet a táplálásban, a regenerálásban, a hidratálásban, a kócosodás megszüntetésében és a volumennövelésben. Egyes hajolajak még a korpát is megszüntethetik, elősegíthetik a haj növekedését és megelőzhetik a hajhullást. Sok hajolaj a különböző hatások kombinációját kínálja.

Hajolajak – hogyan használjuk?

Sok nő azért nem használ hajolaj terméket, mert attól tart, hogy a használata után zsíros lesz a haja. Ez azonban könnyen megelőzhető a megfelelő alkalmazással és szükség esetén az olaj alapos kimosásával a hajból. A hajolajak a száraz és nedves hajba is bemasszírozhatók.

  1. Hajmosás után törölközőszáraz hajra vigye fel a hajolajat. Könnyebb lesz átfésülni.
  2. Melegíts fel egy kis mennyiséget a termékből a tenyeredben. A kevesebb gyakran több, néhány csepp is elég.
  3. A hajolaj a haj közepétől a száraz hajvégek felé haladva vihető fel, és ne öblítsd le.
  4. Vékonyszálú és zsíros haj esetén kerüld az olaj használatát a hajtöveknél és a száraz hajon.
  5. Egyes hajolajak úgy lettek tervezve, hogy a fejbőrön lehessen őket alkalmazni. Mindig kövesd a gyártó ajánlásait.

i

A hajolaj kétféle változatban kapható. A hajolajos öblítők a kevésbé elterjedt lehetőség. Ezt a fajta olajat egy ideig rajta kell hagyni, majd alaposan le kell mosni a hajról. Az öblítés nélküli hajolajak nem igénylik, hogy kimosd a hajból.

A legjobb ápolást a természetes hajolaj garantálja

A kiválasztás során ügyelni kell a hajolajak összetételre is. A természetes hajolaj a legjobb választás, mert nem tartalmaz vegyi anyagokat és különösen alkalmas a száraz és sérült hajra. Újraélesztheti a természetes színt és káprázatos fényt adhat a hajnak. Milyen természetes termékek közül választhatsz?

Kókuszolaj, az univerzális választás

A kókuszolaj nemcsak a kozmetikumokban sokoldalú eszköz. Nagyszámú vitamint tartalmaz. Száraz hajpakolás vagy maszk formájában használják, amely tökéletesen regenerálja, erősíti és ugyanakkor megadja a hajnak a szükséges fényt. A kókuszolaj a göndör és rakoncátlan hajon is segít.

Argánolaj nem csak hővédelemként

Az argánolaj hidratál, nem hagy zsíros réteget és megakadályozza a kiszáradást. E-vitamint tartalmaz, amely elősegíti az egészséget és a fényt. Ha gyakran vasalod, göndöríted vagy szárítod a hajad, ez a hajolaj mindenképp hasznos számodra. Megakadályozza a haj töredezését és erősíti a haj szerkezetét.

Hogyan lehet elősegíteni a haj egészségét és növekedését? Próbáld ki a ricinusolajat a hajra

Nagyon népszerű a ricinusolaj, amely képes kezelni a töredezett hajvégeket. Nemcsak erősíti a hajat, hanem segít új és egészségesebb hajat növeszteni. Ehhez hetente legalább kétszer masszírozd be ezt a hajolaj típust a fejbőrödbe, és hagyd rajta éjszakára. Rövidebb pakolásokhoz keverd össze a ricinusolajat egy másik hajolaj fajtával. Erre a célra ideális például a kókusz- vagy az olívaolaj.

Az olívaolaj is nagyon hasznos

A olívaolaj a haj minőségének javításáról ismert, és nagyon sokféleképpen használható. Használhatod pakolásként és hidratáló maszkként is.

Hidratáló hajolaj
Kókuszolaj hajra

Argánolaj hajolaj
Argánolaj

Ricinusolaj
Ricinusolaj a hajra

Milyen egyéb hajolajak kaphatók?

A hajolajak választéka valóban nagyon változatos, és különböző gyümölcsös, gyógynövényes és egyéb természetes változatokat tartalmaz. A legnépszerűbb hajolaj típusokat, amelyeket a fenti bekezdésekben tárgyaltunk, más, egyedi hatású, bevált hajolajak egészítik ki.

  • A rozmaringos hajolaj serkenti a haj növekedését, erősíti a hajhagymákat és javítja a fejbőr vérkeringését. Alkalmas a legyengült, élettelen hajra.
  • A homoktövis hajolaj vitaminokban és antioxidánsokban gazdag, elősegíti a regenerációt, a hidratálást és erősíti a haj általános szerkezetét. Ideális száraz, sérült és festett hajra.
  • A hajra való makadámiaolaj táplálja és hidratálja a fürtöket, természetes módon védi őket a károsodástól, javítja rugalmasságukat és fényüket. Különösen jó a száraz, göndör és sérült hajra.
  • A jojoba hajolaj szabályozza a faggyútermelést, hidratál és megakadályozza a haj törékenységét. Minden hajtípusra alkalmas.
  • A lenmagolaj a haj számára olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését és javítják a haj rugalmasságát. Alkalmas a sérült és száraz hajra.
  • A napraforgó hajolaj vitaminokban és antioxidánsokban gazdag, védi a hajat az UV-sugaraktól és megakadályozza a kiszáradást. Minden hajtípusra alkalmas.
  • Az avokádó hajolaj hidratál és segít helyreállítani a sérült hajat magas vitamin- és zsírtartalmának köszönhetően.
  • A mandulás hajolaj javítja a fényt, kisimítja a haj kutikuláját és segít csökkenteni a göndörödést. Minden hajtípusra alkalmas.
  • A keratinos hajolaj javítja a haj rugalmasságát és fényét. Alkalmas sérült és vegyileg kezelt hajra.
  • A koffeines hajolaj elősegíti a vérkeringést a fejbőrben és serkentheti a haj növekedését.

i

Milyen összetételűek a hajolajak?

Hajolajak választása során az összetételt is vedd figyelembe. A hajolajnak a lehető legtisztábbnak kell lennie, és ideális esetben nem tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek elnehezítik a hajat, például parabéneket, szulfátokat, alkoholt és szilikonokat. A 100%-ban természetes olajok ideálisak.

Miben különbözik a standard és a professzionális hajolaj?

A hajkozmetikumok abban is különböznek, hogy a professzionális fodrászoknak vagy a végfelhasználóknak szánják-e őket. Az esetek túlnyomó többségében azonban a hajolaj alkalmas a normál otthoni használatra, csak a gyártó utasításait kell követni. Ha bizonytalan vagy a hajolaj használatával kapcsolatban, fordulj a fodrászodhoz.

Hajolajak – mikor használjuk? Alkalmas különleges és mindennapi ápolásra is

A hajolaj nemcsak gyönyörű fényt biztosít és regenerálja a töredezett hajvégeket, hanem jelentősen javíthatja a haj állapotát is. Bármikor használhatod, amikor csak szükséged van rá. Ideális esetben azonban a hajolaj nem kombinálandó más termékekkel. Alkalmazása után a haj törékennyé válik, ezért nem tanácsos azonnal kifésülni.

  • A mosás előtti használat tisztítja és mélyen hidratálja a szálakat. A hajolaj pakolásként is alkalmazható. Vidd fel az egész hajhosszra, hagyd rajta néhány percig, majd alaposan öblítsd ki.
  • A hajápolás hajmosás után magában foglalja a haj tápanyaggal való feltöltését elsősorban a téli szezonban. Csak dörzsöld be az olajat a haj középső és a hajvégekbe öblítésmentes maszkként, és kondicionáld a szokásos módon.
  • A végső ápolás a fényességért és simaságért fényes, élettel teli hajat eredményez nagyon kis mennyiségű olajjal. Még a rakoncátlan fürtöket is képes megszelídíteni és finomhangolni a végső formázási részleteket.
  • A táplálás a nap bármely szakában ideális a száraz és rakoncátlan, állandó ápolást igénylő hajra. Ha úgy érzed, hogy tincseid fénytelenek a nap folyamán, vidd fel a hajolaj terméket a hajadra.

Nem vagy biztos benne, melyik hajolaj terméket válaszd? Vásárlóink véleménye segíthet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
60 termék
PANTENE Pro-V Miracles 7in1 Weightless Oil Mist 145ml - Hajolaj Típusok
PANTENE Pro-V Miracles 7in1 Weightless Oil Mist 145ml
Hajolaj - ricinusos, minden hajtípusra, természetes olaj tartalmú, hatása hajsimító, hidratáló, fényesítő, fésülést könnyítő, tápláló, űrtartalma 150 ml, női - 19 933,33 Ft/1 l
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL8146
KÉRASTASE Elixir Ultime Oillspray Elixir Ultime (fine hair) 100 ml
Hajolaj - finom szálú, sérült, száraz, rakoncátlan, töredező, gyenge és ritkuló hajra, nem kiöblítendő, természetes olaj tartalmú, hatása fésülést könnyítő, tápláló, űrtartalma 100 ml, női - 121 900 Ft/1 l
Leárazás -31 %
12 190 Ft 17 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL3591
KÉRASTASE Soleil Huile Sirene 150 ml
Hajolaj - minden hajtípusra, nem kiöblítendő, hatása hidratáló, fényesítő, regeneráló, űrtartalma 150 ml, női - 92 600 Ft/1 l
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL4581
SEBASTIAN PROFESSIONAL Flow Dark 95 ml
Hajolaj - minden hajtípusra, nem kiöblítendő, természetes olaj tartalmú, hatása hidratáló, fényesítő, fésülést könnyítő, tápláló, űrtartalma 95 ml, uniszex - 84 105,26 Ft/1 l
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL3871
5,0
MOROCCANOIL Treatment Light olaj finom és normál hajra 25 ml
Hajolaj - argános, finom szálú és normál hajra, nem kiöblítendő, természetes összetevőjű, hatása fényesítő, regeneráló, tápláló, űrtartalma 25 ml, női - 267 600 Ft/1 l
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BRmisc0094
MY.ORGANICS Sublime Oil Goji 100 ml
Hajolaj - goji, hullámos, göndör, rakoncátlan és töredező hajra, hatása fényesítő, űrtartalma 100 ml, női - 72 048,60 Ft/1 l
Leárazás -27 %
7 200 Ft 9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL5957
BERRYWELL Seiden Traum Hair Oil + Argan Oil 31 ml
Hajolaj - száraz hajra, hatása fényesítő, regeneráló, tápláló, űrtartalma 31 ml, uniszex - 190 000 Ft/1 l
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL7499
COMPAGNIA DEL COLORE Mirage Restructuring and Illuminating Argan Oil 100 ml
Hajolaj - minden hajtípusra, hatása fényesítő, regeneráló, hajvédő, tápláló, űrtartalma 100 ml, uniszex - 111 900 Ft/1 l
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL7500
INEBRYA Ice Cream Dry-T Fluid Star 60 ml
Hajolaj - festett és száraz hajra, nem kiöblítendő, szulfátmentes, hatása hidratáló, fényesítő, fésülést könnyítő, tápláló, űrtartalma 60 ml, női - 82 515,17 Ft/1 l
Leárazás -19 %
4 950 Ft 6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL7300
MY.ORGANICS The Organic Essential Oil Tarragon 10 ml
Hajolaj - tárkony, száraz hajra, hatása fényesítő, űrtartalma 10 ml, női - 629 000 Ft/1 l
6 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL5953
BBCOS Kristal Evo Liquid Crystals for Hair 50ml
Hajolaj - minden hajtípusra, parabénmentes és természetes olaj tartalmú, hatása fényesítő, űrtartalma 50 ml, uniszex - 131 800 Ft/1 l
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL5609
KÉRASTASE Curl Manifesto Huile Sublime Repair olaj hullámos és göndör hajra 50 ml
Hajolaj - minden hajtípusra, nem kiöblítendő, parabénmentes, szilikonmentes, szulfátmentes és ceramidos, hatása hidratáló, tápláló, űrtartalma 50 ml, női - 371 800 Ft/1 l
Leárazás
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BRmisc0091

Hajolajak

Hajolajak

A Hajolajak kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajolajak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajolajak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajolajak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajolajak vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ