AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Archív - Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Nálunk a minőség és a hűség az első helyen áll, ezért ennek a két dolognak elkötelezett figyelmet szentelünk. Emellett büszkék vagyunk arra is, hogy partnerek lehetünk számodra a legjobb televízióélmény megteremtésében. Ebben az elkötelezettségünkben szeretnénk még egy lépéssel tovább menni, és valami újat, kiemelkedőt kínálni.



Tudjuk, hogy a kiváló minőségű televíziók vásárlása komoly beruházás, ezért most egy exkluzív ajánlatot hoztunk el Neked. Elkötelezettek vagyunk a vásárlóink elégedettsége iránt, és hogy ezt a hitvallásunkat tettekkel is alátámasszuk, a 10.000 - 100.000 Ft árú televízióinkra az átlagosnál hosszabb garanciát kínálunk. Tudjuk, hogy a jogszabályok alapján a 10.000 - 100.000 Ft közötti termékekre általában csak egy év garanciát vállal a forgalmazó, de mi nem elégszünk meg a szokásossal. Mi hiszünk a minőségben és az elégedettségben, és azért vagyunk itt, hogy Neked még többet adjunk. Míg mások egy év garanciát nyújtanak, mi ezt megduplázzuk, és két év garanciát vállalunk az ezen árkategóriába tartózó kínálatunkban található televíziókra.



Tudjuk, hogy a minőség időtálló, és bízunk abban, hogy televízióink hosszú éveken keresztül kiváló szolgáltatást nyújtanak majd Neked és az egész családodnak egyaránt. Ez az extra év garancia nem csak egy szokványos ajánlat, ez a mi elkötelezettségünk vásárlóink iránt, amivel szeretnénk megköszönni azt, hogy bennünket választottál. Mostantól kezdve nem csak a kristálytiszta képet és a lenyűgöző hangot élvezheted az otthonodban, hanem emellett az átlagosnál hosszabb garancia biztonságérzetét is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Hogyan tovább?

  • Kérjük ellenőrizd, hogy a megfelelő keresési kifejezést írtad-e be.
  • Próbálj meg rákeresni hasonló szavakra.
  • Próbálj meg egy általános keresési kifejezést megadni.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ