Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TrueLife SonicBrush UV

Termékkatalógus
TrueLife SonicBrush UV
4,5 124 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 80000 mozgások/perc, 4 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban
21 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TRUEK573 Termékszám:  SONICBRUSHUV Gyártó honlapja:
TrueLife SonicBrush UV 21 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

TrueLife SonicBrush UV

TrueLife SonicBrush UV egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A foltoknak nincs esélyük a TrueLife SonicBrush UV-vel

Tapasztald meg a tökéletes foghigiéniát otthonod kényelmében a TrueLife SonicBrush UV fogkefével. A SonicTrue® nagyfrekvenciás szónikus technológia a kefe sörtéinek nagy sebességű, akár 80 000 mozgás/perc sebességgel történő oszcillálásával működik, amely milyen mozdulat eltávolítja a maximális lepedéket a fogzománcról és az ínyről. A szónikus fogkefe még ilyen sebességgel is sokkal kíméletesebb a fogzománchoz, mint a forgó fogkefék. A 4 tisztítási mód megkönnyíti a fogak ápolását, a három cserefej (Sensitive, Standard és Whiten) pedig segít, hogy mosolyod mindig ragyogó legyen. A TrueLife SonicBrush UV akkumulátor akár 19 napig is kitart egy feltöltéssel, és az utazótoknak köszönhetően a fogkefét bárhová magaddal viheted. A mellékelt UV sterilizátor a baktériumok 99,9%-át eltávolítja a kefefejből.

A TrueLife SonicBrush UV négy üzemmódot kínál a mosolyod ragyogásához

A tiszta és egészséges szádról teljes mértékben gondoskodik a négy tisztítási mód, amellyel a SonicBrush UV rendelkezik. Csökkentsd a fogszuvasodás kockázatát az alap Clean üzemmóddal, amely eltávolítja a káros lepedéket a fogakról és az ínyről. A Whiten üzemmód gondoskodik a kíméletes fehérítésről és a pigmentfoltok eltávolításáról, a Massage üzemmód aktiválásával pedig az íny egészségének javítása érdekében stimulálja azt ínyt és fokozza annak vérkeringését. Ha fogaid érzékenyek, értékelni fogod a Soft üzemmódot a legkíméletesebb tisztítás érdekében.

A tiszta fogkefe elengedhetetlen

Bár nem úgy tűnik, de a fogkefén sok szennyeződés rakódik le, ám az UV sterilizátor elbánik velük. Az egyes fejeket pillanatok alatt tökéletesen fertőtleníti, így elpusztítja az általánosan előforduló baktériumok 99,9%-át. A fogkefék gondozásával te is mindent megteszel a valóban egészséges és fehér fogakért.

Hatékony lepedékeltávolítás a SonicTrue® technológiával

A SonicTrue® szónikus technológia gyengéd rezgések alapján működik, ahol a TrueLife SonicBrush UV fogkefe sörtéi nagy sebességgel rezegnek, hogy tökéletesen eltávolítsák a lepedéket. A percenkénti 80 000 extra mozgás sebességével a fogkrémes víz a fogközökbe is bejut, ezáltal a legjobb eredményt érhető el.

Egészséges fogak és íny a TrueLife SonicBrush UV fogkefével

Fejezd be a foghigiéniát otthonodban vagy útközben a SonicBrush UV kefével és a tartozékok széles választékával. A csomagban 3 tartalék fejet találsz a különböző típusú feladatokhoz - a Standard a normál tisztítást biztosítja, a Sensitive az érzékenyebb fogakhoz, a Whiten pedig a fogfehérítésről gondoskodik. Minden fej legfeljebb 3 hónapig használható, ezután a sörték elkezdenek kopni, veszítenek hatékonyságukból és felhalmozódnak rajtuk a baktériumok. Így nem kell nyomon követned az időt - a fejek kék sörtékkel rendelkeznek, amelyek 3 hónap után kifakulnak, és ebből tudni fogod, hogy itt az ideje kicserélni őket.


TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

SonicTrue® szónikus technológia

A percenkénti 80 000 mozgás frekvenciájú vibrálás és rezgés elvének köszönhetően ez a TrueLife SonicBrush UV fogkefe maximálisan megszabadul a lepedéktől.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

UV-C sterilizátor

Annak érdekében, hogy a TrueLife SonicBrush UV fogkefe mindig tiszta és készen álljon a következő használatra, a csomag tartalmaz egy UV sterilizálót, amely hatékonyan fertőtlenít, és a baktériumok akár 99,9%-át is képes elpusztítani.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

4 optimalizált tisztítási mód

Négy különböző üzemmód közül választhatsz, amelyek között szerepel a fehérebb mosoly üzemmód, a hatékony tisztítás üzemmód vagy az íny vérkeringéséért felelős üzemmód.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

19 nap egyetlen töltéssel

A SonicBrush GL UV szónikus fogkefét egyszeri feltöltéssel akár 19 napig is használhatod. Így bárhová magaddal viheted, ahová csak akarod.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

TrueLife SonicBrush UV kefe időzítővel

A TrueLife SonicBrush UV automata 2 perces időzítőt használ, amely két perc után kikapcsolja a tisztítási ciklust. Így pontosan tudni fogod, hogy mikor kell abbahagyni a fogmosást.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

30 másodperces intervallum

Annak érdekében, hogy a fogmosás a lehető leghatékonyabb legyen, az egész ciklus négy szakaszra van osztva. A száj minden egyes részét 30 másodpercig tisztíthatod, mire a fogkefe rövid szünetet tart, hogy a következő szakaszra léphess.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush UV kompakt kialakítása

A TrueLife SonicBrush UV fogkefe hordozható, így bárhová magaddal viheted.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A beállítások a memóriában tárolódnak

A kefe megjegyzi az utoljára használt tisztítási módot, és a következő indításkor automatikusan aktiválja azt.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

3 féle cserefej

A csomagban három UV-series cserefejet találsz. A Standard normál tisztításhoz, a Sensitive érzékeny fogakhoz és a Whiten fogfehérítéshez alkalmas.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fejcsere-jelző

Könnyen megállapítható, hogy mikor kell kicserélni a fejet. A kék sörték, amelyekkel el van látva, kifakulnak, és így jelzik a csere szükségességét.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

BPA- és ftalátmentes

A TrueLife SonicBrush UV fogkefe prémium minőségű anyagai károsító BPA-tól és ftalátoktól mentesek.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

A TrueLife SonicBrush UV vízálló kialakítása

Az IPX7 vízállóság azt jelenti, hogy a TrueLife SonicBrush UV szónikus fogkefe a zuhany alatt is használható.

TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe

TrueLife SonicBrush UV utazótok

A TrueLife SonicBrush UV fogkefe egy praktikus utazótokkal rendelkezik, amelyet magaddal viheszt az utazásokra, hiszen könnyen elfér egy higiéniai táskában.


A TrueLife SonicBrush UV elektromos fogkefe csomag tartalma

  • SonicBrush UV fogkefe
  • Töltőalap UV sterilizátorral
  • 3× UV-series fej - Standard, Sensitive, Whiten
  • Töltőtok
  • UV sterilizátor
  • Használati útmutató

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hogy tudom megkülönböztetni a fogkeféket, hogy melyik mire való.3db-ot kaptam a készülékhez.

Kiegészítők: TrueLife SonicBrush UV
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ